Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ferrari f430 spyder vs lamborghini gallardo spyder

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu iki araba karsilastiralim

diyelimki cebinizde paraniz var hangisini alirdiniz ? Biraz ucuk bir karsilastirma belki ama

lamborghinin artik dondurmadan ciktiginida unutmayin :)
Mesaj tarihi:
lamborghini gallardo spyder alırdım yol tutusu cok iyi oldugundan. yapışarak giderdim yola ooh mis. dört çekerin keyfini sonuna kadar yaşardııım =) ama tabi f430un da tubili sesi hiç bişiyde yok ama yakalarım ya ben o sesi gallardo'da her türlü capristo egzozlarla =)
Mesaj tarihi:
lamborcini tercihimdir her zaman. bana daha elit bir araba gibi geliyor. hem türkiye'de az var. gerçi türkiye'de kullanılmaz o araba orası ayrı.
Mesaj tarihi:
cogu kisi gallardo demis bende yanlis oldugunu dusunuyorum

1-)Ikinci elde gallardo inanilmaz fiyat kaybediyor, cunku uretimi cok, dunyada alan az. Ferrarinin yillik kaybi %5-10 dur gallardo ikinci senede %25 civarinda kaybeder

2-)Ikisini surunce ferrarinin gerek ici gereksede rahatligi cok daha iyi. Ferraride hersey daha guzel hissediyorsun

3-)Ferrari aldiginda dunyada ozel bir gruba dahil oluyorsun, cunku az uretiliyor ve amerikada ornegin spyder fiyatinin 60 bin dolar ustune satiliyor. Cunku isteyen cok uretim cok az. Gallardo hemen veriyorlar.

4-)Lambo cirkin :) uzay arabasi gibi biraz uzun sure bakinca bayiyor.
Mesaj tarihi:
haha matama alemsin
350+k euro bagladigimiz araclar icin 2. elini mi düsünücez?
ayrica ben 1 kere tubili modena kullanma fırsatını yakaladım tamamen baş agrısı ve sırtın sırılsıklam oluyor arkadan öyle bi ısı geliyo ki hakkaten enteresan. bence gallardonun dizaynı üzerine yok bi de. ama üretim sayılarını fln bilmiorum

edit:
http://youtube.com/watch?v=vZfA7Yir0UI&search=gallardo

tabiki 430 cok güzel, hatta 599 ile 612 de baya şık araçlar ama bu estetigi yakabilecegine inanmıorum ferrarinin

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 15:47 tarihinde, ivan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
belki 6-7 seneye kalmaz bile :)

direk olarak bana alınmasada.babamın kendişne alıcagı bi ferrari direk benim olucagından bilemiyorum :)

ben ferrariyi son nokta olarak görüyorum.konu dışındaki topicteki gibi cıbıl bile gezerim ferraride
Mesaj tarihi:
gallardo nası her isteyene veriyolar ya?
audi almadan önce senede 600 simdi de 2080 araba yapıyolarmış. Daha yeni izledim cnntürk te bi programda hatta türkiyeye bu sene için 1şu yeni üretilen hafifletilmiş ve güçlendirilmiş gallardo (adını hatırlamayamadım leg li bişiydi :) )1 spyder 1 murci 640lp getirilcekmiş. 2. elde o kdr değer kaybetmesi de hem doğru deil hem de mantıksız detay. Hangisi daha az yakıosa onu alalım gibi bi karşılaştırma..
bana kalsa gallardo bu arada.
Mesaj tarihi:
gallardo her ısteyene vermıyolar , şu an bentley ve lamborghini distirbitoru dogus holdıng ve galıba 2009 sıparıslerı bıle alınmıs durumda mıllet bırbırını yıyo , ama bi f430 dedıgın zaman bagdat caddesıne gıttıgınde 2 tane gosterebılırım sana galerılerde.
lamborghını bu ulkede cok daha ender bulunan bı araba markası ve tabıkı roadstar modelı gallardo dıyorum =)
Mesaj tarihi:
Ferrari bi araba satarken alıcıyı inceliyor beğenmezse vermiyor. Lambo da böyle birşey yok. Muhtemelen bundan bahsetmiştir matama. Türkiye şartlarında değerlendirmeyin çünkü bizim sokaklarda gördüğümüz ferrarilerin çooook büyük yüzdesi gray market olarak satılıyor.
Mesaj tarihi:
gallardoyu her isteyene veriyorlar :)

hatta soyle soliyim pazarligina kadar girdim o yuzden iddia etmeyin :)

oyle siralar falan hepsi yalan bir tek murcilego ya ulasmak zor oda cok sinirli uretiliyor

siz bir gidin bakayim ferrari 599 almayi deneyin

bana 2009 sonu dendi :)

cinde lamba ferrari de sira bekleyenlerin kaporasini direk dusuyor, ustune cok saglam indirim yapip satiyor :)

o yuzden lambo konusunda iddia girmeyin

sadece motordur gorunustur vs olarak konusalim
Mesaj tarihi:
turiyede 42 tane F430 var

3 tane gray market

o galerilerde gordugunuz arabalar hepsi ayni arabalar donup duruyor

bu arada bugun dogusa giderseniz kasim ayinda gallardo spyderinizi alirsiniz :)

yok yani oyle on sene bekleme
Mesaj tarihi:
valla isteyene vermeleri önemli değil.benim param olsa her halukarda ikisinide istediğim zaman alırım diye düşünüyorum.
para meselesi sonucta. berlusconi'yi sokarsın araya alırsın nolcak yani.
Mesaj tarihi:
Bi arkadaşım Grande Punto ilk çıktığı zaman bayide satış temsilcisi olan arkadaşına sms atmıştı. "Bana bak Mustafa Koç'u mu ararsın Guigaroyu mu ararsın bilmem ben arabamı isterim" diye =)
  • Yeni Oluştur...