Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paperdoll

Gaming

Öne çıkan mesajlar

Bildiğim kadarıyla sizin client ile ne görüp göremeyeceğiniz sunucuda hesaplanıp size paket halinde gönderiliyor. O yüzden stealth olanları görebilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Yüzük ve bilezikler için durum biraz farklı. Onlar aslında paperdoll'da olmasına rağmen üstüne eldiven geldiği için göremiyorsunuz. Dolayısıyla third party programlarla gösterilebilir muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

o paketler arasında stealth olanların olduğunu düşünüyorum (bi bilgim yok ama, teori sadece :P)

teorimin dayanağı da, lag olur sabiteseniz 2-3 adım atabilirsiniz ya bağlantınız sağlanamadığı halde. öyle bi durumda hidden biri üstünden geçince söylüyor size. örn yanınızda hidden biri var, lag oluyor ve server ile bağlantınız aksıyor. 2 adım ilerliyorsunuz ve takılıyorsunuz, lagın geçmesini bekliyorsunuz. ama ilk adımınızı adamın üstüne attığınızda invisible bi koku alıyorum uyarısı çıkıyor. böyle bişi yaşadığımda aklıma gelmişti olabileceği de emin değilim dediğim gibi.

bir de radar programları var mesela, ekranda göremeseniz bile etrafınızdaki adamların yönlerini, isimlerini falan gösteriyor size. sonra bi de max 800x600 oluyordu galiba oyun ekranı ama razor ile force resulation mu öyle bi özellik vardı, onunla çözünürlüğü yükseltip daha fazla alan görebiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...