dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Önceki gereksizleri bıraktım, yeni gelenleri sliyorum, devam ettirmek isterseniz öm kullanın lütfen. Gerekli uyarılar yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeveL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Gangren said: Eööööööö Region hatası verdi NCSoft Sayfası. Ne yapıyoruz bu durumda? :p http://www.aiontr.com/index.php?topic=1158.0 Bu rehbere bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeveL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 odiflame said: oyunda sereina diye bir hatun gördüm kıyafetlerini çıkarmış gölde yıkanıyordu yanına gittim.bir dokundu anında öldüm.lvl'i de yazmıyordu.npc idi sanırım.npc değilse ne acaba? Hahaha :D Keşke bir SS filan alsaydin. Bende bir ölmek isterdim gidip. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 elyos kısmında quest aldığınız ağacın arkasında ufak bir gölette olması lazım yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 LeveL said: odiflame said: oyunda sereina diye bir hatun gördüm kıyafetlerini çıkarmış gölde yıkanıyordu yanına gittim.bir dokundu anında öldüm.lvl'i de yazmıyordu.npc idi sanırım.npc değilse ne acaba? Hahaha :D Keşke bir SS filan alsaydin. Bende bir ölmek isterdim gidip. :D oun qusti şöyle hatundan uzak dur o level 50 mob. :) onun orada kayalık var onun üstünde elbiseleri var gece yarısından sonra elbiyesi aıp direk kaçıyorsun :) dün eu betaya girdim 00 gibi şimdi 18 e vurdum level i :) bakalım bugün 20 olacakmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 serverinızın adını yazarsan iyi olur.belki elyos oynamak isteyenler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 şuan oyun yine çöktü :( server ismini hatırlayamadığımız için herkeze ikinci dedik :D ama çorba oldu ehehe herkeze kim ne kaparsa kardır dedik en sonunda :) ben iddia üzerine cins bir nick seçtim o yüzden pek soranlara vermiyorum şuan azriel mi o serverdayız biz sen hangisindesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ariel serverin ismi bizde ordayiz, magei bıraktım sotth isimli bir assas actım bende orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 skiller nereden alınıyordu.acemice bir soru oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 trainerlar var kasabada 0-10 arası ise ilk gittiğin kasabadalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 odiflame said: skiller nereden alınıyordu.acemice bir soru oldu :S 1-9 skiller oradan diğerleri job change için gittiğin priest in olduğu odada herkez için job master var oradan size ödül olarak silah veren npc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bonesoul said: ariel serverin ismi bizde ordayiz, magei bıraktım sotth isimli bir assas actım bende orda pm attım şuan oyunda değilsin yarın ben 20 ye vurmuş olurum oyun hakkında yardımcı sorunuz olursa yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ariel serverinda pati guildi gibi biseyler varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Pfffffff cin serverindeki ingilizce oynadigim surumun aynisi :( igrenc savas muzigi dahil, hayirlisi bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yukarda var bir mesaj ama emin olamadım ben eu pre order account açtım ancak client indiriyorum north america client diyor bir sorun var mı acaba, çok yavaş download boşuna indirmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Aynı şeyi söyleyecektim şimdi de, NA Client çekiyorum, gerçi başka versiyonu nasıl çekeceğime dair bir uyarı ile karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bize de key verin, bizde oynayalim !! eskisi gibi key kovalayamiyorum artik saatlerce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Kovalamaya gerek yok ki, bastırıosun parayı alıyorsun :) Gerçi g2'de bitmiş keyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kuralım bi paticik guildı.. gamerslootta hala sırf beta key olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bu hala beta mı yoksa oyun başladı mı EU da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 closed beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 nickleri yazarsanız oyunda ulaşırım sizlere elyos ırklarına tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 walla ben oyunu cok begendım eu preorder da yaptım (onceki keyim sadece closed beta keydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hiç oynamadımsa da bana değişik şöyle eli yüzü düzgün bir oyun olacak gibi geldi gerçi fazla cafcaflı ışıklı combat başta itici gelse de ama oyun kanatlı manatlı kendine has bir durum sanırım.neyse oynayıp göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar