fireearth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://www.eurogamer.net/ Buraya üye olup beta keylerinizi alabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun bitebilir... Not: Üyelik ücretsizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Yes! You're ready! aldim key, cok tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 register çalışmıyor sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 arada bazen girmiyo bende (ip yi saklamak için) ktunnel ile giriş yaptım aldım... Not : Bu sitedeki keyler Eu Open Beta keyleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 saol ktunnel işledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 10gb mış client peh bütün hevesim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ve inmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://eu.aiononline.com/uk/about/download/ Burdan denediniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yav bir ton mirror ı var :) http://www.gamearena.com.au/downloads/details.php/aion-open-beta-client# 1 tanesini ben vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Beyler open betada 1.5 mi olucak yoksa ? baska bır versiyon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kaede said: 10gb mış client peh bütün hevesim kaçtı kaç bekliyordun ? veya bundan önce hiç takip etmedin mi :) zaten 6-6,5 ile başladı 2 patch ile 9 oldu. 10 değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mina said: Beyler open betada 1.5 mi olucak yoksa ? baska bır versiyon mu ? 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 pek takip ettigim soylenmez acıkcası..Streamden download ettim,versiyon 1.0.2 boyle gıdıyor.ustunede check updates dedıgımde error verıyor. Sanırım ustune bi 3 gb filann daha var di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evet patch ı da manuel olarak bulabilirisin ama steam kendi güncellemiyor mu ? :( steam den alan diğer arkadaşlarda böyle oldumu bilmiyorum ama hiç duymadım. 2-3 gündür patch servera girilmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 indirebilicegim bi kac link atabılır msın gece en azından acarım downloadu ındıgı kadar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 guild fln olusumu var mı patide bende oynayacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mina said: indirebilicegim bi kac link atabılır msın gece en azından acarım downloadu ındıgı kadar hehe google.com :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 steam gg, oyunu indirdim ama patchler de problem cikariyor. oyle kaldi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Jaruza said: guild fln olusumu var mı patide bende oynayacam :D valla bende öle istiyorum...hardcore oynamak istemiorm..venttede ingilizce konuşmaya kasmak istemiorm (tmm güzel ingilizce hakkaten gelişio konuşmaya çalıştıkça) ama yeter ya :D istemiorm..böle bi oluşum yapabilcek sayımız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 öyle bir sayı olsa :) öncelikle hangi ırksınız böyle bir oluşumu sorarken ilk önce seçtiğiniz ırk'ı söyleyin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben topluluğa uyarım ırk konusnda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bende buraya göre sececegim bir irk ve sunucu isi bilenler söylesinler artilarini eksilerini yada ne sececeklerini bizde ona göre hareket edelim toplanalim paticik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben ve 8-9 kişi elyos olarak Open Beta için: Ariel serverında olacağız. ariel de olursan oyun içi mesajlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 -serverlar - açılış zamanları - EU / US için http://kindred.aion.tv/status/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JinX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Aion konusunda bilgi sahibi olmayan arkadaşlara 1-2 bilgi verebilirim...Server bilgisiAriel ; Elyo tanrısı (ismi) olduğu için bu serverda çok fazla Asmodian olmayacaktır. Sonra 50lvl olup ortalarda Asmodian aramayınAzphel ; Aynı şekilde Asmodian tanrısı (ismi) olduğu için aynı sorun burda da olacaktır.Diğer 4 server Ereshkigal Fregion Beritra Mesramtaeda / Bu serverlar çok daha dengeli olacak Aion Source'da EU Legion'larını inceleyebilirsiniz, sizde göreceksiniz zaten... Tahminlerimiz en dengeli ve kaliteli serverların Ereshkigal ve Fregion olacağı yönünde, şuanki EU Elyo ve Asmodian Legion'larının benimsediği ve Aion Source'da açıkladığı düşünceler doğrultusunda söylüyoruz bunları tabii...Anime Tarzı suratlar demiş bir arkadaş, ama bu oyunda zilyon şekilde surat yaratabiliyorsunuz... Örnyada Arthas yaratabilirsinCüce yok demiş bir başka arkadaş; Bu oyunda char yaratırken 2.20mt boyunda yada 1.00mt boyunda karakter yaratabiliyorsunuzPvE yok demiş bir başka arkadaş; Oyunda 8lvl dan tutun 50lvl'a kadar open instance'ların yanı sıra 1.5 patch ile gelen (şuan EU'da açılacak versiyon) 5 kapalı instance Boss 10 yeni Open instance Boss mevcut.Sesler japon tarzı demiş bir başkası; EU versiyonda tüm sound/sesler bize uygun düzenlendi. Çin ve Kore videolarında duydugunuz o kung-fu seslerinin yerini alışkın olduğumuz warrior sesleri aldıSağlam makine ister demiş bir başka arkadaş; Arkadaşım P4 ile oynuyorsa sizde rahat rahat oynarsınız :)Hayal kurmayın; Oyun çok başarılı kesinlikle ama hayalci olmayın derim. Tek başınıza veya küçük gruplar halinde bir hiçsiniz bu oyunda (arada atacağınız gang turları hariç) çünki oyunun temeli "kalabalık legion" anlayışı üstüne kurulu. 150 kişilik World Event'lar var yani ne kadar kalabalık bir legion olursanız o kadar başarılı oluyorsunuz. Ayrıca crafting'de de aynı mantık var 399'a kadar her oyuncu kasabilir ama sonrasında mesleği geliştirmek için gerekli material'ler 24 men Boss'lardan ve Raidlerden düştüğü için 1 Legionda 1 Weaponsmith 1 Armorcraft 1 Handcraft vs olabiliyor...Bu nedenle eğer oynamayı düşünüyorsanız sağlam legion anlayışına sahip bir ekibe katılmanızda fayda var derim... Oyunda görüşmek üzere...Brujah Gamers Legion Master / JinX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar