toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 niye ya kıskanma. adam 800.000$ kazanmıs. helal kardes, gule gule harca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yüzsüz yahu hemen driver's license istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 inanmadım şahsen yollamamda :P ama ilginç geldi paylaşıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 geçen gün bahsettiğim listeye ekleyince uyarı gitme olayını düzeltmişler. uyarı gitmiyo karşı tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 applicationlardan filan notification gelip gelmemesini ayarlayabiliyor muyuz, var mı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hesap > hesap ayarları > bildirim sekmesinden ayarlanıyormuş şimdi baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sanırım o maile gelen notificationları kapsıyor sadece, ordan kapamama rağmen hala facebookta notification geliyor çünkü diğer applicationlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 direk application'ı blockla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 applicationlardan gelen notificationları da hide all diyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 "uygulama" ve "bildirim" yazmak zor mu geliyo? halbuki daha az harf kapsıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bi de facebooku ingilizce kullanan türkleri hiç anlamam. hayır yani neyin artistliği halbuki türkçe kullansa belki daha iyi anlıcak, öğrenicek facebooku. gerçekten bunun sebebini merak ediyorum biri lütfen sölesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bende ingilizce kullanıorm. hemde uk. acayip aristokrat hissediorm. sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben açtıgımda türkçe yoktu sonra değiştirmeye üşendim kaldı öyle sebep bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 escape said: halbuki türkçe kullansa belki daha iyi anlıcak, öğrenicek facebooku. sanki facebook değil anayasa hukuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 fistan al bitanem http://www.facebook.com/editaccount.php?language abi sorun o değil gerçekten. koca koca adamlarsınız hadi 15 16 yaşlarınızda olsanız "cocuktur özenir arkadaşları yapmıştır geri kalmamak için o da ingilizceye çevirmiştir" deriz. ama abi hiç yakışıyo mu size ya hele sen searos koca sakallı bıyıklı adamsın fistan sen de ne biçim bi insansn arkadaşım tamam abi anlatmak istediğim anlaşıldı dagılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 mokoko said: bende ingilizce kullanıorm. hemde uk. acayip aristokrat hissediorm. sanane lan evine internet ilk geldiğinde de uk. lu sitelere giriyodun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aptal saptal türkçeleştirmelerle uğraşacağıma, daha düzgünce ve ingilizce kullanıyorum bütün programları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Ben ingilizce daha iyi anlıyorum facebook'u. Türkçe gibi trolllenip dedeler için tıkla, arkadaşın duvarını inci silkti gibi linkler çıkmıyor ekranımda. Ayrıca gerçekten internet ile ilgili ortamlardaki Türkçe'ye çevrilen kelimeleri başarısız buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 evet holy'nin açıklaması iyi ama abi ne biliyim ingilizceyi %100 bilmen gerekirki bişi olağanüstü bişi oldugunda yazan şeyi tam anlamıyla anlaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 okulumda ingilizce. onu napıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 escape said: evet holy'nin açıklaması iyi ama abi ne biliyim ingilizceyi %100 bilmen gerekirki bişi olağanüstü bişi oldugunda yazan şeyi tam anlamıyla anlaman için. sene 2011 ingilizce bilmeyen adam var yaw Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben biraz fazla kıskanıyorum hacı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben ingiliz oldugum icin ingilizce kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 dilinize o kadar uzaksınızki çeviriler garip geliyo hepinize o yüzden normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar