dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Kanun benden bile büyük :) abso ya yakın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yasim 37 , 27 haziranda 38 e adim atacagim.. genc olarak tanimladigin icin tesekkur ederim :) drea sen kacsin ki ? ben seni 25 civari tahmin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 31 olucak kısa zamanda :) arkadaşlar şimdi ciddi bir mevzum var benim destek bekliyorum. - oyunu aldığım yer bana 10 € kapora sonrasında 24.99 € dedi bende 10 € ödeyerek digital olarak aldım - sonra gelen emailde 10 £ yazıyordu ve adamlar oyunun 39.99 € değil 39.99 £ olduğunu sitede grafik problemi olmuş dediler. - bende kardeşim ben bunu bu fiyat yazdığı için aldım sen 39 € fiyat gösterip nasıl 39 £ çekersiniz dedim. - bu yaptığınızı aion beta forumlarında firmanızın ne yaptğını anlatan bir konu açıp destek isteyeceğim ayrıca banka ve avukatımada bu konu hakkında danışacağım dedim. - betaforumlarında konuyu açtım aiononline nın bu sitelerden alabilirsiniz dediği bir site böyle böyle böyle yaptı dedim aiononline da biz o siteyi göremedik dediler bende resimleri çaktım smiling smiley gösterdim. - konuyu cevap yazanlar haklı olduğumu söylüyorlar ama topic e ne kadar baskı olursa o kadar etkili bir çözüm üretileceğini düşünüyorum. - konuya içinizde beta oyuncuları varsa birşeyler yazarlarsa çok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 @kanun : 27 @killer: Web ortamı olmasa direk etikette gördüğün fiyatı verme hakkın var ama, burda prosedür nedir tam bilmiyorum. euro olarak çekilmiş bir ss falan gerekebilir belki iş ciddiye binince, çünkü adamlar hayır hep böyleydi diyebilir. Gerçi, aranızdaki konuşmalar log alan bir ortamda yapıldıysa, "grafik hatası olmuş" denmiş, geri adım atabilirler zorlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 durun bakın ss ve adamların şaka gibi cevaplarını yazıcam 1 dk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 büyük çıkmazsa : http://f.imagehost.org/view/0664/Ads_z_6 buradan --------- Sir, Look at the screenshot. Best regards DLgamer staff bahsettiği resim bu : ---------- Sir, You didn't choose the euro one, i saw this product in our orders statut : Aion - Pre-order (UK) (5227) 0% £10.00 £10.00 £10.00 £10.00 this one is only for pound Aion - Pre-order (5177) and this is for the € one. Best regards DLgamer staff adam burada 2 ürün olduğunu ve benim £ ile olanı aldığımı söylüyor 1. resma bakalım sadece 1 ürün var ve € başka yok halende sitelerinde aynı şimdi yazarken kontrol ettim. ve daha öncesinde bunun grafiksel problem olduğunu € değilde £ olduğunu anlatıyor sanırım kimden [email protected] yanıt [email protected] kime [email protected] tarih 22 Haziran 2009 21:50 konu [ #FKU-64817-741]: Demande de contact de osman firat guler, enregistré le 18-06-2009 ayrıntıları gizle 21:50 (17 saat önce) Yanıtla İletiyi izle Hello, Its just a graphical problem, you have paid only 10 £ . Best regards DLgamer Staff -- eğer € grafik problemi ise neden düzeltmiyorslar ? 3 gün önce başladı bu olay :) üstüne üslük dlgamer.com a girin aion seçin para birimini £ seçin oyun yok oluyor çünkü o para biriminde satılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 işlemi iptal etme şansın yokmu? chargeback ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 dreagloth said: gerek yok böyle quote lara adamlardan o konuda tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 eğer paypal ile ödeme yaptıysan ve ben yanlış hatırlamıyorsam paypal da bu özellik olması lazım. yanılıyorda olabilirim. umarım çözersin bu olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 direk kart ile ödedim ama sounu çözüyorum buyrun adamların ŞAKA gibi email'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 abi bu kadar heycan yapmak yerine, bankanla gorusmeyi denedinmi ne kadar çekilmiş kredi kartından? sterlinmi euro mu çekmişler bi sor önce, belki grafik hatası dedikleri budur. not: internet şubesi kullanıyosan ordada gorunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 zaten bankadan baktıktan sonra ben siparişten 3 gün sonra adamlara bunu yazmaya başladım. adam kontrol ettiğinde zaten emailde £ olarak çekildiği söylüyor sonra € çekildi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 adam senden bankandan çekilen ücretin ss sini istiyor, gönder bakalım benden bu kadar çekmişsiniz diye. ayrıca forumlara verip bunu millet meselesi yapmaya gerek yok hiçbir çözüm alamazsın, o aion forumları güya feedback için yapılmış ama bi blue post göremedim ilgilecenez, dev team e aktaracaz diye, sanki kurtadam forumları gibi kim kime dum duma, millet bişiler söylüyor ama tamamen boşa kürek çekiyorlar. ayrıca oyunu kültürleştirme tamamen bir saçmalık, hiçbir fark yok çin versiyonu ile, maksat reklam yapmak ilgi çekmek... çok yazdım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sübyan kanuni :P biz us de karar kıldık Ebonlore bizi bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 almiyim, ebon beni asar ama muhabbete gelirim servere.. levellerken geyik olur felan. kasamayacagim artik , resmen mallik su oyunlardaki hardcore oyuncu olma kavrami benim icin. yaptim o malligi yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yok bizde hardcore kasmıyacaz ebonloreda kimsenin bize kalkıp laf söylemeye cürret etmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. maksat kazanacağı kesin olan tarafta yer almak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ben gönderdim adamlarda bir bug olmuş hatadan özür dileriz beta key sizindir. eğer isterseniz paranızıda aide edelim hemen eğer bizden almak istemiyorsanız dediler QoS said: adam senden bankandan çekilen ücretin ss sini istiyor, gönder bakalım benden bu kadar çekmişsiniz diye. ayrıca forumlara verip bunu millet meselesi yapmaya gerek yok hiçbir çözüm alamazsın, o aion forumları güya feedback için yapılmış ama bi blue post göremedim ilgilecenez, dev team e aktaracaz diye, sanki kurtadam forumları gibi kim kime dum duma, millet bişiler söylüyor ama tamamen boşa kürek çekiyorlar. ayrıca oyunu kültürleştirme tamamen bir saçmalık, hiçbir fark yok çin versiyonu ile, maksat reklam yapmak ilgi çekmek... çok yazdım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mighty_THoR said: sübyan kanuni :P biz us de karar kıldık Ebonlore bizi bekliyor US'de karar sebebi acaba aylık aidat olmasın :D bir çok arkadaşım forumdan bu yüzden US serverda oynayacağız falan diyorduda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bir kaç ytl için büyük fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Aylik aidat nedir yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 12 dolar 12 euro farkı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Yok artik millet onu dusunuyorsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 22 eylul usa 25 eylul eu Cikis tarihleri hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 2 gun erken giriste var :) evet o farki dusunen var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 killer ortalıgı birbirine katmısın hem aiontr de hemde offical forumlarda:D. Noldu halloldumu senin para mevzusu,şimdi amazonda satılan 24 poundluk pre order ile betada oynayabiiyomusun? Bende bi siteden 5 eu ya beta key aldım,retail cd key alirken duseceklermi ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar