Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler aionı yukledım.Gameguardı çalıştırınca bir süre bekleyip daha sonra this program is not avaible in your country hatası verıyor.Çözümü nedir acaba?

not:tamam çözdüm:d administor olarak çalıştırınca düzeliyormuş.
Mesaj tarihi:
Sawer said:

Beyler aionı yukledım.Gameguardı çalıştırınca bir süre bekleyip daha sonra this program is not avaible in your country hatası verıyor.Çözümü nedir acaba?

not:tamam çözdüm:d administor olarak çalıştırınca düzeliyormuş.

oyun ekranına gel server a bağlanmaya çalış server kapalı veya yetkilendirilmemiş hesap falan derse sorun yoktur. eğer gg dan halen hata alıyorsan gameguard klasörünü sil yeniden indirir ve sorun düzelir ;)

aquila said:

US EU sürümleri ayrı gene di mi? hem us hem eu serverlarında oynamak istesem, olmaz heralde.

oyunun hangi versiyonunu alırsan orada oynayabilirsin. ( bu beta için geçerli değil )
Mesaj tarihi:
inşallak olmaz sizleride betada görürüz. Neysem şöyle bir güzellik yapabilirim. benim 2 adet pre-orderım var 1 tanesi boşta :) bir ihtimal beta için birisine verebilirim veya oyunu alacak kişi için aynı zamanda 10€ indirim e sahiptir bu hesap.
Mesaj tarihi:
ehe bizim guilde evli türk var birlikte oynuyorlar 2 pc geyik oluyo bazen çocuk başlıyo ağlamaya kalkıp gidiyo birisi :) (kulakları çınlasın arda'nın) ahmet adlı arkadaşımızın oğlu.

sende bir yere girince artık çift olarak gidersiniz zevkli oluyo ama dikkat et kapışmayın :) key e gelince fileplanet den alamazsan haber et ;) ama bak söz vermiyorum ekipten birine lazım olursa düşük bir ihtimal ama belli mi olur ekipten olan arkadaşa veririm. Bu iki, üç gün içinde belli olur zaten
Mesaj tarihi:
Fileplanetten Aciklamalar;

VM said:

Wow you guys are fast!

If you accidentally received an Aion EU beta key, just go back through sign up and get an NA one. Apparently a few got mixed into the batch. Trying to get more details but that's all I have at the moment.

Cheers!!

VM = [GSI]VirginMary = P

VM said:

I am pretty sure NCSoft will disable those keys since they weren't meant for our batch. I'll see what I can find out about the EU stuff but as for now I don't know a whole lot unfortunately.

/VM

Sanirim US accountu geldigi icin sansli oluyorum bu durumda.
  • Yeni Oluştur...