MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Vall aradım bulamadım o anlattığın postu. 55 sayfa post var bi bilgi var bi geyik dönüyo falan... Şuna bi adam gibi konu başlığı açsa ya paticik, ya da izin verseler 10-15 farklı topic olsa aionla ilgili mmo genelde. neyse steam den kuruyorum şuanda, steamden iniyo gibi. Oynayabilir miyim steam in indirdiğiyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ehemn herkez bekliyor yarın kimse betaya giremeyecek veya çok geç giricek euheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aion a 493 mb patch geldi :D 10 kb iel falan iniyor şimdiden çekin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://www.learnaion.com/ adı üstünde http://www.aionarmory.com/ itemleri 3d olarak inceleyebiliyosunuz fln hadi bu kıyağı da başkası yapmaz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 patchdan indirirseniz ömrünüzü alır :D mirror vericem az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mirrordan çekeceğimiz patchi nasıl yükleyeceğimizi de anlatırsan, seviniriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 onu yazayım kolayda önce sorunu bir çözmem lazım :D login ekranına gelince korece çıkıyor herşey hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sanırım onuı patch e hiç başlamadan yapmak lazımdı emin değilim ama çünkü patch i yarıda kesip pnu yapmaya kalkınca eski ve yeni version 1.0.2.14 oluyor o yüzden pacthlemiyor. o dosyayı aion klasörüne atman yeterliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tamam patch ı manuel kurmanın yolu burada http://www.aionsource.com/forum/general-guides/17107-how-download-install-aion-without-problems.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Edit: http://www.aionsource.com/forum/general-guides/17107-how-download-install-aion-without-problems-13.html#post745478 Şimdi buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hatta direk link: http://aion.patcher.ncsoft.com/Aion/Main/Patches/Aion_Main_1.0.2.13To1.0.2.14.ncpatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o şekilde olmuyr benimki gibi yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aha direk link i vermemişmiyim ben indirdim onuda kurmak sıkıntı üstteki linke bak bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu hafta betada oynayacaklar yogunlukla hangi server ve hangi factionda olucaklar? cn-aion da elyos oynadim biraz o yuzden betada asmodian acmayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 biz ariel asmodian tarafaındayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 indiffer43 said: bu hafta betada oynayacaklar yogunlukla hangi server ve hangi factionda olucaklar? cn-aion da elyos oynadim biraz o yuzden betada asmodian acmayi dusunuyorum. ariel - elyos tarafındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Elyos Cleric veya Chanter deneyeceğim bu hafta, Ariel de açarım büyük ihtimal karakteri, kiminle irtibat kuriciiiiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Betaya giren arkadaslar performans olarak makinalariniz ne durumda? Core duo [email protected], 8800gt, 4gb ram ile performans nasıl olur, upgrade etmek gerekir mi makinayi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 rahat oynarsin.. sorun olacagini dusunmuyorum. kaliteden de odun vermezsin sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Gangren said: Elyos Cleric veya Chanter deneyeceğim bu hafta, Ariel de açarım büyük ihtimal karakteri, kiminle irtibat kuriciiiiz? gangren elyosda biz varız odifflame var benim 5-6 arkadaş var ventrilo da var. istersen özel mesaj ile vent bilgilerini atayım sana oynarken yazmak zor oluyor biliyorsun. cleric ile 26 level yaptım sorunsuz ayrıca partlerin aranan adamı oluyorsun :). kasarken chain armor giy solo takılırken ama ana itemlerin cloth olmalı mp gücün için chanter ile çinde oynadım lvl 30 ikiside iyi aralarındaki fark cleric: büyülerle kesiyor chanter : yakından dövüşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Minerva said: Betaya giren arkadaslar performans olarak makinalariniz ne durumda? Core duo [email protected], 8800gt, 4gb ram ile performans nasıl olur, upgrade etmek gerekir mi makinayi acaba? q6600 - his radeon 3870 512 mb - 4 gb 8 mhz ram ile max oynuyorum sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Cleric denedim, şimdi Chanter denerim büyük ihtimal. Gönderir misin ÖM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gönderdim ;) elyoslar ethen de bulunan rift bölgeleri :) elten.png (1.2 MB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben cn-aion da 21 chanter oynadim. level atlamak cok kolay, downtime neredeyse yok gibi ama dps konusunda super oldugunu soyleyemicem. pvp deneyimim de yok ama forumlardan okudugum kadariyla 25den sonra chanter daha cok support ve buffla ilgili skiller aliyomus. ben aslinda gladiator veya assassin acmak istiyorum ama milyon tane insan bu ikisini acacagi icin yine glad/assassin looking for group ayagina dusmeyelim. bir de soyle bir link buldum. korede oynayan adamin teki 14 sayfa oyun hakkinda sorulara cevap vermis. cok detayli bilgiler var okuyun bence. http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/240629/page/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar