Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 vazgeçtim evet. böyle bil. topik patlamasın. bak ne uyumlu adamım hemen bi nokta bulup konuyu kapatmaya çabalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ulan hiç yoktan kavga çıkardınız, "o bana ayar veriyor" diye birbirinizi yiyorsunuz. oysa kimse diğerine ayar vermiyor :) oturun tekrar okuyun şu yukardaki mesajları. olmadı gelin bana dalın, ikiniz birden, evet. two weapon fighting'de iyiyim. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:18 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Hayri Pıtır tarzında birşey olmasaydı daha güzel olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o forum template i hazır bi template sırf bu yüzden üye olmayacağım! üyeler ölmez vatan bölünmez! kaç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ne bu hayri pıtır sevgisi rp demisin de sadece hayri pıtır la ilgiliymis gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 template olsun ne fark eder, çoğu forum hazır template zaten. önemli olan orda bir mekan gibi tüm kategorilerin oluşturulması ve altındaki açıklamaları. bana bu çok orijinal geldi, daha önce görmemiştim açıkçası. rp ile ilgilenen herkes için oldukça geniş bi yelpaze mevcut sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 magical school nedir harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 fp görünce ftp sandım daldım..üzüldüm sonra =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 . [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:03 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 traş harry poter yerine daha orjinal birşey olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bu formatta daha önce 2-3 tane daha forum sitesi görmüştüm yani ilk defa yapılan bişey değil ama uğraşmış umarım başarılı olur arkadşın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ne gerek var rp sitesine burda bak iki dakkada şahanesi olmuş online ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Wendigo dostum çok iyi gözlem:) Adamların canı gece vakti sıkılmış, lem sen niye şifreli konuşuyon diye laf salatası yapmışlar. [spo]gireceksin aralarına, Barda usulu bir güzel döveceksin! [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar