Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=sQHJj-F8LcQ Zalimlere inat yaşasın hayat!! G.tünde giydiğin don bile Amerikan malıyken, yaptığınız terbiyesizlik çok saçma. Çok gördük sizin gibileri ayağında buffalo ile istiklalde broşür dağıtırken. Orda kadın seni adam yerine koymuş, sunuma gelmiş birşeyler anlatıyor. Sense Kadına koç taşağı fırlatıyorsun. Bu mudur sizin kaliteniz? Aferin, sorunlarınızı bu yolla halledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 prawler heralde bi 6 ay oldu bi vieo cikali gec tepkilerin ulkesiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Eski değil mi bu konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Yeni gördüm abi. Arattırdım da bulamadım burda ya. Sinirim bozuldu, koyayım dedim. Ne saldırıyonuz hemen? :'( [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:11 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:11 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Çok gereksiz buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Üzgünüm ama vardı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 süper bir eylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Koç grubunda çalışmama rağmen süper bir eylem. çalışmaya başlayınca anlarsın Praw o kadının neden orada olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bi hollywood filminde gördükleri maskeleri takmaları ayrıca eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://www.yuzde52.org/index.php aha bu websiteleri http://www.yuzde52.org/haber11.htm bu da yaptıkları saldırının nedenleri filan. o V maskeleri filan öldürdü beni :P eylemde boş bi işti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 @Szasstam: Köpek gibi çalıştırıyor olabilirler. Ben sadece yapılan şey çok büyük ayıp diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tepkinin tarzı rezilce ama üniversitelerde kariyer günlerine aynı şekilde karşıyım. git kendi şirketinde kariyer günü yap kimi istiyosan da çağır-getirt. üniversiteler bilim yuvası olmalı her hangi bir ideolojinin yan kurumu değil (kapitalizm dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Gerzekçe bir hareket,biryerde daha yazmıştım nerede bilmiyorum. Hayvanlıkta son nokta. Protesto etmenin de bir adabı vardır dimi. Kadıncağız orda geçim derdine çalışıyor,sadece bir eleman. Be öküz adam sen ne hakla o kadına hemde bir bayana küfürlü bir şekilde koç cinsel organı fırlatıyorsun Allah'ın ayısı? Bunların tek amaçları şov. Ayı ve şarlatanlar. Eğer ayı ve protestocu olsalardı bunu koç holding'de üst düzeyde olan insanlara yaparlardı. Ama yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bence üniversitede kariyer günü yapılması gayet normal Sonuç olarak eğitimleri bittiğinde işe gitmesi gereken onlar. Sonra iş bulamayınca "üni mezunları sokakta simit satıyo yaa" diye çığıran tipler türeyeceğine üniversitelerde meslek tanıtımları yapılsın. Kapitalizm de bir şirketin temsil ettiği birşey değil, genel bi sistem. Şirket sadece onun içinde varolan ufak bir unsur. Ayrıca yapılan şey hayvanlığın daniskası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 genciz,öfkeliyiz filan diyolarda.sitedeki tipler çokda genç görünmedi bana :P ama hakkaten hayvanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 atıcağına ızgarasını yapsa karnıda doyar, tadıda güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 mallar sürüsü.. bi 6-7 sene sonra daha üst konuma gelmek için arkadaşlarının ve hatta dostlarının ayağını kaydırmaya çalışacak, binbir dolap çevirecekler.. kusura bakmayın ama kınadıklarından çok daha büyük bi olaya imza atacaklar; "dönek" olacaklar.. bi git çay koy diyorum kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Yanlış mı görüyorum, yoksa dasaaa demek istediklerini herhangi bir espri veya kelime oyunu yapmadan direkt olarak mı söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Doğru görüyosun, ben de korktum valla Başımıza taş yağıcak (Aman koç yumurtası yağmasında... taşa da razıyız:P) [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:26 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 atıcağına ızgarasını yapsa karnıda doyar, tadıda güzel. gerçekten yemedin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yemiştir burdaki çoğu kişi harbiden çok güzel tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ben hiç yemedim, sakatadta sevmem, kusarım. Ayrıca koç şeyinin adı kasaplarda "Billur" olarak geçer. Çok billur yemek için arzu edenler gidip alsın, kızartsın yesin. edit: kelime fazlalıgı. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:18 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben hep koç yumurtası olarak yedim. billur u ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 nası ya o_O hayvanda yenicek yer mi kalmadı abi napıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=billur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar