Sawer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Beyler aionı yukledım.Gameguardı çalıştırınca bir süre bekleyip daha sonra this program is not avaible in your country hatası verıyor.Çözümü nedir acaba? not:tamam çözdüm:d administor olarak çalıştırınca düzeliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sawer said: Beyler aionı yukledım.Gameguardı çalıştırınca bir süre bekleyip daha sonra this program is not avaible in your country hatası verıyor.Çözümü nedir acaba? not:tamam çözdüm:d administor olarak çalıştırınca düzeliyormuş. oyun ekranına gel server a bağlanmaya çalış server kapalı veya yetkilendirilmemiş hesap falan derse sorun yoktur. eğer gg dan halen hata alıyorsan gameguard klasörünü sil yeniden indirir ve sorun düzelir ;) aquila said: US EU sürümleri ayrı gene di mi? hem us hem eu serverlarında oynamak istesem, olmaz heralde. oyunun hangi versiyonunu alırsan orada oynayabilirsin. ( bu beta için geçerli değil ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yetkilendirilmemiş diyor.Daha başlamadımı open beta tam olarak anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fileplanetten hala beta alamiyoruz di mi? ben log-in oldugumda, beni bir onceki sayfaya yonlendiriyor sebek site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fileplanetten almadığım için bilgim maalsef yok :( beta tarihi 6-13 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Fileplanet keyleri yalan mi oldu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 galiba yalan oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 inşallak olmaz sizleride betada görürüz. Neysem şöyle bir güzellik yapabilirim. benim 2 adet pre-orderım var 1 tanesi boşta :) bir ihtimal beta için birisine verebilirim veya oyunu alacak kişi için aynı zamanda 10€ indirim e sahiptir bu hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 valla eğer alıcın olmassa beta keyine talibim..oyunu denemeden almak istemiyorum..he fileplanetten kapsam bile talibim key ine kız arkadaşıma vercem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ehe bizim guilde evli türk var birlikte oynuyorlar 2 pc geyik oluyo bazen çocuk başlıyo ağlamaya kalkıp gidiyo birisi :) (kulakları çınlasın arda'nın) ahmet adlı arkadaşımızın oğlu. sende bir yere girince artık çift olarak gidersiniz zevkli oluyo ama dikkat et kapışmayın :) key e gelince fileplanet den alamazsan haber et ;) ama bak söz vermiyorum ekipten birine lazım olursa düşük bir ihtimal ama belli mi olur ekipten olan arkadaşa veririm. Bu iki, üç gün içinde belli olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok biz daha evli diiiliz ama 2 yanyana pc olayı güzel oluo..sırf o yüzden wow a yeniden başladım :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 OHA YA..north america only dio open betaya edit: aldım cd keyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok clientte europe diye değiştiriyoruz.north america olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 öyle dedi başka link var onu verim du edit : http://www.fileplanet.com/promotion/aionbeta/signup.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fileplanette north america diyo ama ncsofttan oluşturduğumuz hesaba o keyi aktifleştirdiğimde Aion™ (Europe) id Beta şeklinde oldu. Bu indirdiğimiz clientden girilebilecek di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abicim us - eu ayrımı yok en azından ob olana kadar yoktu ama sanmıyorum bunda'da olsun. aldığınız keyleri ncsoft sitesinde aktif etmeye çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bana gelen mailda Aion Closed Beta Invitation yaziyor, (Europe) yok peki, o niyedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ncsofttan game acc. bak orda eu yazıyor ama mail aynı şekilde closed beta diye gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Aion™ bingildak Beta yaziyor gayet, Europe falan yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Aion™ (Europe) haciyatmaz Beta yazıyo benimkinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Anlamis degilim.. Niye beni disladilar ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Fileplanetten Aciklamalar; VM said: Wow you guys are fast! If you accidentally received an Aion EU beta key, just go back through sign up and get an NA one. Apparently a few got mixed into the batch. Trying to get more details but that's all I have at the moment. Cheers!! VM = [GSI]VirginMary = P VM said: I am pretty sure NCSoft will disable those keys since they weren't meant for our batch. I'll see what I can find out about the EU stuff but as for now I don't know a whole lot unfortunately. /VM Sanirim US accountu geldigi icin sansli oluyorum bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 geri kaydolun derken nereye kaydolucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hicbir fikrim yok abi. Tamamen anlamamis durumdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bende kayboldum bu mesajlarda :) inş düzelir arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar