Sawer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Beyler aionı yukledım.Gameguardı çalıştırınca bir süre bekleyip daha sonra this program is not avaible in your country hatası verıyor.Çözümü nedir acaba? not:tamam çözdüm:d administor olarak çalıştırınca düzeliyormuş.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sawer said: Beyler aionı yukledım.Gameguardı çalıştırınca bir süre bekleyip daha sonra this program is not avaible in your country hatası verıyor.Çözümü nedir acaba? not:tamam çözdüm:d administor olarak çalıştırınca düzeliyormuş. oyun ekranına gel server a bağlanmaya çalış server kapalı veya yetkilendirilmemiş hesap falan derse sorun yoktur. eğer gg dan halen hata alıyorsan gameguard klasörünü sil yeniden indirir ve sorun düzelir ;) aquila said: US EU sürümleri ayrı gene di mi? hem us hem eu serverlarında oynamak istesem, olmaz heralde. oyunun hangi versiyonunu alırsan orada oynayabilirsin. ( bu beta için geçerli değil )
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yetkilendirilmemiş diyor.Daha başlamadımı open beta tam olarak anlamadım.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fileplanetten hala beta alamiyoruz di mi? ben log-in oldugumda, beni bir onceki sayfaya yonlendiriyor sebek site..
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fileplanetten almadığım için bilgim maalsef yok :( beta tarihi 6-13 eylül
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Fileplanet keyleri yalan mi oldu? :(
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 inşallak olmaz sizleride betada görürüz. Neysem şöyle bir güzellik yapabilirim. benim 2 adet pre-orderım var 1 tanesi boşta :) bir ihtimal beta için birisine verebilirim veya oyunu alacak kişi için aynı zamanda 10€ indirim e sahiptir bu hesap.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 valla eğer alıcın olmassa beta keyine talibim..oyunu denemeden almak istemiyorum..he fileplanetten kapsam bile talibim key ine kız arkadaşıma vercem :D
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ehe bizim guilde evli türk var birlikte oynuyorlar 2 pc geyik oluyo bazen çocuk başlıyo ağlamaya kalkıp gidiyo birisi :) (kulakları çınlasın arda'nın) ahmet adlı arkadaşımızın oğlu. sende bir yere girince artık çift olarak gidersiniz zevkli oluyo ama dikkat et kapışmayın :) key e gelince fileplanet den alamazsan haber et ;) ama bak söz vermiyorum ekipten birine lazım olursa düşük bir ihtimal ama belli mi olur ekipten olan arkadaşa veririm. Bu iki, üç gün içinde belli olur zaten
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok biz daha evli diiiliz ama 2 yanyana pc olayı güzel oluo..sırf o yüzden wow a yeniden başladım :P :D
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 OHA YA..north america only dio open betaya edit: aldım cd keyimi
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok clientte europe diye değiştiriyoruz.north america olmamalı.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 öyle dedi başka link var onu verim du edit : http://www.fileplanet.com/promotion/aionbeta/signup.aspx
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fileplanette north america diyo ama ncsofttan oluşturduğumuz hesaba o keyi aktifleştirdiğimde Aion™ (Europe) id Beta şeklinde oldu. Bu indirdiğimiz clientden girilebilecek di mi?
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abicim us - eu ayrımı yok en azından ob olana kadar yoktu ama sanmıyorum bunda'da olsun. aldığınız keyleri ncsoft sitesinde aktif etmeye çalışın
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bana gelen mailda Aion Closed Beta Invitation yaziyor, (Europe) yok peki, o niyedir sizce?
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ncsofttan game acc. bak orda eu yazıyor ama mail aynı şekilde closed beta diye gelmiş.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Aion™ bingildak Beta yaziyor gayet, Europe falan yok :(
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Aion™ (Europe) haciyatmaz Beta yazıyo benimkinde
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Anlamis degilim.. Niye beni disladilar ki :(
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Fileplanetten Aciklamalar; VM said: Wow you guys are fast! If you accidentally received an Aion EU beta key, just go back through sign up and get an NA one. Apparently a few got mixed into the batch. Trying to get more details but that's all I have at the moment. Cheers!! VM = [GSI]VirginMary = P VM said: I am pretty sure NCSoft will disable those keys since they weren't meant for our batch. I'll see what I can find out about the EU stuff but as for now I don't know a whole lot unfortunately. /VM Sanirim US accountu geldigi icin sansli oluyorum bu durumda.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 geri kaydolun derken nereye kaydolucaz?
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hicbir fikrim yok abi. Tamamen anlamamis durumdayim.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bende kayboldum bu mesajlarda :) inş düzelir arkadaşlar
Öne çıkan mesajlar