Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 şimdi ayın 12-22 arası izmirde olucam ben. önce bi gün secelim insanca bulusma yapalım. bi kac gun sonra da cılgın bi lan party yapalım. ps2 party falan da olabilir illla dota olması şart değil. tarih önerilerinizi alalım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yapalım bi buluşma ewt yoğun istek var zaten buluşma için. lakin 12si geç gibi. haftaya bi gün yapalim işte. gün önerileriniz alalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 okumadım msj'ı direk atladım afferim bana 12-22 arası izmirde olcam demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 valla bana uyar falan demicem,uymaz.. net cafe ortamları falan olmaz artık gelmez bana. ha orhan sen geldiğinde buluşalım diosan ben adam toplarım o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 net cafe ortamları bana da uymaz.fazla kişi olunca bi oyunda illa bi gerilim bi atışma hatta bi kavga çıkıyor sinirlerim zıp zıp zıplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 pati için geçerli olur mu bilmem tabii patiyle hiç lan party yapmadım ama en son gittiğim lan party'den soğuk pansumanla çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 izmirdeki lan partylerde bişi olmuo yaw geyik meyik.. sürekli ölünce kızıon çıkıon millet NOLÖÜÜÜZ lan dio o kadar. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 lan party bayar sanki (oha sae ne dedi) normal bi buluşma yaparız nezih bi ortamda sdf. herkes gelsin ama pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 "raid var eve kaçmam lazım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 normal bulusma yapalim. fazla gurultulu ortamlara da girmeyelim ayrica. bizden gecti, yaslandik azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 herkes gelsin diyene bak saee gelmezsen var ya ölümlerden ölüm işkencelerden işkence beğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 normal buluşmaya bendende +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sallayın bilgisayar ps falan gelin hep beraber gidip içerlim bi güzel hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 içiyosak ben de geliyorum:D lan party bana göre değil. dota mota oynarsınız şimdi siz. ben daha botları yenemiyorum doğru dürüst:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 gidip içelim lan party fln gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 herkes hemfikir galiba... bence 12-22 arası c.tesi günü olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yep. cumartesi uyar. aslinda herhangi bir gun uyar ya. neyse. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sınav olmazsa gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sınavının olduğu gün yapmayız lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ewt.aslında daha erken konuşmak daha çok var 12sine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 gelirim net olayı olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ulan tmm fln dedikte ayın 12si fln o civarlar finallerim var benim ama bakarız duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: ewt.aslında daha erken konuşmak daha çok var 12sine:D biliriz zamanında konustuklarımızı da. erken haber verelim insanlar toplassın sonra bol satışlı bulusmalar oluyor. iyi lan party kısmını iptal edelim direk bulusalım. lunaparkta ufo falan yapıp cocukluğumuza geri dönebiliriz bir yandan kusarken sdf:D aksam da içip kusarız oooh süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 satış mevzusunu sen hiç açma istersen orhan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ohoo taaaaa ne zamandı o, dershane doneminin mevzuları onlar, hep açboy un sucu zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar