Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 aglama beni de aglatacaksın :'( http://www.youtube.com/watch?v=N2ZuDyMNHVo provoke oldum,ösr dilerm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 videolar değilde.yorumlar beni çok şaşırtıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 cıkıstada deniz fenerine para yatırın biras.harraslayalım ceplerinizi. din somurusu diyen hainler cıkacaktır bu topiktede,kulaklarınızı kapatın onlara. 10.08 saniye boyunca boazım siste :''( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Apaçi yazık sana yazık topuzu yedinmi aklın başına gelir kabirde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 NIYE FETONUN GUILD MACEFIGHTERMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 evet mace specialization 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hocam biz seni anlayamadik. hocam bizim yuzumuzden bu duruma dustun. hocam biz seni anlayamadik koruyamadik hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Parası mı bitmiş garibimin niye ağlıyor ki böyle? Üzülme fetho daha yıkanacak çok beyin, sömürülecek çok müslüman var :'( Deniz feneri olayı ayrı bomba zaten.. Herifler o bağışlarla bir tekne almış görseniz dibiniz düşer.. Geceleri oraya girip çıkan hatunun haddi hesabı yok zaten ahah. Kekolar müslüman bunlar diye veriyor paraları bunlar da kızlara yediriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 genç gösteriyor yalnız ya bayağı. kaç yaşında fettullah gülen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yahu ne anlatıyor bu be? anlayamadım... ki recodan daha sempatik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 aa sempatiklik konusunda reconun bıyıkları yeter başka bişe demiorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ouuv chok seksii recoun bıyıkları chok sempatique [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 16:24 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konu ne ben onu anlamadım, neye ağlıyor bu? Konuştu 2-3 dakka, fenalık geldi kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 fetullah gülen dünyanın en güzel adamıdır. çok gülen çok ağlarmış. fetullah gülen daha çok ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 valla adam ağlaya ağlaya milleti ağlatıo cebini dolduruo valla karlı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 wuhhahaha millet de zorla ağlamaya çalışıyo valla böyle komedi bi rezillik olamaz sdf. aklıma gelmişken bi video vardı adam kamerayı gorunce aglamaya baslıyodu, onu hatırlayan var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: valla adam ağlaya ağlaya milleti ağlatıo cebini dolduruo valla karlı iş onun tek amacı, insanları doğru yola çekmektir. onun hakkında kötü düşünme. çok büyük iyilikler yapmıştır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ne gibi iilikler mesela???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 İNANIN PLS +SEVUP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: ne gibi iilikler mesela???? smiley kullanımında sınırın kaldırılması z'lerin s olması harflerde tasarrufa gidilmesi [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 16:37 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: ne gibi iilikler mesela???? o ki tüm gençlerimize iyilik dağıtmaktadır. içimizdeki karanlıkları nurla doldurmaktadır. hainler müdahale etmeden dinimizi yaşamamızı sağlamaktadır. ona inan ve güven, bütün güzellikleri sana gösterecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bu adami seyredince kendimi salak gibi hissediyorum , on dk dinleyip hicbisey anlamayinca morali bozuluyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar