Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

abi kimse dummy die yapmadık bunu, gliding denen mevzu oyun icinde helplerde gecmiyor. bugun gir closed betaya bi cok insan gliding ne bilmiyor.. tonla videosu var glidinging ortada ama hicbiri tusları gostermiyor..

kimsenin bogazınada yapısmıoruz izleyin diye, istemeyen izlemez sonucta..
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

bonesoul said:

http://www.youtube.com/watch?v=wb02MPqjcQs

Abi, emeğinize lafım yok ama yani şunun tutorialı olmaz ya.

Yani iki tuşa basmanın tutorial'ını vermeyin bize, birşey yaparken karşınızdakinin bir dummy olmadığını, en az sizin kadar akıllı veya becerikli olduğunu düşünün lütfen.

dvoturk olarak video sizince neden ingilizce ? yabancılar bizim onları düşündüğümüz kadar bizi düşünüyormu acaba :D
Sosyal ağlarda paylaş

üye oluyordum baktım ki üyelik sisteminde falan wow ön planda olmadım dvoturk wow a dayalı mı ? yoksa genel mi eğer genelse kızma kötü olmuş.

Karakter Adı
World of Warcraft karakterinizin adı
Realm
Oynadığınız WOW Sunucusu
Zone
Avrupa'da mı oynuyorsunuz yoksa Amerika' da mı?
Taraf
Tarafınızı seçiniz
Alliance Horde
Sınıf
Karakterinizin sınıfını seçiniz

hatta site tamamen WoW a adanmış
Sosyal ağlarda paylaş

yok kızacak bi durum yok, su anda wow agırlıklı baya, aionada elden geldigince icerik giriyoruz. wow karekter bilgilerinizi istemesinin nedeni wow guild recruit sistemi ile alakalı.. o bilglere gore uygun Türk guildlerinden recruit seceneklerini gosteriyor..

sonucta icerik girmek zaman istiyor ve bu icerigi gonulluler giriyor bir anda butun oyunları kapsamak pek mumkun degıl gonullu esaslı bir olusumda..
Sosyal ağlarda paylaş

bonesoul said:

yok kızacak bi durum yok, su anda wow agırlıklı baya, aionada elden geldigince icerik giriyoruz. wow karekter bilgilerinizi istemesinin nedeni wow guild recruit sistemi ile alakalı.. o bilglere gore uygun Türk guildlerinden recruit seceneklerini gosteriyor..

aion'a görede olsa şimdi sizin site sanki bir guild e bir oyuna bağlı gibi sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...