Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

31 olucak kısa zamanda :)

arkadaşlar şimdi ciddi bir mevzum var benim destek bekliyorum.

- oyunu aldığım yer bana 10 € kapora sonrasında 24.99 € dedi bende 10 € ödeyerek digital olarak aldım

- sonra gelen emailde 10 £ yazıyordu ve adamlar oyunun 39.99 € değil 39.99 £ olduğunu sitede grafik problemi olmuş dediler.

- bende kardeşim ben bunu bu fiyat yazdığı için aldım sen 39 € fiyat gösterip nasıl 39 £ çekersiniz dedim.

- bu yaptığınızı aion beta forumlarında firmanızın ne yaptğını anlatan bir konu açıp destek isteyeceğim ayrıca banka ve avukatımada bu konu hakkında danışacağım dedim.

- betaforumlarında konuyu açtım aiononline nın bu sitelerden alabilirsiniz dediği bir site böyle böyle böyle yaptı dedim aiononline da biz o siteyi göremedik dediler bende resimleri çaktım smiling smiley gösterdim.

- konuyu cevap yazanlar haklı olduğumu söylüyorlar ama topic e ne kadar baskı olursa o kadar etkili bir çözüm üretileceğini düşünüyorum.

- konuya içinizde beta oyuncuları varsa birşeyler yazarlarsa çok memnun olurum
Sosyal ağlarda paylaş

@kanun : 27
@killer: Web ortamı olmasa direk etikette gördüğün fiyatı verme hakkın var ama, burda prosedür nedir tam bilmiyorum. euro olarak çekilmiş bir ss falan gerekebilir belki iş ciddiye binince, çünkü adamlar hayır hep böyleydi diyebilir. Gerçi, aranızdaki konuşmalar log alan bir ortamda yapıldıysa, "grafik hatası olmuş" denmiş, geri adım atabilirler zorlarsan.
Sosyal ağlarda paylaş

büyük çıkmazsa : http://f.imagehost.org/view/0664/Ads_z_6 buradan

---------

Sir,

Look at the screenshot.

Best regards
DLgamer staff

bahsettiği resim bu :
----------

Sir,

You didn't choose the euro one, i saw this product in our orders statut :
Aion - Pre-order (UK) (5227) 0% £10.00 £10.00 £10.00 £10.00 this one is only for pound

Aion - Pre-order (5177) and this is for the € one.

Best regards

DLgamer staff

adam burada 2 ürün olduğunu ve benim £ ile olanı aldığımı söylüyor 1. resma bakalım sadece 1 ürün var ve € başka yok halende sitelerinde aynı şimdi yazarken kontrol ettim.

ve daha öncesinde bunun grafiksel problem olduğunu € değilde £ olduğunu anlatıyor sanırım

kimden [email protected]
yanıt [email protected]
kime [email protected]
tarih 22 Haziran 2009 21:50
konu [ #FKU-64817-741]: Demande de contact de osman firat guler, enregistré le 18-06-2009

ayrıntıları gizle 21:50 (17 saat önce)

Yanıtla

İletiyi izle
Hello,

Its just a graphical problem, you have paid only 10 £ .

Best regards

DLgamer Staff

--

eğer € grafik problemi ise neden düzeltmiyorslar ? 3 gün önce başladı bu olay :)

üstüne üslük dlgamer.com a girin aion seçin para birimini £ seçin oyun yok oluyor çünkü o para biriminde satılmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

adam senden bankandan çekilen ücretin ss sini istiyor, gönder bakalım benden bu kadar çekmişsiniz diye. ayrıca forumlara verip bunu millet meselesi yapmaya gerek yok hiçbir çözüm alamazsın, o aion forumları güya feedback için yapılmış ama bi blue post göremedim ilgilecenez, dev team e aktaracaz diye, sanki kurtadam forumları gibi kim kime dum duma, millet bişiler söylüyor ama tamamen boşa kürek çekiyorlar. ayrıca oyunu kültürleştirme tamamen bir saçmalık, hiçbir fark yok çin versiyonu ile, maksat reklam yapmak ilgi çekmek... çok yazdım be
Sosyal ağlarda paylaş

ben gönderdim adamlarda bir bug olmuş hatadan özür dileriz beta key sizindir. eğer isterseniz paranızıda aide edelim hemen eğer bizden almak istemiyorsanız dediler

QoS said:

adam senden bankandan çekilen ücretin ss sini istiyor, gönder bakalım benden bu kadar çekmişsiniz diye. ayrıca forumlara verip bunu millet meselesi yapmaya gerek yok hiçbir çözüm alamazsın, o aion forumları güya feedback için yapılmış ama bi blue post göremedim ilgilecenez, dev team e aktaracaz diye, sanki kurtadam forumları gibi kim kime dum duma, millet bişiler söylüyor ama tamamen boşa kürek çekiyorlar. ayrıca oyunu kültürleştirme tamamen bir saçmalık, hiçbir fark yok çin versiyonu ile, maksat reklam yapmak ilgi çekmek... çok yazdım be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...