Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Baykaldan Duyulmamis Sozler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu konu için kınanacaksam 100 sayfa döşesinler , hiç gocunmam , kendimi savunmak için tek cvp bile yazmam.

Bu arada... Son 2 seçimdir Erdoğan alternatifi ve baraj üstü diye CHP için Baykal'a oy vermek zorunda kalan insanlar da apayrı bir yazı konusudur.Burada onun yada bunun takipçisi olduğum sonucu çıkmasın.Ben sadece hafızasız milletimize sağa bak deyip sol yanağına tokat attıran bu ve benzeri tür "komik" (!) videolara , yazılara vs karşıyım

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:26 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Saçma sapan bir video olmuş, Baykal'dan nefret ediyorum ama Tayo nun hizmetleri yalanına da kılım. Hangi hükümet gelse bundan kötü yapamazdı bence. Zaten Kemal Derviş'in hazırladığı programı uyguluyorlar.
Mesaj tarihi:
emek falan yok orda! zaten baykal da oturup yüzyüze konuşmayı tenezzül edeceğim birisi değil ama ne ilginçtir ki beni temsil ediyor... neyse ben çok konuşmayayım. siz tartışın beyler. kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle bi durum var, baykalın böyle konuşmasını ancak montaj vasıtası ile yapabilirsiniz, ancak bu ülkenin başbakanının ağzından çıkan sözleri montajlamanıza gerek yok, kalıp halinde çıkıyor hepsi.
Mesaj tarihi:
montaj falan hoş diil aslında izleyen gerçek sanabilirde ne biliim baykalı sevmiorum o yüzden fena diil video =)

eğer 5 sene sonra chpnin basında baykal olursa (eherey o zaman oy kullanabilicem) chpye vermem oyumu. ahanda buraya da yazdım!
  • Yeni Oluştur...