Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 versiyon 1 de baya bi aglamsitim guildumdan burdan devam edicem yardima ihtiyacim var cunki simdi efendim guildmaster denen salak menopozlu kari yari acik benden hoslanmadigini dile getirdi ee karinin ben ehrseyi bilirim uberim sueprim tavri yuzunden pek cok yetenekli uye cekip gitti geriye kalanlarla nightbane kesmis guild aran da wipefest yapiyoruz pek cokta sevdigim arkadasim cekti gitti aci kacik dedim 1 sene olucak nerdeyse casual olmamiza ragmen hardcore emegi harcadim kendiminkini degil cogu adamin malzemesini farmaldim TBC oncesi 4 aylik bir zamanda sadece 2 raide katgilamadim birinde yer bulamadim digerinde telekomun azizligine ugradim raidlere ilk giren son cikan ben oldum hep ve bir defa bile en salakca wipelarda bile sizlamadim classimda belkide serverda en iyi adamim en ince detayina hesaplamalarina akdar yalayip yutmusum PvP ile ugrasmiyorum hep PvE millete yardim etmekten canim cikti gik demedim en az 20 adamin attunement i pesinde ben kostum PvE de neyin nerd eyapilicagini biliyorum cogu zaman raidleaderlar gelip danisiyorlar sunu soylemi yapiyorduk filan diye DPS desen bi altimdaki ile aramda %5 fark var en az ama bir kere bile kimse tesekkur etmedi yada iyiki burda varsin lafini duymadim (diger elemanalra sikca soyluyor kari) bana hep noob muamelesi yapti ne fikir evrdiysem bosladi filan hep bi ezme modunda geldi ustume e bu guildun jewelcrafteri arada jewel dagitiyor ben ne zaman istesem oyaliyor yada verdim bitti ayagina yapiyor ah den temin etmek zorunda kaliyorum cok kaba tavirlari var misal arkadaslarimin cogu kara takim 1 de guildde karazhan attunement i alan 2. kisiydim ilk gunden beri ordayim bana diyorki seni takim iki ye alalim (takim 1 de hep kendi arkadaslarini tutmaya calisiyor) su sartlar altinda verdigim emek belli harcadigim zaman belli ve officer sayisi azaldi cikanlarla beraber ve @#$%#@% kari gitti benden aylar sonra mage i ile guilde giren benim iteklememle hunter charini maini yapan ama meterlarda tankla kapisan haftada 2-3 kez online olan PvE bilgisi nanay class bilgisi zayif bir kizi officer yapti bugun haliyle benim ragemetre tavan yapmis durumda ve bir an once kurtulmak istiyorum bu ezik karidan ve carebear olma yolunda ilerliyen butun yetenekli oyuncualrini bir bir kaybeden bu guildden ama serverimda hunter ariyan guild yok varmidir aranizda (Allience PvE) realmde oynayip hunter ariyan endgame guild bilen? ole cok suepr progress filan aramiyorum dost canlisi olsunlar ssc TK ya baslamis olsunlar baska biseye egrek yok goren veya duyan yazarsa cok sevinicem yoksa cinnet geciricem bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Güzel yazmışsın... Madem enraged, execute'le gitsin... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ohoo abi niye bu kadar kasmışsınki böle gm olcak arkadaşlarımı da alır çıkarım .. hayır öle guildde olacağıma guildsiz takılırım daha iyi ki elbet bi guild bulursun .. wow-europe forumlarını takip et app. bırak oraya buraya elbet biri döner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kadından lider olmaz. çık gitsin. hatta önce duel yap ez sonra çık. türk kadınından olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 cikmak cok kolay da en azindan bi kac aprca esya daha alirim su anda ciksam guild yok serverimda butun guildler dolu hunter kontenjaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ne diyelim o zaman hayırlısı olsun. Viktor göreve :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Uğraşıyosun didiniyosun netten item araştırıp millete quest yapıyosun, heroicler bile gerekli değilken instancelara giriyosun item toplamak için, kz questlerine tek tek yardım ediyosun. Sonra birbirleriyle kavga ediyorlar guildın yarısı çıkıyo. Sinir bi olay. Sen eu hunter forumlarına bak bi Viktor. Şöyle şöyle itemlarım var böyle dps var beni alan var mı de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: classimda belkide serverda en iyi adamim en ince detayina hesaplamalarina akdar yalayip yutmusum PvP ile ugrasmiyorum bu olmamış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 belki de demiş adam ne var :) ben de derim belki de en iyi resto druid'im :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kompleksli guildmaster olayı fenaymış bulursun umarım düzgün bi guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ne üzüyorsun canını bas git guildden giderkende bunları ingilizce yaz olsun bitsin. Kendini üzmeye değer mi bi oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 cidden ha, oyun bu. eğlenmek istiyorsun, canını sıkmak değil ki. çık gitsin, illa bulursun bir yerden iyi kötü guild. en kötü ihtimalle migrate, yoksa şu an ki guildinde pek iyiye benzemiyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Karaktersiz insan çok, o yüzden takma kafana fazla, sonuçta oynadığın bir oyun 4-5 yıl sonra tatlı hatıralar olarak geride kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben su an haril haril hunter ariyorum bizim serverda da hunter yok huntersiz the eye yapiyoz pullar acaip kastiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 aslında pek bir whine olmiyacak bu ama test serverinda warriorla bosaldim :P ama normalde oyle bir char yapamam imkansız :D icim rahatladı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 viktor earthen ring - EU hunter officeri benim :) ve acil hunter ihtiyacım war =)) ö.m. ile ulaş istersen konusuruz ;p [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 09:19 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: ben su an haril haril hunter ariyorum bizim serverda da hunter yok huntersiz the eye yapiyoz pullar acaip kastiriyor horde sundur yada PvP realmdesindir sen simdi kesin :P arcane dedigin dogru pvp ile ugrasmadan iddeali bir cumle olmus ama pvp yi hunterlarin arenalardaki los sorunu yuzunden biraktim en son vaneras devlere soyeldk arenada temsil edilemiyor hunterlar yeterli kadar bakiyorlar duruma dedi simdi birakmak harbiden cok kolayda cat diye ciksam serverimda kesin uzun bi sure guildsuz dolasicam gecen sene yasadim kabus gibiydi bide simdi karinin "If i kick all huntards youll all be guildless for a long time, who needs hunters anyway lol" seklinde cumleleri var guildsuz dolasipda bu kompleksli kariyi mutlu etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 oyundaki karakterinle gercek kimligin birbirini tutmuyor sanirim. bunca davranisa soze ve asagilamaya dayanacak kisiye helal olsun. yaziklar olsun ne diyim .. guildsiz kalmak veya item alamayacagin icin guildden cikmayip bu davranislara maruz kaliyorsan bunlari hak ediyorsun demektir. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 cidden hunterın işi zor... hem hakkını alama üstüne ezil. birde o kadar ay millet için çabala.. gevur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Evet o doğru hunter'ın arena olayı istatistiksel hüsran eheh ama üzülme sağlam bufflayacaklar sizi gerçekten denge istiyorlarsa. Valla bazen hunterlar acayip çabuk item toplayabiliyorlar, guildi iyi seçmek lazım. PvE olduğun için seçenekler azalıyor malum Türk milletiyiz PvP sunucusunda oynamak delikanlılık göstergesi :P Benim bildiğim forumdan olup da pve'de oynayan sadece biz vardık (ED) ama yanlış biliyormuşum, sen de varmışsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 viktor gelen kutun dolu die mesaj atamiyorum msni ekle istersen : [email protected] ;p rp den korkma pve den tek farkı lamerleri daha az :D bide böle sağda solda fashion showlar fln oluyor :p http://www.theallianceherald.co.uk/ http://www.gizmopolitan.co.uk/ gibi gibi ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Kadından lider olmaz, zira acayip kapris/uyuzluk kapasiteleri oluyor. Adam olsun tam olsun. Ayrım yapan gm olmasın zaten, durduguna yazık öyle bir guild'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bizim guild GM de bayan , ayıp oluo ama ;p [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:34 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bayanlardan guild lider olur tabiki ama eninde sonunda diğer bayanlar ile problem olur arada kalanlar biz oluruz :), tecrube ile yaşandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 eğlenmeye oynuyoz abi bu oyunu neden kasmışsın bu kadar yaws.Sende de iyi sabır varmış vallahi.Bana yapcaklar bunları heriflerin yerin dibine sokar, karalama kampanyası başlatır guild den ayrılırım.Hangi serverdasın bilmiyorum ama karakterin transfere açıksa diğer serverlarada bak ordaki guildların hunter ihtiyacı olabilir.Kendi serverında tıkılıp kalma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar