Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lock a destek Char


Marveloth

Öne çıkan mesajlar

disip priest bizim team 2.2k raiting sahip.

talentlar = warlock demo/affli( soullink+siphon alınıyor aptal felguard değil )

priest= full disip

Healer teamlere karşı mana burn oynayacaksınız(pala+warrior), yoksa balsız cricler yenilmenize yol açar.

lock ortalama gearlı priest resillience fanı.

yenildiğimiz tek combo pala+ warrior oda %20 şansla kitelarsa şu ortada aptal mezarlık olan mapde.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:25 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne bazlı destek char?
pve de dmg yapmak ise amaç shadow priest ve warlock birbirini çok güzel boostlar. warlock ve mage combosunda mage parazit gibi curseden faydalanır ve warlock'a bir bok sağlamaz. 3 kuruşluk fire vul. hariç tutuyorum.

farming'de eşe gerek yok. yalnız birey güçlü bireydir :P geçiniz leecher mageleri. eğer geari iyiyse seed of corruption'la aoe felan faso fiso. affliction warlock yüksek spell dmg ile nonstop farming yapabilir. dark pact + soul siphonlarla ve drain life + life tap ile her targetı dotlayarak harcadığı mananın daha fazlasını kazanabilir. tepesinde 5 tane level 68 mob varken her şeyi dotlayıp sadece koşması ve howl kullanması yeterli. combat bittiğinde 5 mob daha kesebilirsin ardından 5 daha. manan hiç bitmez eğer doğru kombinasyon takılırsan.
demon build ile bunu yapamazsın, destruction ile de olmaz.

arena dersen ben gene başka bir warlock ya da shadow priest yanında nefis olur derim.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:57 tarihinde, Astral tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm lock+mage e verecek tavsiyeniz var mı?

SS+SL build u düşünüyorum.arkadaşda elemental yapıcam diyo ama mage builde larını çok iyi bilmediğim için tam olarak nasıldı hatırlamıyorum onunki.
2 haftaya kadar (yaz okulu finalleri yüzünden :( ) başlıycaz.yollayın tavsiyeleri :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim battlegroup'ta Yukarıda bahsedilen lock/priest combosu birinci şu an. Adamlarla birkaç maç yaptık, hepsini aldık. Tek zayıf yanları birbiri diminishing returns'ten etkilemeyen iki sınıf. Bizim takım gibi: Rogue/Mage. Priest arkadaş god gibidir, physical damage almamakta resmen. Çok süper kitelar isterse. Yani kaçmasına izin verirsen, bitiyorsun. Manaburn attırırsan yine bitiyorsun. Priest çok zor yattıgı için lock'la ugrasman gerek. Ve lock'un o build'ı gerçekten inanımaz az damage alıyor. Crit icelance bir adama 1300 mü vurur yahu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet katılıyorum demin 850 yedi :)

lock mage kombosu olmuyor arkdaşlar max 1.9 raiting yapabilmiştik.Mage ben lock kardeşim yanyana oynuyorduk herzaman bunun + sınıda biliyorsunuz elemental build hiç olmuyor cunku elemental oldugunuza uyanırsa bırısı sheep targetının yanından fazla uzaklasmıyor buda sızın 1 burst dmg(ateş dalgası) atmamanız demek.Arcane/frost buıld ıle oynadım(arcaneden silence bufflıcaksınız gerisi ice) ozaman etkili olmustuk ama yınede cok zor inanın.

Yukardaki postuma eklemeyi unuttum lock+ priest olarak druid+warrior cok zorluyor bazen ozellık drood kacmayı sevıyorsa...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...