Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Holding Kariyer günlerini sabote etmek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence gayet basarili bi gosteri
orda olay ironi
koc tasagi firlatmak felan
sol gorusun bi cikismasi
tek gereksiz sey duman bombalari sacmalik

bu arada
hayvanin bagirsagi ok
bobregi ok
yuregi ok
cigeri ok
hatta dilli tostta dili ok

ama tasagini yemem arkadas
Mesaj tarihi:
said:
2. Koç firmasına manyıklı, yada tamamen gerizekalılık, vasat-ahmaklık sınırının cok altında nedenlerden nefret edebilirsin bir şey diyemem. Ama bu yaptıgınız rezilliktir, koçlar rezilse siz 2 kat rezilsiniz.

3. Koç firmasını protesto için koç yumurtası fırlatmak arkasındaki espri gerçekten ince ve bu dangalaklara göre zekice olmasına ragmen BIR BAYANA OYLE DAVRANILINIRMI ALLAHIN DEYYUŞLARI GERIZEKALILAR.

abi orda ki nokta, yavuşak bir kac cocuğun rezil olması hiç önemli değilken, kocların rezil olduğununda duyulması kaptın?

neden efenim, erkeğe yapılıyosa kadınada yapılır, ni var yanı

koç o akdarda güclü bir hayvan değildiş, "taşşağını yiyim abi dokunma bana" diyicek duruma kolay kolay düşmezsiniz ama lezzetli oluyo harbiden
Mesaj tarihi:
said:
ombakkombak
üye [şikayet et]
§ 29 Temmuz 2007, Pazar - 00:10 [ özel msj ]
Sen onlara hakaret ettin onlardan çok daha iyi bir insan mı oldu? Bende sana gerizekelı mı diyeyim şimdi? Onlar o bayana hakaret etti diye sende onlara hakaret ettin, sen onlara hakaret ettiğin için birisi de sana hakaret eder bu böyle uzar gider. Çok iyi bir insan oldun şimdi BLeda o kadıncağıza sahip çıktın ya bravo sana bas küfürü kurtar bizi. Viktor gel buraya çeki düzen ver.

Victor önce ülker olayının hesabını versin.
Sonra çeki düzene kalkışsın.
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:57 tarihinde demis ki:

Gerzekçe bir hareket,biryerde daha yazmıştım nerede bilmiyorum.
Hayvanlıkta son nokta.
Protesto etmenin de bir adabı vardır dimi.
Kadıncağız orda geçim derdine çalışıyor,sadece bir eleman. Be öküz adam sen ne hakla o kadına hemde bir bayana küfürlü bir şekilde koç cinsel organı fırlatıyorsun Allah'ın ayısı?
Bunların tek amaçları şov.
Ayı ve şarlatanlar.
Eğer ayı ve protestocu olsalardı bunu koç holding'de üst düzeyde olan insanlara yaparlardı. Ama yemez.

Katılıyorum söylemek istediklerimi söylemişsin. Yazıktır kadına. Ne suçu var o kadının. Bir daha iç rahatlığıyla sunum yapabilecek mi o kadın? Eğer umursamaz biri değilse ruh hali alt üst olmuştur. :(
Mesaj tarihi:
Bu %52 v for vendetta filminden sonra mı kuruldu? Eğer öyleyse çok gülcem

Böyle pek işe yaramayan eylemler yapan örgütler yerine

http://www.plos.org/

gibi gerçekten bir şeyler için uğraşaran kuruluşlara falan girse insanlar çalışıp didinip :) (bu bir örnekti herşey bilim değil ama tabi bu çaba bir çok alanda verilebilir)

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:13 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ya da en basidinden ne bileyim ingilizce eğitim vermeyen ve kaynak kitap bulamayan doğudaki üniversiteler için ingilizce literatürü gönüllü olarak çeviren bir grup vardı ona katılsınlar eğitime bir faydaları olsun. Önyargılı olmak istemem ama acaba kaçı o gruba katılmayı istemiştir, katılmıştır ya da o gruptan haberdardır merak ediyorum.

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:19 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Genclerin fikirlerini belirtmesi gayet guzel bence,kadina yapilmasinda da bi sakinca yok bence , erkege yapilinca birsey olmuyor da kadina yapilinca mi oluyor,iki tasak lafini duydu diye olmez...Fiziksel bir saldirida yok tas sopa v.s firlatma gibi , sis bombasi ve koc`u kadina dogru sallamasi var ,gelse de zarar vermicek bisey bunlar...
  • Yeni Oluştur...