PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bugün bir muhabbet kuşu aldım sultanın yanına ama baktım geçinemeyecekler onada küüçük bir kafes alıp odalarını ayırdım. bugün ilk günü eve geldi uçtu falan biraz sonra kafesine koydum elimin üstüne geldi bir kere 10 15 dk. sevdim flm şimdi sorun: yem yediğini görmedim, elimi kafese sokup sevince sesini çıkarmıyor kaçması gerekmezmiydi ? =), bi r kaç damla su damlattım değişme yok, bir yerde duruyor sürekli ötmüyor gerekmedikçe kafasınıda kıpırdatmıyor, öğleden sonra 3 gibi geldi şuana kadar 3 kere dışkıladı hoş biri uçarken ilk geldiğinde korkudan ama =) ishal olabilirmi?bir problem var mıdır?normalde böyle hoplayıp zıplayıp kaçması flm gerekmiyormu? Not: 3 aylıkmış aldığımda, sağlıklı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yemek yediğini görmüyor olabilirmisin? hoş bir yöntem değil ama kafesine bir süre yem koyma, daha sonra avcunda falan yem tut, gelip yer bir problemi yoksa, senin de için rahatlar. ama mecbur kalmadıkça yapma, yazık hayvana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yapmam yav yazık. ben görmemis olabilir ama yatakta yattım bütün gün uyumadıysam duymam gerekirdi zıplamasını flm =) bugün elimdeyken biraz yem vereyim dedimde yemedi.aldığım yerde sürekli ağzını açıp kapatıyordu evde yapmıyor ama oranın yaklaşık 40 derece olmasından olabilir =) 1-2 gün geçsinde bakalım nolcak? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 son gelişme: odaya gittim uyuyor sanıyordum yerini değiştirmiş =) kafesin altınada 1 2 tane yem düşmüş heralde yem yedi =) ama hala çok sakin. resimleri: [spo][/spo] [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:23 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:23 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yerine alışamamıştır daha belki. biraz da olsa yiyorsa sorun değil, aç kalmaz :) kısa zamnda alışır umarım. bu arada fazla pasif yetiştirmemeye çalış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 resmini ekledim bir önceki posta bide bakıp yorumlarsan sevinirim. bu arada çok saol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 gayet sağlıklı duruyor, pek de şirinmiş. ele gelip sevilecek bi kuşum olsun isterdim, daha doğrusu benim kuş ellettirmez kendini de pek, kıskandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 benim sultanda elletmiyor fazla pitbull cinsi =) isim düşünüyorum bunada :) sultan sarı diye limon koymuştum anca yorulunca geliyor ele =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ya bendeki cennet papağanı, oyunu falan aşırı seviyor. gelip omzuma koluma bacağıma da konuyor da seviyim okşıyım diyince kıyameti koparıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 =) ya bu kuş çok titriyor odada tutuyorum klima var ortalama 26 derece oda soğuktan dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü sıcaktada titriyor.trr trr ne bu yav ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ilk günü hayvanın. olur öyle. yalnız bırak hatta alışsın odasına. aldığın yerde kafesinde bir sürü muhabbet kuşu vardı sanırım? arkadaşlarından yeni ayrılmış hayvan, aklından "nereye geldim ulan ben, osman abi nerdesin abijim yaa? hani demlenecektik akşam?" gibi şeyler geçiyor. alışır zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 doğru ama titremese iyi olcak. hergün konuşuyorum seviyorum okşuyorum flm sesini çıkarmıyor yerinide değiştirmiyor gerekmedikçe ıslık çalıyorum uyuyor flm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yavruysa kaçmaz, sen sevmeye eline almaya devam edebilirsin böylece büyüdügünde de ürkek olmaz anlaşır gidersiniz. yem yemeyebilir ilk gün heyecandan. bişi olmaz. esinti almayan bi yere koyda sıcaklarda carpmasın kuşa rüzgar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Yarmayın kuşları, yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sıcakta rüzgar çarpmasınmı? kuş 16 saat benm odamda 8 saat içerde 16 saat sıcaklamasın diye klimayı açıyorum yaklaşık 26 derece oluyor içerisi sakıncalımı? birde bugün vitamin aldım ağzına verdim biraz şırıngayla suyunada koydum seviyorum sürekli elime alıp çokda yavru değil 3 aylık uçuyor hatta düşüyor onun için fazla çıkarmıyorum dışarı.sürekli seviyorum alışsın diye. birde isim düşünüyorum bu aralar aklıma gelenler: mavi paytak şöyle orijinal bir ismi olsun kuşun önerileriniz varsa alıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 klimadan çıkan hava direk üzerine geliyorsa zararlı. ama odada klimadan uzaksa çok zararlı olacağını düşünmüyorum. muammer koy en temizinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 zamanla alisiyolar yaw benimki de oyle olmustu bi muddet soora zıplamaya hoplamaya baslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gayet sağlıklı gözüküyor. daha size, yerine alışamamıştır büyük ihtimalle. ki o alışmama süresi hayvanın size güven duyması için çok önemli bir dönemdir. eğer eline alıp seversen, karnına parmağını koyup parmağına çıkmasını sağlarsan tam muhabbet kuşu olur. parmağına koyar konuşursun, omzunda taşırsın kafana koyarsın çok tatlı olur. Benim Şekspir tam öyleydi. çok ürkmüş bir şekilde gelmişti eve. ilk iki gün feci bir ilgi gösterdik hayvana zerre kadar korkmuyordu sonraki dönemde. tabi bu durumda hayvanın karakteri de rol oynuyor baya. ilk yetiştiği yerde (petshop vs) çok hareket varsa hayvan çok hareketli oluyor ve parmağını soksan kafese koparacak gibi oluyor. ama uysalsa problem yok zaten. isim olarak Carlos süper oluyor benden söylemesi:) bu arada kedilere dikkat et. Şekspir'in kafesini devirip boynunu kırmıştı adinin teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mayışmış koy adını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 carlos olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 25-26 derece yaramaz muhabbet kuşuna, sonra iskenderun mezarlığı bir muhabbet kuşu kazanmasın yani. ilaçları tam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar