KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mortis said: oyun betadan çıkıp official release mi oldu şimdi beta #5 imba soru olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 -.- normalde takip ediorum fakat şu an japonyadayım son günlerde takip edemedim, saat sabahın 4ü su içmeye kalktım o sırada baktım foruma , mesaj atıp soriim dedim. Yoksa kendim de girip bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Yeni karakter yaratılamıyor eğer serverda karakteriniz yoksa. Ariel ve diğer A ile başlayan server için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 pati guildi gibi bişe yokmu yav ariel de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 her iki taraf için de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 asmo guildi ne kime whisp atios ayrica nasi whisp atioz? cok nubum beaah eneee #D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 beta key alınabiliyormu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 asmo guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 biz 0dan karakter actık 10 kisi, ariel yenı karakter actırmadıgı ıcın Fregion'da basladik.. (asmo) /w betonarme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ben de aynı serverdayım, Elyos, Clumsy, Chanter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Tutty'nin intikamını aldım!!1 Tutty <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Gangren said: Ben de aynı serverdayım, Elyos, Clumsy, Chanter :p delikanlıysan abysste cık karsıma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 beyler sorc actım ancak mana poınt nerdeyse hiç dolmuyor,tum gemleri taktım.acaba mananın hızlı dolması ıcın oturma gıbı bişi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Var, Rest etmen gerekiyor. Emote menüsünde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 default kısayolu ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 3 saat 45 dakika civarı Ascension tamamlanıyormuş solo priest ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 4 saatte gladiatorle tamamladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bi ben oynamadim halen su oyunu galiba, open beta si gelicek mi bir ara, key kovalamadan deneyebilecegimiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 OB kaldırdılar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 cb5,6 normalde OB olacaktı iptal ettiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 gece eski serverlara giremeyınce mecburen farklı bır servera gıreyım dedim,m ile baslayanı sectım;acaba bu serverda benden baska oynayan varmı?karakterı lvl 12 yaptım sılmeyede kıyamıyorum sımdı. Bu arada oyunun arayuzu falan baya hoşuma gıttı,eskı oyunların birebir aynısı gıbı,hatta addon olayına gerek yok bıle.Sorc oynuyorum ve asırı güçlü oldugunu dusunuyorum,kesınlıkle nerflerler;2 tane canavarı aynı anda rahatca kesebılıyorsunuz,cc kabılıyetı lvl 10 dan ıtıbaren süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ya 30a kadar sınıfların dengesizligi had safhada, su ana bakıp endgame icin karar vermemek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 miyaw33 said: gece eski serverlara giremeyınce mecburen farklı bır servera gıreyım dedim,m ile baslayanı sectım;acaba bu serverda benden baska oynayan varmı?karakterı lvl 12 yaptım sılmeyede kıyamıyorum sımdı. Bu arada oyunun arayuzu falan baya hoşuma gıttı,eskı oyunların birebir aynısı gıbı,hatta addon olayına gerek yok bıle.Sorc oynuyorum ve asırı güçlü oldugunu dusunuyorum,kesınlıkle nerflerler;2 tane canavarı aynı anda rahatca kesebılıyorsunuz,cc kabılıyetı lvl 10 dan ıtıbaren süper. devam devam ;) sorce en iyi dmg yapan karakter oyunda şuan bence nerflenmesin her partye lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 15 Chanter yaptım, yine sıkıldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bu yüzden beta oynamayın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar