RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Arkadaşlar konuyu açmadan önce 10 dakka bakındım güncel olan bir başlık bulamadım o nedenle yeni bir başlık açıyorum. Eğer başka başlık varsa ben görememişsem şimdiden özür dilerim. Şimdi 1024 hızda,4 GB kotalı adsl kullanıcısıyım. Aylık sürekli 5 GB ve üstü geliyor. World Of Warcraft oynuyorum. Call Of Duty 2 oynuyorum netten. Ultima Online oynuyorum. Download hızının yavaş olması benim için pek önemli değil gece yapıcağım için bütün downloadlarımı pek önemsediğim söylenemez açıkcası. Tek istediğim şey online olarak oyun oynarken lag olmaması. Bu konuda tecrübelerinize dayanarak beni aydınlatmanızı istiyorum, rahat edermiyim yoksa çok fazla problemlemi karşılaşırım bilmek istiyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ultimada pek sorun yaşamazsın,diğerleri için fikrim yk benim oynadıklarımda fzla bir sorun olmuyor ancak gündüz saatlerinde delay,lag,latency gibi zımbırtılar mevcut sürekli.. gece açarım downloadımı yaparım diyosan ztn hızlı yavaş farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oyun oynamak istiyorsan adslnin dandik bakırları olmaz, kablonete geç, 256 sınırsıza geç, fiyatları yakın birbirine kablo daha ucuz bile olabilir. Kablotv varsa evinde çok rahat geçmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 256k sınırsızım, 1mbit sınırsız kampanyasında 6 ay onu da kullandım. uo wow da sorun yaşamazsın, fps oynamam bilmiyorum ama adsl delay yaratabilir. Download konusunda ölümcül bi yawaşlık hissediyosun ama geçince site açarken sinir olabiliyosun. Ona göre geç. Sırf oyun oynuyosan daha yüksek kotalı bi tarife warsa ona geç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evet, kablonet in 512 sınırsızı, adsl 256 sınırsızla ayni fiyatta, bence de kablotv varsa evde sanırsam kablonet daha iyi bir tercih olur. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 01:56 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 512 kablonet 99 ytl.. 256k adsl 49 ytl 1mbit sınırlı adsl 29 ytl hatta glb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 512 kablo 59 ytl. http://online.turksat.com.tr/ Bağlantı için kampanya varmış ücretsiz yapıyolar. Gittigidiyordan bi kablomodem alıp geçicem bende 1-2güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kabloya geçmek isterdim bende ama rapid sux olduğu için adsl 256 devam aynen.. redall ben hepsini oynuyorum 256yla hiç bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aa evet onu tamamen unuttk,kablo sabit IP verir adsl her aç kapa da farklı IP alırsın..Bzn avantaj sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o kendi seçimin adslde bende statik mesela. ayrıca 256 ilede wowda felan pek sorun yaşamazsın ben 1k da kullandım 256 da farkı yok yani o kadar tek site gezerken sinir krizi yasayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: o kendi seçimin adslde bende statik mesela. ayrıca 256 ilede wowda felan pek sorun yaşamazsın ben 1k da kullandım 256 da farkı yok yani o kadar tek site gezerken sinir krizi yasayabilirsin. ancak adsl de statik içn para ödüyorsun bir de,kabloda sürekli statik o yzden ddm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 256 sınırsızla call of oynanmıyo be adama kafayı yedirtiyo bnden solemesi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Aradaki 10 ytl olmasa direk geçicem 512 sınırsız Kablo nete edit: Karar verdim geçiyorum anasını satıyım . Bir öylende yemek yemeyelim ne olucak :) [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 10:30 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Bölgemde kablonet olsa, ah ah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben 256 ile hamachiden aoe oynuyamıyorum :S cok lag oluyor yada 10 15 dk sonra kopuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Motosikletten 4 tekerli bisiklete geçmek gibi olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kablonetinde ip leri dinamik adsl gibi. Tek farkı 1 kaç hafta ile 1 kaç ay arası deişme süresi var.. Yani ip yi statik zannedipte sadece o yüzden kablonet almaya kalkmayın. 256 kabloda söylediğin oyunları sorunsuz oynarsın. Hatta cs ve cod da tek haneli latency görebiliyorum arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Türkiye'den lagsız WoW hayal, ismi de Telekom Sokağında Kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 lan 1204 var, cs'de 25 gordum en düşük latency :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 @cado Sen oyunu kuran oluyorsan yada oyunu kuran arkadaşınında bağlantısı seninki gibi yada yakınsa lag olması normal. Arkaşın söylediği oyunların hepsi başka sunucular üzerinden oynanmakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kablonet stabil adsle göre. bazen 1024lerden daha iyi bile oluyor. oyun dersen ; Cs : Lagsız Eve Online : Lagsız Ultima Online : Lagsız Wc3 : Lagsız WoW : Laglı Guild Wars : Laglı Starcraft : Lagsız Call of Duty 2 : Lagsız (WTF) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kablonete geçmenin masrafı nerdir peki tam olarak? Kablo tvye abone değiliz. Abone olmak gerekiyor mu? Modemi biz mi alıyoruz onlar mı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Abone olacaksın. Kablonet gelecek. İstersen modem onlardan istersen sen alıyorsun. Ama ben Motorola modem almanı tavsiye ederim kablonet için en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 WoW : Laglı yalan :P kablonetle 250ms takiliorum ha sen ona lag diyorsan baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hala 250ms ping alıp iyi güzel diyoruz ya telekom allah belanı versin senin. 1024kbps den sonra 256'ya geçersen online oyunlarda pingin aşırı yükselir kesinlikle. yükselmez falan demeyin yani nasıl yükselmez? hele bir de sık oynuyorsan arada oluşacak farkı bariz şekilde hissedersin ki bu iğrenç bişey. 256 sınırsız adsl 49tl 1024 4gb sınırlı 29tl. her ay 5gb dl yapsan 40tl den fazla gelmez ki aylık yani amacın ne ben çözemedim niye geçmeye çalışıyorsun 256'ya? kablonet iyi falan değil ya. yıllardır bakır kablo kullanmıyorlar zaten de ne oluyor? kadıköy caferağa mahallesi'ni kapsayan alanda dünyanın en sorunlu interneti kablonet. zaten yatırım matırım yapmıyor kimse. 8 ay önce kablonet'ten adsl'e geçtim, şu 8 ayda bir kez bile internetim kesilmedi. aktif olarak sürekli kullanıyorum ayrıca. 9gb limitimle her ay 11gb downloadum ile 55 lira falan ödüyorum. mutluyum. not : kablonet ip değiştirmez öyle ayda bir falan. ip ethernet kartından bağlanan modemlerde her ethernete bir ip atıyor ve başka bir ethernet kartına bağlayıp yeni ip almazsanız, ip hep statik kalıyor. statik ip dünyanın en gereksiz şeyi server sahibi değilseniz. adslde bir de paralı ya o iş baya gülüyorum. para verenler var amaçsızca statik ip'ye. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:41 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar