Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 illegallikten değil 14-15 yaşındaki kızla ne yaşayabilirsin ? başlıgı açan arkadaşın 18 yaşında oldugunu varsayarsak. tabi zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: abı adam zabıta, kuvvet komutanı değil yapmayın valla ben bilmem öyle bi anlatmışki benim aklıma böyle iyi yarına bi komando geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ortalık karıştı herhalde yaw.. erkeğimiz kaçyaşında acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 17... Ayrıca zabıta kahvede otuuyor derken şöyle bi durum var. Kahve mahalleyi güzel gören yerde adam sürekli oturduğu için mahalle içinde bi atraksyonda hemen enseler anladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hımmm... vazgeç bu sevdadan o zaman sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yalnız aranızda 2 yaş yok onu söyleyim. çünkü tam bu blue çağ olayı var ya oraya denk gelmiş kız. 17 yaşındaki insanla 15 yaşındaki insan çok farklı oluyor. ama 23 yaşındaki insanla 25 yaşındaki insanda bu fark yok, ya da 20 ile 18 arasında. o yüzden bence vazgeç bu sevdadan. çünkü kızla aranızda olgunluk açısından 5-6 yaş vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 aile gezmesiyle onlara gitme fikri en iyisiydi bence o sekilde tanisirsan cok daha iyi olur onun babası acisindan bi guven olur babasina. bide soyle bi olay var bu yastaki donemde kendinden buyukle cıkmak bi hava atma gostergesi oluyo -benimki 18 yasındaaaa... -kız nası ayarladın onu...? tarzı konusmalar yaratılıyo bu kız daha populer daha onde olmak için bu tarz bişi istiyo olmasın yani hani bakıyomus falan ya. bi komplo teorisi deil kız kucuk ayrıntıya dikkat etmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 o ayrıntıyı bende düşündüm de kız o yapıda değil o yüzden silindi benim de çevremde çok var bu kişilerden. Ben olgunum havaları yapıyorlar biliyorum. Ama şundan eminim yani 15-16 yaşındaki bir kıza göre gerçekten daha olgundur. Yani zaman zaman unuz süre görüyorum da (gerçi çok az oluyor) konuşmaları davranışları daha olgun bi insana benziyor. Bilmiyorum valla içinden çıkılmaz durumadayım sizlerin yardımıyla çıkıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 babası zabıta kahvede oturuyo ha şikayet et görev başında kahvede okey oynuyo diye babasını alsınlar götürsünler sende işine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 içim el vermiyor ya.... İyi de bir adam... Gerçi görev de yok onlara sadece salı günleri pazar kuruluyor burada o gün çalışıyolar adam gibi yoksa Gemlik'de zabıtaya ihtiyaç olmuyo pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 popülersin madem, babasıyla kur muhabbeti "dayı naber, işler nasıl yahu" şeklinde. nasıl olsa kızıyla da kurarsın bu şekil. muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 var muhabbet ya selamlaşıyoruz da muhabbetten kasın ileri düzeyse o kadar yok... Yalnız babamla anılarını anlatıyor arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 dokan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Sizin okula gelme ihtimali varsa şimdiden muhabbet kurmaya başla ki , okula geldiğinde tamamen yabancı bir ortama girdiğinde tanıdığı tek kişi olursan senin yanında olmak ister . İnce düşüncen , plan yapıcan canım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kral konuştu scs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben aggrosunu çekeyim istersen kahvedekilerin, sen git arada kızla konuş arada. gerçi uhal'e gidemez bence o kız şu durumda, sen şimdiden çalıştırmaya başla onu =p insan söyler bi be, adamın özel hayatını forumdan öğreniyoruz eah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 mesajı tekrar okudumda, aşk konusunda babandan çekinmen saçma birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 babamdan değil babasından çekiniyorum :) @xaenin: söylediklerin doğru düşünceler fakat zaten benim okulumu kazanırsa benimle kontağa geçmek zorundalar servis falan çünkü biz Gemlik de oturuyoruz okul Bursa Yıldırım 40 km falan var yani. Ben de eski öğrenci olduğum için kesinlikle benimle bağlantı kuracaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 eğer akıllı diyosan uhala gelmez şaka gibi 40 km :P ben ömrümün en güzel yıllarının 7-8 ayını yola harcamam. bak bence burda gayet rahat anlatabiliyosun git kıza anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 baban ailesiyle dostsa, babanı kandır bir ailecek buluşun. en temizi bu olar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben 3. senemdeyim geçen 2 senede çok güzel anılarım oldu sadece yolda. Yolculuk eğlencedir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: kral konuştu scs bdsçs aşkitoms , sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bu işi kan temizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Hacı sen bakışmaya devam et.. Bakarsan bağ bakmassan dağ olur.. sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: Konunun sahibi demiş ki: sizlerin yardımıyla çıkıcaz... abicim kendine ait bi durumun içinden internetten insanların yardımıyla nası çıkıcan? Hangimizin tavsiyesi doğru olabilir ki senin kararının yanında? Kendinle alakalı konularda hep tek başına karar vermelisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar