roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 facebook mail özelliği geldi. saçma sapan bişi ne bilim. bir kişiyle olan daha öncedenki tüm mesajlaşmalarımı tek bir conversationda topladı gmail gibi. çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 daha geliştirirler bunu. dur hele. msn'i komple yoketmeye çalışıyorlar helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 amma manyadı bu facebookta ha. info@alanadım.com olan uzun süredir kullandığım mail ile bir hesap alıcam aldırmıyor valid email değil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 başka maille alıp sonra o mailini ekle. sonra ilk aldığın maili sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 facebook@alanadınız.com aldım artık. neyse dursun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya chrome kullanırken facebook chat saçmalıyor mu yoksa bu aralar genel bi saçmalama mı var? firefox a geçtim şimdi orda bakıcam bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 resimlerinize tıklasanıza bir. önünüze preview şeklinde geliyor artık resimler.enteresan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ya facebook'da önceden causes'lar vardı noldu onlara? Ota boka isyan edip katılıyoduk gruba mesela.. Kapatıldı mı o özellik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yoo hiti azaldı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 nerde ben göremiyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 causes diye bir app var ama facebookta cause diye bi bölüm yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 facebooku kapatmasam bakardım ama sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Yarattığımız sayfalarda yazdıklarımız paylaştıklarımız falan sayfayı beğenen kişilere gidiyor mu yoksa illaki sayfaya girmeleri mi gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gidiyor direk sayfaya girmesine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yeni özellik devreye girmiş. bende bi kaç gündür vardı gerçi. birisi iletinize falan yorum yaptıgında sayfayı refresh etmenize gerek kalmıyor direk yorum gürünüyor. live yapmışlar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 o ne demek yahu anlamadım hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya şimdi facebookta olduğunu düşünelim. bi video paylaştın ya da bi ileti yazdın. ve sita hala açık karşında. o sırada biri senin iletine ya da paylaştığın videoya yorum yaparsa iletinin altında otomatik çıkıyor. daha önceden notification geliyordu x yorum yaptı diye(gerçi yine geliyo sanırım ama) senin sayfayı refresh etmen gerekiyodu. artık gerek kalmıyo. gene anlatamadım bence :D link paylaşayım : http://www.chip.com.tr/konu/facebook-ta-yeni-ozellik-artik-herkese-acik_25164.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dinamik sayfa olmuş bi nevi. o özellik de 2 aylık falan. ama bazen bug da kalıyor. yazılan şey geç ekrana yansıyor. yani yansıdı gözüküyor ama sayfayı tekrar f5'lediğinde çıkmıyor bir süre. aynı şey karşı taraf için de geçerli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 he anladım evet f5ten tamamen kurtardılar siteyi çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bozdum galiba ben facebook u Böle çıkıyo Cookieleri sildim ama bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 browser css i yüklememiş reload vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yapamadım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Regalya said: Bozdum galiba ben facebook u Böle çıkıyo Cookieleri sildim ama bişi olmadı nakedbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ctrl f5(opera kullanıyorsan ctrl+r) ya da başka browser dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar