Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Ben pratik bir insanim Arlooax. Inanmadigim bir dinin ne oldugu belirsiz detaylarini incelemek yerine o dinin takipcisi oldugunu soyleyenlerin , o din adina sokakta neler yaptigina bakiyorum dolayisiyla. Bunun sonucu olarakta bu ve benzeri durumlarda o kelimelerin nasil tercume edildigini vs bilemeyebilecegimi kabul ediyorum. Ama sende takdir edersinki birilerinin islam adina gunasiri kendilerini ve birsuru baska insani havaya ucurdugu ve bayagi kalabalik bir surununde buna alkis tuttugu bir zamanda butur detaylar onemini yitiriyor benim icin. Soulless inanmadigin bir seyi incelemek zorunda degilsin, kimse degil. Benim demek istedigim, olay su olmali benim kafamda: Ulan adam kicina bomba takip patliyor. Nedir bu ? -- Bakarsin nedir bu diye.. Hmm, musluman demek kicina bomba takip patlamak dedigin takdirde, sozum meclisten disari, lafin hedefi tartisma katilimcilari degil, o zaman bu kicina bomba takan ile ayni seviyede dusunuyoruz demek. Cunku o yanar doner patlar eleman da gidip bir baskasini dinleyip, haaa ben patlarsam super olacak kanatine varan bir zirzop. Ayni sey sadece Theology degil, her konuda gecerli. Ben Deniz Baykal'a bakip, haa lem Sol Gorus bu demek dersem biraz havada asili kalir. Sol gorusu Deniz Baykal ile karistirmis olurum. Fakat bu gorusun anlamini irdeler ogrenirsem, o zaman daha acik gorur daha yapici ve ilerici olurum davranislarim da, degerlendirmelerimde, vs vs. Olay budur benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 peki islam profesoru arlo bey. karınızı "uyarmak" amacıyla iz bırakmadan dovebilirsiniz. diz kapagının altına kadar ortunmelisiniz başlı başına islamı yaymak için cihat anlayışı hz ademin 1000 sene yaşadıgı ve 5 metre oldugu (?) aklın herşeyden ileri oldugunu soyleyip diz kapagından ereksiyon olacak diye kadını obje yapıp ortmek nedir bunlar anlatır mısın. insanın bir dine inanmaya devam etmesi için degil inanmaya başlaması için mantıklı sebepler bulmaya çalışması gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 birde 9 yaşında kızla seks yapabilme serbestliği varki o en güzeli. İslam ftw!! Müstakbel Cumhurbaşımız da 15 yaşında almış karısını zaten [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:02 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ne çok islam düşmanı varmış arkadaş... dağılın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hayır horasım dusman olursun da terbıyesız olmazsın, saygısız olmazsın. dusmanlıgında bır adabı var. bak canım bı capon savas fılmı cektı sımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 anasını satiim, "gek gek, ezan okunuyör, müslüman olmayana ayıp olmüyür mü vek vek" diyen tipler gelip burada müslümanlar ne kadar gerizekalı, islam ne kadar saçma hahaha demiyolar mı bi de. olm derdiniz ne lan. dönün kendinize bakın bir. yaptığınız nedir. bi tanımlayın fiilinizi. zort diye durduk yere, eheh 4 karı istiyom, bi dünya kız msni sitesine üyeyim daha bi tane bulmuşluum yok gerçi diye bi topik açıyo insan ya. bu nedir ya. bu bir nedir? bi .. çay koyun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Harbi çok gereksiz hayvan-vari olmuş genel gidişat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Arlooax , musluman demek kicina bomba takip patlamak demek diyenlerde azinlikta aslinda.Bu da senin yaptigin yanlis bir genelleme. Cogunluk diyorki , muslumanlar aralarinda islam adina kicina bomba takip patlatanlara tepki gostermiyorlar hatta alkisliyorlar.Heryerde islam baris dinidir diye satmaya calisirlarken bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Ayni sey bu forumda suren kavganinda sebebi.Bu forumdaki solcularin cogu Baykal'in kara kasina hayran oldugu icin AKP'e karsi degilki , veya Tayyip evinin penceresinden bize kufrettigi icin gicik degiliz ona. Birileri acik acik bizim hayati onem verdigimiz seylere hakaret ediyor , saldirilarda bulunuyor. Laiklik gibi , Ataturk gibi. Biz diyoruzki bakin sizin basbakaniniz kirmizi bultenle aranan seriatci teroristin kucaginda oturuyor , sizin meclis baskaniniz seriat meriat laflari ediyor , bizim atamiza hakaretler ediyorlar. Bunlar yarin obur gun dahada ileri gitmezler mi ? Dahada din baskisi altinda , daha hosgorusuz , daha kapali bir toplum yaratmaya calismazlarmi ? Benzeri ulkelerin hali ortada diyoruz. Ama sallayan yok , onlara gore biz AKP e nedesek yanlis , tayyibe ne desek kotu. Ozellikle sordum Sam'a surekli demokrasi savunucusu geciniyorsun neden bir kere bile acik acik seriat lafi edenlere tepki gostermiyorsun diye . Kacti , cevaplamadi. Ayni bombacilara yaptiklarini , seriatcilarada yapiyorlar. Ya sessizlik ya alkis. Gelde genelleme yapma bunun ustune.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: ne çok islam düşmanı varmış arkadaş... dağılın lan! Ucu size dokununca dagilin lan oylemi ? Neo cuntacimi oldun Horaz ? Nasil renkler degisiyor dimi isinize gelmeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 çıksın artık baydım. nerde diğer eşlerimm NERDE ULANN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 fak [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:12 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kaç yabancı eş alabiliyoruz? Diyanet 3+1'den 2+2'ye çekecekmiş diye duydum, aslı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1 tanesi bilem sorken 4 tane ile hayatta olmaz. Şeriata hayırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Hadi hadi begenmedigin konuya gelince kavga niye cikartiyorsun ? Horoz olma Horace ol gene. Siz demiyormuydunuz hersey tartisilir diyen , hersey ama sizin begenmediginiz konular haric oylemi ? Ataturk tartisilir , laiklik tartisilir , ama islam tartisilmaz oylemi ? Bodrack 50 konuya viktor goreve resmi yapistirir , siz dalga geciyoruz egleniyoruz biz diye civirsiniz.Aynini baskasi yapinca kes , dagilin lan oluyor ha? Gorsun iste herkes sizin gercek renginizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kimse senin islamına dokundurmadı ki, arlooaxla konusuyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: peki islam profesoru arlo bey. karınızı "uyarmak" amacıyla iz bırakmadan dovebilirsiniz. diz kapagının altına kadar ortunmelisiniz başlı başına islamı yaymak için cihat anlayışı hz ademin 1000 sene yaşadıgı ve 5 metre oldugu (?) aklın herşeyden ileri oldugunu soyleyip diz kapagından ereksiyon olacak diye kadını obje yapıp ortmek nedir bunlar anlatır mısın. insanın bir dine inanmaya devam etmesi için degil inanmaya başlaması için mantıklı sebepler bulmaya çalışması gerekir diye düşünüyorum. Delirium, birincil olarak ben Islam Profosoru degilim, yazdiklarimi okusaydin, birak oyle bir iddiam olmadigini, dediklerimin bile kendi arastirmam ve anlayisim oldugunu, hatalar icerebilecegini, merak eden varsa kendisinin arastirmasi gerektigini, benim dediklerimi dogru kabul etmenin hata olacagini yazdigimi gorurdun. B Ikincil olarak, madem yazdin, kendi bildiklerimi paylasayim: 1) karınızı "uyarmak" amacıyla iz bırakmadan dovebilirsiniz. Boyle birsey yok, karini dovemessin. Bu iz birakmadan dovebilirsin meselesini savunanlar, dediklerine gore Hz Muhammed oyle demis. Fakat Hz Muhammedin bu sekilde olayi acikladigi oldukten yaklasik 300 yil sonra "Haa evet demisti" seklinde kayda gecirilmis. Dayattiklari asil kaynak da Kuran'in 4. suresindeki 34. misradir. Gene ne halt ise onca kelime arasindan dovmek secilmistir. Turkce tercumelerde bunu goren benim tespitime gore Yasar Nuri Ozturk var, bakabilirsin 4.34 tercumesine ki kimse karsi cikamamistir adamin tercumesine, gene heaa sen oylemi yorumladin olmustur. Yasar Nuri de tek basina degil bu konuda, cogu tercume de dovmek yoktur. 2) diz kapagının altına kadar ortunmelisiniz Buda nereden cikti? Kuran'da su sekilde, ilk olarak yaratan gozunde en guzel giysi "dogruluktur", su sekilde gecer, "sizlere edep yerlerini ortecek giysi de gosterdik, sus ve gosterise yariyacak giyside, ama benim icin en guzel giysi dogruluktur. Kadinlar icin tekrar, giyindiginiz zaman gogsunuzu (chest) ortun der. gozukmesi gerekli olmayan yerlerinizi ortun der. 24. surede olmasi lazim bunlarin. Simdi bu carsaf meselesini gostereyim sana, kadinlara deniliyor ki ortunmek icin Khimar kullanin; Khimar'in arapcada bilinen anlamlari: Elbise, T-shirt, kravat, esarp, kaban, vs vs ... Giyim ilisikli zilyon anlam tasirken, carsaf, turban one cikiyor enteresan. Ustune ustluk kafanizi,sacinizi kapatin diye hicbirsey yok. Giyim ile ilisikli son olarak da, elbiselerinizin boylarini uzatin der, ve de neden olarak boylece rahatsiz edilmekten kurtulursunuz der. 3) başlı başına islamı yaymak için cihat anlayışı O bahane arayanlara savas icin, buraya yazmaya kalkarsam kimse okuyamaz bayilir, detaylidir, ve amac islami yaymak degildir, kendini korumaktir. Yani birilerinin sana saldiriyor olmasi gerekir. En onemli unsuru asiriya kacmamaktir. Yani birisi sana saldirip tokat attiysa gidip roket atar ile girisemessin, kisasa kisas gibi dusun, en fazla bir tokat da sen atarsin. Fakat ne yaparlar, gider ona buna saldirir, sonrada cihat der, bu Kuranda su sekilde de anlatilir: "Bir igrenclik yaparsiniz, sonrada Allah emretti dersiniz, atamizdan ogrendik dersiniz. Ben size asla igrenclik emretmem, benim hakkimda bilmediginiz seyler soylemeyin." 4) hz ademin 1000 sene yaşadıgı ve 5 metre oldugu (?) ?? Kaynak gosterirsen bakayim, senden duydum ilk defa. 5) aklın herşeyden ileri oldugunu soyleyip diz kapagından ereksiyon olacak diye kadını obje yapıp ortmek Bakiniz madde 2 diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yasa hazırlanırsa 4 eş 1 pikachu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Böyle bir kanun Türkiye'de ne zaman çıkar acaba? Asla çıkmaz bu sebeple boşuna heveslenme. Bi de sana başı kapalı hatun alacaz, sözünü unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ya bone önce birini bul sen hele, gerisini sonra düşünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 İslam düşmanları aramızda eyleniyoruz biz. Sana inanma demedik ve islam çamurdurrrrrrrrr diye hoporlorle bagırıp kulak zikmiyoruz Horasçım Tayo demokrasisi değil herkes için ifade özgürlüğü. Laikçilerle de kavga ediyorum islamcılarlada adam olun hangi dine inanırsanız inanın. Hinduizm topiği açsam bin kişi gelecek ineğe tapıoynuz möööööööö diyecek orada karşı çıkacakmıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 4eş kanunun uygulanması için federasyona başvurda bulunacağım! ben 4eşin 2sini yabancı alayım dedim. meğer kazın ayağı öyle değilmiş! 