bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 abi kimse dummy die yapmadık bunu, gliding denen mevzu oyun icinde helplerde gecmiyor. bugun gir closed betaya bi cok insan gliding ne bilmiyor.. tonla videosu var glidinging ortada ama hicbiri tusları gostermiyor.. kimsenin bogazınada yapısmıoruz izleyin diye, istemeyen izlemez sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lol :) kapışmak isteyen var mı 20 chanter 20 cleric 20 temple hangisiyle isterseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Gangren said: bonesoul said: http://www.youtube.com/watch?v=wb02MPqjcQs Abi, emeğinize lafım yok ama yani şunun tutorialı olmaz ya. Yani iki tuşa basmanın tutorial'ını vermeyin bize, birşey yaparken karşınızdakinin bir dummy olmadığını, en az sizin kadar akıllı veya becerikli olduğunu düşünün lütfen. dvoturk olarak video sizince neden ingilizce ? yabancılar bizim onları düşündüğümüz kadar bizi düşünüyormu acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sitede video baslgında turkceside mevcut.. youtubea koyduk cunki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ariel restart.. edik: hm daha dorusu sadece arena master gitti.. o restart edildi herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bonesoul DVOTURK Topluluk Yöneticisi ehuehue bir bağ olduğunu tahmin etmiştim :) evet serverlar şuan kapandı umarım hemen geri gelir . elyos 18+ boss hunting yapmak isteyenler mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 evet var tabiki bağ:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 üye oluyordum baktım ki üyelik sisteminde falan wow ön planda olmadım dvoturk wow a dayalı mı ? yoksa genel mi eğer genelse kızma kötü olmuş. Karakter Adı World of Warcraft karakterinizin adı Realm Oynadığınız WOW Sunucusu Zone Avrupa'da mı oynuyorsunuz yoksa Amerika' da mı? Taraf Tarafınızı seçiniz Alliance Horde Sınıf Karakterinizin sınıfını seçiniz hatta site tamamen WoW a adanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yok kızacak bi durum yok, su anda wow agırlıklı baya, aionada elden geldigince icerik giriyoruz. wow karekter bilgilerinizi istemesinin nedeni wow guild recruit sistemi ile alakalı.. o bilglere gore uygun Türk guildlerinden recruit seceneklerini gosteriyor.. sonucta icerik girmek zaman istiyor ve bu icerigi gonulluler giriyor bir anda butun oyunları kapsamak pek mumkun degıl gonullu esaslı bir olusumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bonesoul said: yok kızacak bi durum yok, su anda wow agırlıklı baya, aionada elden geldigince icerik giriyoruz. wow karekter bilgilerinizi istemesinin nedeni wow guild recruit sistemi ile alakalı.. o bilglere gore uygun Türk guildlerinden recruit seceneklerini gosteriyor.. aion'a görede olsa şimdi sizin site sanki bir guild e bir oyuna bağlı gibi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 tamamen gitti ariel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bonesoul oyungezer forumunda mr preskıt nickli arkadaş sizin sitede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 tanimiorum oyle birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lvl 13 assas asmodaide level 13-14 gecisinde takıldım, campaing questlerini 15'e kadar yaptık. ee normal questlerde 13'te biraz zorluyo nedir cozumu bılen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 elyos olsan hemen hemen 100 quest i ezberledim :D ama asma oyayacan daha çok bilen çıkar sanırım görevin adını sen yaz buraya yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 NCSoft serverlarına bağlanamıyorum hiçbir şekilde. Bakmadım 30 sayfanın hepsine, var mıdır çözümü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 settings ten europe yi seç.client ayarları usa ya göre ayarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Gangren said: NCSoft serverlarına bağlanamıyorum hiçbir şekilde. Bakmadım 30 sayfanın hepsine, var mıdır çözümü bilen? gangren senden ashmodai olur, elyos bozar, bekliyoruz ariel de;) gelirsen ashmodaiye pm sotth :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 client boyutu ne? aşırıysa 1mb ile didinmeyim, iş yerinden falan halledeyim pazartesi 8mb ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lag basladı yine ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Masquerade said: client boyutu ne? aşırıysa 1mb ile didinmeyim, iş yerinden falan halledeyim pazartesi 8mb ile. 1.5 gbdi sanırsam, pztsi aksam 9-10 sularında kapanacak serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 1.5 mu ben neden 5.3 gb indiriorum yanlış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ozaman ben yanlıs hatırlıorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 5.3gb Hiç NCSoft download ile uğraşma. http://www.aionsource.com/forum/general-guides/17107-how-download-install-aion-without-problems.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 odiflame said: settings ten europe yi seç.client ayarları usa ya göre ayarlı. Client EU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar