Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda Texas Hold'em?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Eve thakkaten guzel olur yani her hafta bası oyuncuya belli miktar coin verilir. Bitiren 1 hafta oynayamaz kazanan devam eder. Elinde max 1000 coin olabilir ve oynamadığın zaman coin alamazsın. Poker topiğine girdiğinde de ismin yanında coinlerin görünür falan güzel olur hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Türkiye'de kumarın yasak olduğunu biliyorum. Ama her kart oyunu kumar olmak zorunda değil, sonuçta chiplerin karşılığı para olmak zorunda değil. Nasıl girişi paralı, kazananın paranın büyük bir kısmını aldığı turnuvalar yapılıyorsa bu da aynı şekilde yapılabilir gibi geldi bana. Neyse bu girizgâhı sırf "TÜRKİYEDE KUMAR YASSAH!" cevapları gelmesin diye yaptım, biliyorum çünkü zaten bunu. Devam edelim.

İstanbul'da her hafta (veyahut arada bir) ufak çaplı Hold'em turnuvaları yapılan bir yer var mı? Böyle pokere gönül vermiş insanların dostça bir ortamda bir araya geldiği, giriş ücreti olarak 1000 dolar falan değil de şöyle bütçeye uygun, maksimum 50 ytl falan olan ve poker becerimizi geliştirebileceğimiz bir yer? Yoksa illa sırf adı poker diye yurtdışında mı oynamamız gerekiyor?...

kendimi edebiyat dersinde zannetim...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gamedesire.com/ da tum poker cesıtler ve dıger kagıt oyunları var, kayıt olunca 1000 dolarla acıo, (gercekpara degıl), gunde 800 dolardan az paran kalırsa 10 kere 1 er dakıka arayla 200 dolar cekmek serbest. Ama uzun suredir istikrarlı oynayanlar var adam 155.000 dolarla oturuyor masaya sızde var 5000 dolar, adam ezdıkce ezıyor, arttır 700 dıyor, ulan zaten 5000 ın var, bıdahakı turn e dıyosun gene artırıcak... Zor oluyor başa cıkmak o tıplerle... ama oynayan cok turk var, bir tonda yabacı.. Ozellıkle Texas holdem de cok adam oluyor herdaim... tavsiye ederim. Martingale System le roulette oynayarak 85.000 e kadar cıkardım, baya şans yaver gıttı sonra tekrar hold em e girdim, o 5000 le oynadığımdan eser yok. Adam artırınca en azından cope atacak paran oldugu ıcın adamın arttırmasını gormek mumkun oldu, acayıp zevklı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...