4 dedikleri 3+1 imiş ve devlet yabancıdan %18değil %25vergi alıyormuş! ayrıca eş hristiyansa evlenme şartları daha da ağır! bakınız; Gayrimüslim eş alınması durumunda eşin Eş Yerleştirme Sınavı EYS'den 65puan, Türk Kültürü Denetleme Sınavı'ndan 70puan alması ve TOEFL CBT 560 (veya IBT eşleniği) veya IELTS'den 6 veya FC grade a/b, b/c puanlarını alması gerekmektedir. Eşin bekaret kontrolü yapılmalıdır. Eş bakire değilse, bekaretini nasıl ve niye kaybettiği sorularına cevap verecek en az 400 en fazla 1200 kelimeden oluşacak bir kompozisyon hazırlanmalıdır. Türkiye'de hayat şartlarını idame ettirebileceğinin garantisi olarak gösterebileceği yeteri miktarda Türk Lirası'nın bankada mevcut bulunduğunu belirten banka hesap cüzdanı fotokopisi , 4 adet son 6 ayda çekilmiş ve yüzün seçilebildiği fotoğraf, gerekli belgelerle birlikte en geç 26 Ağutos tarihine kadar evlendirme dairesine başvurulmalıdır. şimdi nigar, müge, jayda yı aldım ve ödüyorum vergilerini çatır çatır.. netekim olga kaldı açıkta! se'fgili patiler, patücükler.. eline benden başka erkek eli değimemiş, akıllı zeki, tertemiz, yemek yapmasını bilen, akıcı türkçe konuşabilen, ukraynanın el değmemiş tundralarından kendi elcaağızlarımla getirmiş olduğum Olga hanım kızımıza bir yuva arıyorum. ilgilenenler olması halinde mail adresim [email protected] ulan federasyon! yaktın beni.. gül gibi kızı şimdi millete veriyorum.. ellerimle büyüttüğüm, ukraynadan getirttiğim sarışın hatunu bürokrasiylen millete verdirttin! ah olga.. ah ulan ahhh!!.. nigar git bi küçük rakı aç sen. müge sen de sırtımı ovala biraz.. jayda.. jayda nerde lam? kaçtı mı yoksa? lam evde zenci varken ışıkları kapamayın demiyom mu ben size! kaybediyom karıyı karanlıkta.. sizin topunuzun ta.. şeyinizi şey ettiminni.. ee.. şey.. ehhehe sen boş ver rakıyı falan.. gelin bakalım buraya kuzucuklarım.. ehehe... uhahah.. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: anasını satiim, "gek gek, ezan okunuyör, müslüman olmayana ayıp olmüyür mü vek vek" diyen tipler gelip burada müslümanlar ne kadar gerizekalı, islam ne kadar saçma hahaha demiyolar mı bi de.Yasinin gerektirdigi gibi konus, adami hasta etme Horace. Secim gununden bu yana forumdan cikmadin zaten, bari insan gibi tartisana insan gibi cevap ver. Ben bir dine karsi asla saygisizlik yapmadim bu forumlarda, ezan'in, sozsel icerigi sebebiyle gayrimuslimlere bir dayatma oldugunu dusundugumu soyledim, ki hala da oyle dusunuyorum, ama farko larak ben insan gibi savimi ortaya attim, Arlooax da insan gibi cevapladi. Gek gek vek vek leri ortaya atacaksan, hedef belirtmeden atma bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Asla çıkmaz bu sebeple boşuna heveslenme. Bi de sana başı kapalı hatun alacaz, sözünü unutma. kıbrısa gelsene, ayarlarsın bir tane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 4 eşinde huri olmayıp Ayşen Guruda olma ihtmali de var yani Şeriata Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 şeriatlı prens gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar