oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 oyun oynamak için mouse pad almayı düşünüyorum... tavsiyeleriniz var mı acaba? çok pahalı olmasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi ne kdr oldğnu tam hatırlamıyorum tavsiye bile arama adekse gidiyosun alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 adeks internet cafe - beşiktaş-istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 adeks nerede?? istanbulda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evet istanbulda ama adeks 1 yni sahile yakın olan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hmm, istanbula gidicem zaten. gidince bakayım bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 mousepad alırken dikkat etmen gereken şey mousepadin kaygan olması kağıttan yapılmamış olması yeterli olacaktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ztn kime sorsan gösterir eğer bilmiyorsan,beşiktaş - adeks özdeş olmş şeylerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evet kağıttan olmamasına ve kaygan olmasına dikkat edicem zaten o yüzden mouse pad alıcam.. teşekkürler yardım için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ne oynamak istediğine bağlı. eğer hızlı bir oyun oynamak istiyorsan(quake x ve ya sc gibi) razer exactmate (ben de bu var şu an ki tavsiye ederim) ya da funcsurface tavsiye ederim. Cs gibi ağır oynanan ama esasen kamyon direksiyonu gibi mouse sallamanı gerektiren oyunlarda DKT clothpad gibi geniş ama aslında benim de gönlümden geçen bir pad i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Razer mantis speed kullanıyorum, çok memnunum. Hatta fazlasıyla memnunum, hayatta da değiştirmeyi düşünmem. Mecidiyeköyde bir pro-gaming mağazasından aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 func var bende çok uzun bir süredir ve aşırı derecede memnunum..eğer adeskte kullanılan padleri satıolarsa bnece onlar çok kullanışsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 laser mouse alın pad'e gerek yok. hassasiyet değişmiyor koy kıllı gögsüne fps oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ya şimdi benim asıl sorunum şu.. mouse u sert zemine koyunca bi tuhaf geliyo kullanması. mouse de az ağır zaten (a4tech x7 kullanıyom). mouse pad da eskidi kaygan değil. ilk oynatma sırasında ufak bi takılma oluyor. yoksa öyle sabah akşam oyun oynayan biri değilim.. bu sorunu çözmek için alıcam doğru dürüst bi mouse pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 steelpad al bence klasik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 evet bendede func surface var kafadan 5 yıldır benımle artık ay surface gibi oldu ama gayet memnunum, steelpad'de güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bende Thunder 8 var çok memnun(d)um. Çok eskidi yüzeyi deforme oldu, artık yenilemek istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 aman diyim fistan mouse un o dalgaları eriyor. yol yakınken dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ya bu clothepad lerin fiyatı ne durumda acaba bilen var mı? hama marka bi pad gördüm 4 ytl diyo ama pek kaliteli değil sanırım. bir de silikon pad var kullanan var mı ondan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 pekı kola yada ele takılan mouse var mı kolumu yada elımı hareket ettırınce ımlec hareket edecek logictech in air mouse gıbı bısey ama gıyılebılen bısey arıyorum artık kablosuzlarda kesmıyor bılekler agrımaya basladı yuzey teması olmadan hareket eden ve gıyılebılen mouse ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 omuz ağrısına ise razıyım diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 a4tech x7 zaten lazer mouse ama mousepadsiz olmuyor :D Bende garanti bankasının beleş olanlarından var süper valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yanlışın var x7 ler lazer değil optik.. bana öyle dediler en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ha bendeki x750-f yalnız x700 değil. x7ler optik evet doğru. benimkinin altında kocaman LASER yazıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 doğrudur. benimki x710 :) ödül alan mouse :P edit: ya soruma cvp verebilecek kimse yok mu? [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 20:21 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar