Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Mevzuu

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

yalnız aranızda 2 yaş yok onu söyleyim. çünkü tam bu blue çağ olayı var ya oraya denk gelmiş kız. 17 yaşındaki insanla 15 yaşındaki insan çok farklı oluyor. ama 23 yaşındaki insanla 25 yaşındaki insanda bu fark yok, ya da 20 ile 18 arasında.

o yüzden bence vazgeç bu sevdadan. çünkü kızla aranızda olgunluk açısından 5-6 yaş vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

aile gezmesiyle onlara gitme fikri en iyisiydi bence o sekilde tanisirsan cok daha iyi olur onun babası acisindan bi guven olur babasina. bide soyle bi olay var bu yastaki donemde kendinden buyukle cıkmak bi hava atma gostergesi oluyo

-benimki 18 yasındaaaa...
-kız nası ayarladın onu...?

tarzı konusmalar yaratılıyo

bu kız daha populer daha onde olmak için bu tarz bişi istiyo olmasın yani hani bakıyomus falan ya. bi komplo teorisi deil kız kucuk ayrıntıya dikkat etmek lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

o ayrıntıyı bende düşündüm de kız o yapıda değil o yüzden silindi benim de çevremde çok var bu kişilerden.

Ben olgunum havaları yapıyorlar biliyorum. Ama şundan eminim yani 15-16 yaşındaki bir kıza göre gerçekten daha olgundur. Yani zaman zaman unuz süre görüyorum da (gerçi çok az oluyor) konuşmaları davranışları daha olgun bi insana benziyor. Bilmiyorum valla içinden çıkılmaz durumadayım sizlerin yardımıyla çıkıcaz...
Sosyal ağlarda paylaş

babamdan değil babasından çekiniyorum :)

@xaenin: söylediklerin doğru düşünceler fakat zaten benim okulumu kazanırsa benimle kontağa geçmek zorundalar servis falan çünkü biz Gemlik de oturuyoruz okul Bursa Yıldırım 40 km falan var yani. Ben de eski öğrenci olduğum için kesinlikle benimle bağlantı kuracaklar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...