Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

P2P programları

Bone

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Böyle bir şey yazmıştım vaktinde:

İnternetten şarkı bulma

Soulseek'de iyidir, hatta çok iyidir müzik için. Ama en iyi performansı almak istiyorsanız benim gibi 10k+ şarkı paylaşmanız ya da para vermeniz gerekir. Kullanıcı adım GERGE, listeme bakabilirsiniz - ama her zaman açmıyorum. Hatta Paticik topluluğu kuralım orada, birbirimiz ile şarkı paylaşırız, konusunu açarım sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
açıklayacak birşey yok. para veriyorsun. sitesine giriyorsun. orada gruplar var. oldmovies, oldgames, dvdisos, fullalbums, xxx, falan işte. onlara giriyorsun. aramanı yapıyorsun. sonuca tıklıyorsun iniyor.

www.usenext.com

bunu kullanmıştım ben. 3 gblik deneme sürümü var, credi cartı lazım ama onun içinde - para çekmiyorlar. Bunda da aynı gruplar, aynı dosyalar var, sadece bilgisayarına bir program yüklüyorsun burada orada arama ve dl yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

rapid usenetten daha iyi degil mi?
aranan hersey bulunuyor
hizda gayet guzel.
maddi olarakda daha ekonomik, usenetin avantaji ne oluyor burda?

aylik ücretlere tam bakmadan yazdımda usenet daha pahalıydı falan die hatırlıyorum ondan.

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 09:59 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu rapidte bi tek ben mi bulamıyorum ya istediklerimi :S
nası buluyorsunuz siz.
paylaşım forumlarındaki linklerden deil mi?

warez-bb.org gibi siteler var işte, o tip sitelere girip istediğini bulman mümkün.
türk sitelerini pek tavsiye etmem, "warez" olayı sonuçta, "paylaşım" da nerden çıktı... bir de limitleri kısıtlı oluyor. Türk dosyalarına izin vermiyorlar, eee, yabancı dosyaları da zaten diğer sitelere göre az oluyor :)

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...