Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gangren said:

Eööööööö

Region hatası verdi NCSoft Sayfası.
Ne yapıyoruz bu durumda? :p

http://www.aiontr.com/index.php?topic=1158.0

Bu rehbere bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
odiflame said:

oyunda sereina diye bir hatun gördüm kıyafetlerini çıkarmış gölde yıkanıyordu yanına gittim.bir dokundu anında öldüm.lvl'i de yazmıyordu.npc idi sanırım.npc değilse ne acaba?

Hahaha :D

Keşke bir SS filan alsaydin. Bende bir ölmek isterdim gidip. :D
Mesaj tarihi:
LeveL said:

odiflame said:

oyunda sereina diye bir hatun gördüm kıyafetlerini çıkarmış gölde yıkanıyordu yanına gittim.bir dokundu anında öldüm.lvl'i de yazmıyordu.npc idi sanırım.npc değilse ne acaba?

Hahaha :D

Keşke bir SS filan alsaydin. Bende bir ölmek isterdim gidip. :D

oun qusti şöyle hatundan uzak dur o level 50 mob. :) onun orada kayalık var onun üstünde elbiseleri var gece yarısından sonra elbiyesi aıp direk kaçıyorsun :)

dün eu betaya girdim 00 gibi şimdi 18 e vurdum level i :) bakalım bugün 20 olacakmıyım.
Mesaj tarihi:
şuan oyun yine çöktü :( server ismini hatırlayamadığımız için herkeze ikinci dedik :D ama çorba oldu ehehe herkeze kim ne kaparsa kardır dedik en sonunda :) ben iddia üzerine cins bir nick seçtim o yüzden pek soranlara vermiyorum şuan azriel mi o serverdayız biz sen hangisindesin ?
Mesaj tarihi:
odiflame said:

skiller nereden alınıyordu.acemice bir soru oldu :S

1-9 skiller oradan

diğerleri job change için gittiğin priest in olduğu odada herkez için job master var oradan size ödül olarak silah veren npc
Mesaj tarihi:
bonesoul said:

ariel serverin ismi bizde ordayiz, magei bıraktım sotth isimli bir assas actım bende orda

pm attım şuan oyunda değilsin yarın ben 20 ye vurmuş olurum oyun hakkında yardımcı sorunuz olursa yardımcı olabilirim
Mesaj tarihi:
yukarda var bir mesaj ama emin olamadım ben eu pre order account açtım ancak client indiriyorum north america client diyor bir sorun var mı acaba, çok yavaş download boşuna indirmeyeyim.
Mesaj tarihi:
hiç oynamadımsa da bana değişik şöyle eli yüzü düzgün bir oyun olacak gibi geldi gerçi fazla cafcaflı ışıklı combat başta itici gelse de ama oyun kanatlı manatlı kendine has bir durum sanırım.neyse oynayıp göreceğiz.
  • Yeni Oluştur...