Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 MB Adslden 256 Sınırsıza geçmek.

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar konuyu açmadan önce 10 dakka bakındım güncel olan bir başlık bulamadım o nedenle yeni bir başlık açıyorum. Eğer başka başlık varsa ben görememişsem şimdiden özür dilerim.

Şimdi 1024 hızda,4 GB kotalı adsl kullanıcısıyım. Aylık sürekli 5 GB ve üstü geliyor.

World Of Warcraft oynuyorum.

Call Of Duty 2 oynuyorum netten.

Ultima Online oynuyorum.

Download hızının yavaş olması benim için pek önemli değil gece yapıcağım için bütün downloadlarımı pek önemsediğim söylenemez açıkcası.

Tek istediğim şey online olarak oyun oynarken lag olmaması.

Bu konuda tecrübelerinize dayanarak beni aydınlatmanızı istiyorum, rahat edermiyim yoksa çok fazla problemlemi karşılaşırım bilmek istiyorum.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

256k sınırsızım, 1mbit sınırsız kampanyasında 6 ay onu da kullandım. uo wow da sorun yaşamazsın, fps oynamam bilmiyorum ama adsl delay yaratabilir. Download konusunda ölümcül bi yawaşlık hissediyosun ama geçince site açarken sinir olabiliyosun. Ona göre geç. Sırf oyun oynuyosan daha yüksek kotalı bi tarife warsa ona geç bence.
Sosyal ağlarda paylaş

hala 250ms ping alıp iyi güzel diyoruz ya telekom allah belanı versin senin.

1024kbps den sonra 256'ya geçersen online oyunlarda pingin aşırı yükselir kesinlikle. yükselmez falan demeyin yani nasıl yükselmez? hele bir de sık oynuyorsan arada oluşacak farkı bariz şekilde hissedersin ki bu iğrenç bişey. 256 sınırsız adsl 49tl 1024 4gb sınırlı 29tl. her ay 5gb dl yapsan 40tl den fazla gelmez ki aylık yani amacın ne ben çözemedim niye geçmeye çalışıyorsun 256'ya?

kablonet iyi falan değil ya. yıllardır bakır kablo kullanmıyorlar zaten de ne oluyor? kadıköy caferağa mahallesi'ni kapsayan alanda dünyanın en sorunlu interneti kablonet. zaten yatırım matırım yapmıyor kimse. 8 ay önce kablonet'ten adsl'e geçtim, şu 8 ayda bir kez bile internetim kesilmedi. aktif olarak sürekli kullanıyorum ayrıca. 9gb limitimle her ay 11gb downloadum ile 55 lira falan ödüyorum. mutluyum.

not : kablonet ip değiştirmez öyle ayda bir falan. ip ethernet kartından bağlanan modemlerde her ethernete bir ip atıyor ve başka bir ethernet kartına bağlayıp yeni ip almazsanız, ip hep statik kalıyor. statik ip dünyanın en gereksiz şeyi server sahibi değilseniz. adslde bir de paralı ya o iş baya gülüyorum. para verenler var amaçsızca statik ip'ye.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:41 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...