darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 utandığımısda,sinirlendiğimisde tepkimisi kelimelerle dışa vuramadıımısda vücut tepki verir..mesela ben utandıımda hemen alnımdaki sivilcelerle oynamaya başalrım onları yolarım,sivilce olmadıındada alnımla uğraşırım...sinirlendiimde ve dışa tepki veremediimde tırnaklarımı yemee başlarım..sıkıldıım zaman parmaklrımla oynarım alt dudaımı çekiştirirm vs...vss.. peki siz neler yaparsınıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kartal kalkar dal sarkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben canım sıkıldığında bol bol z ve ğ tuşlarına basarım. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 18:08 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 s ve ğ harflerinin özel bi yerimi var senn için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 he yaw sıkıldıgımda bende alt dudagımla oynuyorum suan yapıyorum mesela :P bide ders çalısmam gerekiyosa-yine suan oldugu gibi- hiç yapmadıgım işler yapıyorum misal bi vakit yer imlerine ekledigim youtube videolarını tutup şimdi izliyesim geldi. Tunak Tunak Tun diye bagırasım geliyoda tutuyorum kendimi...patlamadan bagırmak lazım....:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 orta parmağımı meme uçlarımda gezdirip dişlerimi yalarım sıkıldığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o başka bişi olduundada yapılıo ama nesseee=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 özel bi yeri yok. senin yerine basıyorum o tuşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 falla fasla sıkıldıım olmuo ama napalım iste öyle geserim filam gomple kaybettik saten alfabeyi senin harf tasarrufunun yararı olmadığı gibi sararıda yok jnm takıl öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Her zaman ayaklarımı sallarım. Her zaman. Gerçek bir süper korku. Ağzımı büzüştürürüm sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 saçımı koparırım çat die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kalkar gezinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 elektrik çarpınca falan "ananı" derim, duruma kafidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 vücut tepkim sigara içmek. sigara içerim her şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kekelıyorum arada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 cansın ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 utandığımda birşey söylemek isterken o kadar hızlı söylüyoromki sfgıf hslg gibi sesler çıkyor. Bide utandığımda el arada gıdıya gidio kaşımaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Dev,Passanger,Syn dakilerin hepsi bende var stres durumunda :) Birde birşey üstüne düşünüyorsam mutlaka saçlarımla oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sıkılınca bi yerlerimi sallarım (neresi rast gelirse artık hehe.) utanınca boynumu eğerim. önüme bakarım. üzülürüm. düşünürken sakalımı sıvazlarım (ehe. kıskanma lan senin de çıkar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Sıkıldıysam ayağımı filan sallarım, çok sıkıldıysam ayağımı seri bi şekilde yere vurmaya başlarım, sıkıntı had safhadaysa önümde masa,sıra artık ne varsa tekmelerim-diz atarım(tabi bu yavaşça, anca sarsıcak kadar:)) Düşünürken-soru çözerken filan burnumun üstünü kaşırım Bunlar engelleyemediklerim.Yani ne kadar engellemeye çalışsam da engelliyemiyorum:) Bunun dışında önde masa filan varsa parmakla,avuçla,elin yanıyla vurarak rastgele tempo tuttuğum filan oluyo ama o tamamen refleksif değil, yapmadan da durabiliyorum Bi de saçımla oynuyorum ama onu da yapmıycam dediğim zaman engelliyebiliyorum [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 20:54 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Devamlı ayağımı hoplatırım , sıkılınca tempo tutarım ellerim ve parmaklarımla . Diğerlerini hiç çaktırmam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sina pıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kısma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 horace diyince aklıma geldi benim de hehe. Okul kapandığından beri sakal bırakıyorum bir kez yazlıkta derim yansın ist'te kesersem siyah beyaz gezmeyelim diye kesmiştim hehe neyse işte son zamanlarda sürekli sakalımı yoluyorum nedense.El alışkanlığı oldu durduramıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar