Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

aman gençler dikkat!!!
valla uyarı gidiyor x sizi şu listeye ekledi diye.
yeni profil sahiplerinde oluyor bu. yani yaan kişi yeni profil sahibiyse uyarı gidiyor. eski profilde böyle bişe yok. test ettik.

çok saçma olmuş bu ya. blocked diye listem var lan. birini eklediğim anda haber gidecek adama ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

grouptan bahsetmiyorum zaten listeden bahediyorum. create a new list dedim. grup yok zaten yarattığım.

facebook a nerden bildirebiliriz bunu ya?

ha bu arada yeni profil sahipleri tekrar dikkat!!
oluşturduğunuz arkadaş listeleri profilinizde diğer insanlar tarafından görünüyor. hide from profile demeniz gerekiyo profilde listelerin görünmemesi için. olm ne bu ya neler cıkacak daha. iice s.çmış.
Sosyal ağlarda paylaş

abi var mı kozalak hariç bu tarz listeleme yapan? cok az sayıdadır bence. kimse bu kadar ayrıntılı kullanmıyoru facebook'u şurdan gördüğüm kadarıyla. ben zaten blocked dediğim adamı silerim veya "iş arkadaşları, okul arkadaşları" vs diye ayıracagıma kimin kim oldugunu bilirim vsvs ayırmaya falan gerek yok.

bilgi için saol yine de ama sende bence uğraşma kardeş tutar yanlış bişi cıkar ortaya arkadaşlarınla ya da sevgilinle aran bozulur

iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

grouptan bahsetmiyorum zaten listeden bahediyorum. create a new list dedim. grup yok zaten yarattığım.

facebook a nerden bildirebiliriz bunu ya?

ha bu arada yeni profil sahipleri tekrar dikkat!!
oluşturduğunuz arkadaş listeleri profilinizde diğer insanlar tarafından görünüyor. hide from profile demeniz gerekiyo profilde listelerin görünmemesi için. olm ne bu ya neler cıkacak daha. iice s.çmış.

abov, hemen seviştiğim kızlar listesini gizleyeyim. sınav zamanı mesaj atılabilecek insanlar adlı listemi de gizleyeyim hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

aha gruplarım:
aşırı kısıtlı profil
aile
erasmus
gopal (lise)
iş güç şirketismi
koü çevre (üniversite)
moruque (arkadaş grubu)
prestij kaygısı (çok iyi tanımadıklarım)
sosyal medya (twitter'dan tanıdıklarım)
top25 (garip şekilde 21 kişi ekli)
itü seg (bi konferanstan tanıdığım 30 küsür kişi)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişi sorcam.bu hesap ayarları.güvenlik bilgilerinde şey olayı var

hani en son nerden erişilmiş facebuka diye

ya benim izmit ankara falan diyor ne alaka o ahaha

cep telefonundan girdiklerim istanbul diye geçiyor fakat ipye göre konulamalarda izmit var ankara var onun olayı ne :)

butun turkiye beinm facebuka mı giriyor :)

sağda da sürekli hesap koruma düşük diyor.şifreyi deigştirdim gizli soru koydum hala cıkıyor.ne salak iş lan
Sosyal ağlarda paylaş

statik ıp kullanmıyorsan bu normal bişi.
ayrıca biraz somut yaklaşalım olaya. kim napsın senin facebookunu? cok özel birileri mi ekli, ünlüler mi ekli? dehşet karılar mı var?
boşver hacı. ayrıca o bilgiler doğru olsaydı gün, saat ve ip belirtilirdi. ip olabilir ama gün ve saat muhakkak belirtilirdi. yani pek inanma ona.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey geldi demin msj kutuma:S

You have been selected as one (1) of (15) winners in this month's Facebook Online splash promo selected from all regions by our internet processing unit. Our fifteen (15) winners have been selected from five continents currently connected to the Facebook Global Network award attached to ticket number (...)and ballot number(...)
Your username as the 5th beneficiary in this promo was chosen at random by our Digital Random Internet Processing Service, Asia-Pacific Region (D.R.I.P.S) and your reward is generated
from the interests generated from advertising and copyrights from the Facebook Global Network. Congratulations once again from Facebook, You are entitled to a lump-sum package
of the sum of US$800,000.(Eight Hundred Thousand dollars Only).

Contact our CHINA DISTRICT Online Coordinator directly with the information below:

YANG ZAIZHI,
Email: ....

FULL NAME: ......................
CONTACT ADDRESS/NOT Po BOX:......
OCCUPATION:......................
PHONE NUMBER:....................
COUNTRY/NATIONALITY:.............
SEX..............................
STATUS..........................
YOUR EMAIL ADDRESS:..............
TICKET NUMBER :...(
BALLOT NUMBER:....(
COPY OF INTERNATIONAL PASSPORT/DRIVER'S LICENSE.....

You are advised to keep this information confidential until you have claimed your prize for security reasons in order to avoid unsrupulous individuals making a double claim in your names. Read the Facebook disclaimer below.

Jiang Yao,
Fiduciary Agent
Facebook Team.
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook facebook hergün aradım durdum
Facebook facebook bu kızı ordan buldum
Facebook facebook görür görmez tutuldum
Facebook facebook galiba aşık oldum
Facebook facebook hergün aradm durdum
Facebook facebook bu kızı ordan buldum
Facebook facebook görür görmez tutuldum
Facebook facebook galiba aşık oldum