Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Böyle bir şey yazmıştım vaktinde: İnternetten şarkı bulma Soulseek'de iyidir, hatta çok iyidir müzik için. Ama en iyi performansı almak istiyorsanız benim gibi 10k+ şarkı paylaşmanız ya da para vermeniz gerekir. Kullanıcı adım GERGE, listeme bakabilirsiniz - ama her zaman açmıyorum. Hatta Paticik topluluğu kuralım orada, birbirimiz ile şarkı paylaşırız, konusunu açarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 limewirede bi bok yok arkadaşlar üzügünüm..1 tnae bile trance parçası yok geçiniz..easynewsu biraz daha açıklasa biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 gerge senin verdiğin de genelde metal heralde pek işimi görmedi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 açıklayacak birşey yok. para veriyorsun. sitesine giriyorsun. orada gruplar var. oldmovies, oldgames, dvdisos, fullalbums, xxx, falan işte. onlara giriyorsun. aramanı yapıyorsun. sonuca tıklıyorsun iniyor. www.usenext.com bunu kullanmıştım ben. 3 gblik deneme sürümü var, credi cartı lazım ama onun içinde - para çekmiyorlar. Bunda da aynı gruplar, aynı dosyalar var, sadece bilgisayarına bir program yüklüyorsun burada orada arama ve dl yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 BearShare kullanıyorum memnunum, pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 en iyisi rapidshare limit problemi türkiyede yasiyan birini zaten rahatsiz etmez ve ne ararsaniz var sonucta emege saygi rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: BearShare kullanıyorum memnunum, pişman değilim. bearshare'i bazı anti-vir programları malware/spyware olarak tanımlıyor. bi hatırlatma olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 19 dolar ver usenet sinirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 rapid usenetten daha iyi degil mi? aranan hersey bulunuyor hizda gayet guzel. maddi olarakda daha ekonomik, usenetin avantaji ne oluyor burda? aylik ücretlere tam bakmadan yazdımda usenet daha pahalıydı falan die hatırlıyorum ondan. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 09:59 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bu rapidte bi tek ben mi bulamıyorum ya istediklerimi :S nası buluyorsunuz siz. paylaşım forumlarındaki linklerden deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 http://www.rapidreactor.net de baya bi var .com uzantılı liste [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:24 tarihinde, Rottweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 search google: intitle:"index.of" (mp3|mp4|avi) dosya.adi -html -asp -jsp -php en iyi p2p'dan bile iyi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tabii hiç birşey bulmamak da baya iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: bu rapidte bi tek ben mi bulamıyorum ya istediklerimi :S nası buluyorsunuz siz. paylaşım forumlarındaki linklerden deil mi? warez-bb.org gibi siteler var işte, o tip sitelere girip istediğini bulman mümkün. türk sitelerini pek tavsiye etmem, "warez" olayı sonuçta, "paylaşım" da nerden çıktı... bir de limitleri kısıtlı oluyor. Türk dosyalarına izin vermiyorlar, eee, yabancı dosyaları da zaten diğer sitelere göre az oluyor :) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 biraz (5 dk) baktığım kadarılya easynews dl manyakları için nimet gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar