Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Buradan çıkacak sonuç: Paticik poker serverı istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Eve thakkaten guzel olur yani her hafta bası oyuncuya belli miktar coin verilir. Bitiren 1 hafta oynayamaz kazanan devam eder. Elinde max 1000 coin olabilir ve oynamadığın zaman coin alamazsın. Poker topiğine girdiğinde de ismin yanında coinlerin görünür falan güzel olur hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aksama dogru partypoker.com da oynayan varsa sınırlı oynayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Guzel bi poker sitesi var mı bildiğiniz yani girişi kolay olucak elli tnae sey doldurmıcam, mail falan atmıcak mail adresime ve tabi parasız olucak, turk site daha iyi olur ama farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 parypokerin siteye girdim. oynarım ben. partypokerde 7li bişiler falan diyordu garip oyun tarzlari vardi hic anlamadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paticik lan turnuvalarından sonra paticik poker turnuvaları ileride paticik poker sabahlamaları :P bu iş kötüye gidiyor *grins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 xuqa.com da atalım pokeer peanuts la :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: Türkiye'de kumarın yasak olduğunu biliyorum. Ama her kart oyunu kumar olmak zorunda değil, sonuçta chiplerin karşılığı para olmak zorunda değil. Nasıl girişi paralı, kazananın paranın büyük bir kısmını aldığı turnuvalar yapılıyorsa bu da aynı şekilde yapılabilir gibi geldi bana. Neyse bu girizgâhı sırf "TÜRKİYEDE KUMAR YASSAH!" cevapları gelmesin diye yaptım, biliyorum çünkü zaten bunu. Devam edelim. İstanbul'da her hafta (veyahut arada bir) ufak çaplı Hold'em turnuvaları yapılan bir yer var mı? Böyle pokere gönül vermiş insanların dostça bir ortamda bir araya geldiği, giriş ücreti olarak 1000 dolar falan değil de şöyle bütçeye uygun, maksimum 50 ytl falan olan ve poker becerimizi geliştirebileceğimiz bir yer? Yoksa illa sırf adı poker diye yurtdışında mı oynamamız gerekiyor?... kendimi edebiyat dersinde zannetim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 5 kart kapalıda oyuncuyu çözersin, teksasta oyunu. teksas esasen tırttır, sosyal adamın değil matematikçinin işidir. 4 kişi 4 şişe viskinin bittiği bir gecenin sonunda 4 kişi hala adam gibi oturup oyununu oynuyorsa o poker 5 kapalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hayır blöf şansı hold'em de çok daha fazladır. hayvani blöfler dönüyor yahu. net üzerinden oynamaya ben de karşıyım. adamın yüzünü göreceksin, alından düşen bir damla teri hissedeceksin. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bunu cozmenın tek yolu war =) paticik texas hold'em night vol 1 paticik 5 card poker vol 1 turnuvanın bırıncılerı ne derse o olur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Her türlü texas a varım. Ama kim nederse desin yüzyüze ve gerçek parayla oynamadıkça kimin iyi oynadığını ögrenemeyiz [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:04 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 evini açacak yardımsever bir pati??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 açarım ben ankara'da. yeşil masa örtüm var. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Gerçek parasına mı yoksa fasulyesine mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 turnuva olur , nakıtler onceden konur kasaya. sonra sıralamaya gore 1. 2. ve 3. yuzdelık olarak para kazanırlar. ben size bond çantada chipleri getircem =) raat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bütün parayı tek kişi alsın o dahakeyifli. Rakipler iflas edene kadar devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Duble post [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:26 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben max 500 ytl ile gelirim, yapalım ankarada bi turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 İstanbula gelin ama ayıp valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ne o çoek heveslisin ütecen mi bizi? :P 500 gelir 1500 le giderim, yoksa gelmem. Bakın açık söylüyorum boncuğuna falan oynayalım yazık olmasın paranıza ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://www.gamedesire.com/ da tum poker cesıtler ve dıger kagıt oyunları var, kayıt olunca 1000 dolarla acıo, (gercekpara degıl), gunde 800 dolardan az paran kalırsa 10 kere 1 er dakıka arayla 200 dolar cekmek serbest. Ama uzun suredir istikrarlı oynayanlar var adam 155.000 dolarla oturuyor masaya sızde var 5000 dolar, adam ezdıkce ezıyor, arttır 700 dıyor, ulan zaten 5000 ın var, bıdahakı turn e dıyosun gene artırıcak... Zor oluyor başa cıkmak o tıplerle... ama oynayan cok turk var, bir tonda yabacı.. Ozellıkle Texas holdem de cok adam oluyor herdaim... tavsiye ederim. Martingale System le roulette oynayarak 85.000 e kadar cıkardım, baya şans yaver gıttı sonra tekrar hold em e girdim, o 5000 le oynadığımdan eser yok. Adam artırınca en azından cope atacak paran oldugu ıcın adamın arttırmasını gormek mumkun oldu, acayıp zevklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: Samantha Fox poker ile ögrenmezsen poker biliyorsun sayılmaz :) haha. ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sen pm at bana konusalim .....valla yardimci olmayip geyik yapmak satasmak b*k atmak bu forumun artik deismezi oldu ne diim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aga nick super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar