KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Gangren said: 15 Chanter yaptım, yine sıkıldım :p euheh 15 de sıkılıyorsan ilerde oyunu bırakırsın benden söylemesi eğer pt olarak elite falan kasmazsanız 26+ levellerde 6-7 saate 1 level alıyorum muhabbeti olur :) 29 olmak üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 pardon 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 elyoslar için leveling bölgeleri mutlaka questleri yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 18 e kadar zaten questler istesenizde istemesenizde getiriyor 18-20 aralığınıda grup questleri geçiriyor zaten zone değiştiriyorsunuz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 20-25 bana açıkcası kolay geldide 26+ uğraşıyorsun misal 27 de questerden 300k falan aldım toplam :) 3,6m exp lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ben beğenmedim ya... Müzikler kötü, karakter sesleri çok kötü, scout açtım her hareket yaptığımda *** kızarmış kedi gibi viyaklıyo, halbuki char creation da kalın baba bi ses seçmiştim. Bandaj yaparken falan çince salak saçma şeyler söylüyor. Atmosferi vasat yani, benim hoşuma gitmedi... İngilizceye tercüme edilmiş uyuz koreli mmorpg si izlenimiden öteye gidemedim daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 pouhauhauaaaaa .. kizarmis kedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bu arada elite'imsi bir Şaman sololadım, Rare robe düşürdü. Healing saolsun, abi 400 400 vuruyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bende preorder yapıyım dedim ama bugun baktım haftaya olan beta sonra bi beta tarihi yok. haftaya bitiyomu yani beta eventler? pek bilmedigim için soriyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 o betalar 2 ay önce yayınlanmıştı yenileri duyurulur ayrıca pre-order yapanlar 2 gün erken başlıyacak :) meşhur sorumu sormadan olmaz - elyos mu olacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 evet elyos cleric olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 aha süper :) bu iyi oldu cidden bombasın bomba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 halı var kilim var deri var bakır işleme var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 heheh olm sen var ya sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 beta key nasıl alınır ? yolu varmıdır ? tahmini cıkıs bellimidir ? wow baydıda bayaaaaaa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 beta key alınmıyor hatta oyun çıkmama kararı aldı üzgünüm wow da takılı kaldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Keşke premade karakter verselerdi de, şöyle craftingi/PvP'yi falan tam anlamı ile deneyebilseydik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 The_Delucian said: beta key nasıl alınır ? yolu varmıdır ? tahmini cıkıs bellimidir ? wow baydıda bayaaaaaa ... pre-order yapansan key alirsin 10 € ileride bu 10 € oyun fiyatından düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Burdan 5 euro'ya alabilirsin bende alicam şimdi denemek için. http://www.g2play.net/store/Aion/ Yalnız beta'nın bitmesine kaç gün kaldı onu bilmiyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yarın bıtıyor beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Karakteri 20 yapmayı basardım ıkı gunde,oyunda manyak bir bug var yanlız;bir yerdeki mobu kestıgınızde güzel bir item düşürünce hemen kanal değiştirip diğer kanaldada aynı mobu kesıyorum,enaz 3 mobdan bırınde aynı item cıkıyor. grup olayı diğer online lara göre kötü yanlız,kim ne yapıyor anlayamıyorsun. Ek:acaba birileri partiye,guılde nasıl yazılıyor anlatabılırmı./p,/g komutlarını denedım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Daha oyunun cikmasina zaman yokmu ya niye bu ladar erken bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 miyaw33 said: Karakteri 20 yapmayı basardım ıkı gunde,oyunda manyak bir bug var yanlız;bir yerdeki mobu kestıgınızde güzel bir item düşürünce hemen kanal değiştirip diğer kanaldada aynı mobu kesıyorum,enaz 3 mobdan bırınde aynı item cıkıyor. grup olayı diğer online lara göre kötü yanlız,kim ne yapıyor anlayamıyorsun. Ek:acaba birileri partiye,guılde nasıl yazılıyor anlatabılırmı./p,/g komutlarını denedım ama bulamadım. 20+ leveller pvp açık maplerde kanal değişimi yok elthen ve diğer maplerde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Masticore said: Daha oyunun cikmasina zaman yokmu ya niye bu ladar erken bitiyor sacma bir beta politikaları var. 1-2 hafta aralıklarla kısa betalar yapıyorlar 3-4 gunluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 GUildwars tada böyle yapmışlardı... Bence fena bi uygulama diil... Bi de oyunun açılışındaki şakrı beni uyuz ediyo.. Aaaaaaaeeaaaiiioouuoaaaoooonnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar