ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: Koç taşşağı hakkındaki yorumunuzu da alabilir miyiz lütfen Arda Bey? sarhoşken farketmez abicim.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hormonların etkisiyle coşmuş bizim gençler mazur görün yaa
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 koçun taşağından bahsediyoruz da pipisi gündeme gelmiyor hiç. [spo]yok mu lan yoksa pipisi? galiba yok. abav.[/spo]
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: atıcağına ızgarasını yapsa karnıda doyar, tadıda güzel. İşin espirisi bir yana yapılan terbiyesizlik bir insana yakışmamış.
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kimseyi zorla götürmüyorlar oraya bence
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bence gayet basarili bi gosteri orda olay ironi koc tasagi firlatmak felan sol gorusun bi cikismasi tek gereksiz sey duman bombalari sacmalik bu arada hayvanin bagirsagi ok bobregi ok yuregi ok cigeri ok hatta dilli tostta dili ok ama tasagini yemem arkadas
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: 2. Koç firmasına manyıklı, yada tamamen gerizekalılık, vasat-ahmaklık sınırının cok altında nedenlerden nefret edebilirsin bir şey diyemem. Ama bu yaptıgınız rezilliktir, koçlar rezilse siz 2 kat rezilsiniz. 3. Koç firmasını protesto için koç yumurtası fırlatmak arkasındaki espri gerçekten ince ve bu dangalaklara göre zekice olmasına ragmen BIR BAYANA OYLE DAVRANILINIRMI ALLAHIN DEYYUŞLARI GERIZEKALILAR. abi orda ki nokta, yavuşak bir kac cocuğun rezil olması hiç önemli değilken, kocların rezil olduğununda duyulması kaptın? neden efenim, erkeğe yapılıyosa kadınada yapılır, ni var yanı koç o akdarda güclü bir hayvan değildiş, "taşşağını yiyim abi dokunma bana" diyicek duruma kolay kolay düşmezsiniz ama lezzetli oluyo harbiden
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Deli oluyorum boyle cins insanlara.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 banamı dedin? cunki alınıyımad muhabbet cıksın istedim.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Haha evet sana dedim :) tasagi atana dedim yahu kime dicem, genel olarak 52% lik lamerlere dedim aslinda
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: ombakkombak üye [şikayet et] § 29 Temmuz 2007, Pazar - 00:10 [ özel msj ] Sen onlara hakaret ettin onlardan çok daha iyi bir insan mı oldu? Bende sana gerizekelı mı diyeyim şimdi? Onlar o bayana hakaret etti diye sende onlara hakaret ettin, sen onlara hakaret ettiğin için birisi de sana hakaret eder bu böyle uzar gider. Çok iyi bir insan oldun şimdi BLeda o kadıncağıza sahip çıktın ya bravo sana bas küfürü kurtar bizi. Viktor gel buraya çeki düzen ver. Victor önce ülker olayının hesabını versin. Sonra çeki düzene kalkışsın.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: Sensible, 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:57 tarihinde demis ki: Gerzekçe bir hareket,biryerde daha yazmıştım nerede bilmiyorum. Hayvanlıkta son nokta. Protesto etmenin de bir adabı vardır dimi. Kadıncağız orda geçim derdine çalışıyor,sadece bir eleman. Be öküz adam sen ne hakla o kadına hemde bir bayana küfürlü bir şekilde koç cinsel organı fırlatıyorsun Allah'ın ayısı? Bunların tek amaçları şov. Ayı ve şarlatanlar. Eğer ayı ve protestocu olsalardı bunu koç holding'de üst düzeyde olan insanlara yaparlardı. Ama yemez. Katılıyorum söylemek istediklerimi söylemişsin. Yazıktır kadına. Ne suçu var o kadının. Bir daha iç rahatlığıyla sunum yapabilecek mi o kadın? Eğer umursamaz biri değilse ruh hali alt üst olmuştur. :(
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 abartmayın be altu üstü koc taşşağı atmışlar kadına cok büyük bi mesele değil yanı rüyasına girmemiştir kadının
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 okula gelmediğim tek günde yaptılar bunu bir de sina, üzüldüm resmen eğlence kaçırdım diye:(
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bu %52 v for vendetta filminden sonra mı kuruldu? Eğer öyleyse çok gülcem Böyle pek işe yaramayan eylemler yapan örgütler yerine http://www.plos.org/ gibi gerçekten bir şeyler için uğraşaran kuruluşlara falan girse insanlar çalışıp didinip :) (bu bir örnekti herşey bilim değil ama tabi bu çaba bir çok alanda verilebilir) [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:13 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 dimi bide o var, reklamın iyisi kötüsü yoktur adamlar koc'un tanıtım mevzularına gitmek için sebep yarattı bak şimdi
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bizim okul mu orası? Ane bizim okulda da mı var %52 [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:38 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ya da en basidinden ne bileyim ingilizce eğitim vermeyen ve kaynak kitap bulamayan doğudaki üniversiteler için ingilizce literatürü gönüllü olarak çeviren bir grup vardı ona katılsınlar eğitime bir faydaları olsun. Önyargılı olmak istemem ama acaba kaçı o gruba katılmayı istemiştir, katılmıştır ya da o gruptan haberdardır merak ediyorum. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:19 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sina, videonun açıklamasını okusaydın bari=) btsde olmuş
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Genclerin fikirlerini belirtmesi gayet guzel bence,kadina yapilmasinda da bi sakinca yok bence , erkege yapilinca birsey olmuyor da kadina yapilinca mi oluyor,iki tasak lafini duydu diye olmez...Fiziksel bir saldirida yok tas sopa v.s firlatma gibi , sis bombasi ve koc`u kadina dogru sallamasi var ,gelse de zarar vermicek bisey bunlar...
Öne çıkan mesajlar