Fable Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Izlenesi bir video Video lollololol [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:04 tarihinde, Fable tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ahaha sonlarda ıyıce koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Hiç komik gelmedi, sevmedim nedense.. not: Baykal'dan nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 eheh fistan bir baykal taraftarı olarak sakın youtubedaki yorumları okuma boşuna sinir yaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 EMEGE SAYGI BAYKAL EMEGE SAYGI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 E baykal zaten hep bu düşüncelere sahipti de itiraf edemiyodu bi türlü. kabuğunu kırmış sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sonlari super yaw koptum. baykal zaten super komedi bir sahsiyet ama asil komik olan onu savunan insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 beter olsun .. ataturkun partisine yakısan bi insan evladı degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tas devri sakallılarına daha cok guluyorum ben.medeniyetten nasibini almamıslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bariz montaj yani yapanların ne olduğunu yazmışsınız zaten... buna inanan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 lumpy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 naptın akuma akuma bırazdan bırılerı senı kınar sana laflar hazırlar sayfalarca yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bu konu için kınanacaksam 100 sayfa döşesinler , hiç gocunmam , kendimi savunmak için tek cvp bile yazmam. Bu arada... Son 2 seçimdir Erdoğan alternatifi ve baraj üstü diye CHP için Baykal'a oy vermek zorunda kalan insanlar da apayrı bir yazı konusudur.Burada onun yada bunun takipçisi olduğum sonucu çıkmasın.Ben sadece hafızasız milletimize sağa bak deyip sol yanağına tokat attıran bu ve benzeri tür "komik" (!) videolara , yazılara vs karşıyım [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:26 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ben de dedim. Sizin dedim, babanız mı belli değil dedim.. Neden böyle oldunuz dedim, anneniz eve gelmiyor mu dedim. Henüz cevap gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Türkiye'yi Türkiye yapmış AKP ya. Bir yaşıma daha girdim. Ama şeyini şey ettiğimin demokrasisini kullanıp youtube a video koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Saçma sapan bir video olmuş, Baykal'dan nefret ediyorum ama Tayo nun hizmetleri yalanına da kılım. Hangi hükümet gelse bundan kötü yapamazdı bence. Zaten Kemal Derviş'in hazırladığı programı uyguluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Baykaldan nefret ediyorum chpyide sevmem akpyide sevmem ama güzel video olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 video yu izlemedimde baykalı kötüleyip akp yi övüyosa güzel videdor orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 EMEGE SAYGI BEYLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Komik olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 emek falan yok orda! zaten baykal da oturup yüzyüze konuşmayı tenezzül edeceğim birisi değil ama ne ilginçtir ki beni temsil ediyor... neyse ben çok konuşmayayım. siz tartışın beyler. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yobazım ben. ama olmamış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 şimdi şöyle bi durum var, baykalın böyle konuşmasını ancak montaj vasıtası ile yapabilirsiniz, ancak bu ülkenin başbakanının ağzından çıkan sözleri montajlamanıza gerek yok, kalıp halinde çıkıyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 montaj falan hoş diil aslında izleyen gerçek sanabilirde ne biliim baykalı sevmiorum o yüzden fena diil video =) eğer 5 sene sonra chpnin basında baykal olursa (eherey o zaman oy kullanabilicem) chpye vermem oyumu. ahanda buraya da yazdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ordudan duyulacak sözler. http://www.youtube.com/watch?v=DQKV26x0jsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar