kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 şu application muhabbetine bi sınırlama getirse site yönetimi çok güzel olacak 5 tane olsa falan pc kasıyor bazı lame arkadaşların profiline bakarken o derece yüklemiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 sahiden bitefight gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 valla ben friend reqs hariç hemen hemen hepsine ignore ignore ignore çekiyorum..çok app olan adamın sayfasına da bakmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bir kaydı komple nasıl siliyorum facebookdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 delete a record completely diye tuş var options'ta. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 02:59 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 valla bulamıyom optionsu, klostrofobim tuttu. çıkarın beni burdaaaan [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 03:18 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Step step anlatabilecek var mı, account silmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 siteye login oldugunda sağ üstte account var. tıkla ona, en altta deactivate account var. ona tıkladıgın zaman silinir muhtemelen. denemedm ama başka da acc silme şeyi göremedim sitede. nese dene bakalm bi bunu. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 12:45 tarihinde, Apeiron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Birine friend request yolladım. Hala pending... Nası iptal edecem. İmdat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 pendik belediye başkanlığına dilekçe yaz :( çok güzel lan bu facebook herkesler buld ubeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 şu vampirler felanda olmasa nefis yer olacak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 milletin app yollamasını engelleyecek yer var mıdır yaf? bıktım vampir invitelarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 davet geldiğinde ignore yerine diğer şeye tıkla, sonra açılan sayfada sağda block app var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ben photos appsini kapadım bidahada ekliyemiyorum kimse göremiyomu acaba fotolarımı çökmüş durumdayım dostum şuan hatunlar foto istiyo oyuzden eklenmez oldum 3 gündür yardım eli plss [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 20:06 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: paspatur üye [şikayet et] § 13 Ekim 2007, Cumartesi - 10:26 [ özel msj ] Step step anlatabilecek var mı, account silmeyi ben 2 hafta once deactive ettim acc'umu. mail falan gelmiyor o zamandan beri kapanmıstır heralde sende öle yapabilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Abi şu vampirler türkçe pop gibi oldu, kimse kullanmıyor ama deli gibi davet akıyor, bu ne perhiz what is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Friend listi az olanlar konuşmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 vampiri blokladım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 feysbuk işe yaradı ilk defa, ilkokul arkadaşlarımı buldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 MANYAK MISINIZ YAHU, İLKOKUL ARKADAŞLARINIZI BULUP NE YAPACAKSINIZ? Cidden ama, anlamıyorum ben bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ahha benim ilkokul arkadaşlarım hep düzcedendi, ölen kalan falan filan işte bulunca sevindim ondan dolayı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Asteroth 13 Ekim 2007, Cumartesi - 22:12 tarihinde demis ki: MANYAK MISINIZ YAHU, İLKOKUL ARKADAŞLARINIZI BULUP NE YAPACAKSINIZ? Cidden ama, anlamıyorum ben bu olayı. sevip muhabbetinden hoşlandıklarım ama kaybettiklerimle görüşcem, hoşlanmadıklarımla görüşmeyeceğim. Ayrıca ilk buluşmayı da yaptık yani, herkes değişmiş tip olarak düşünce olarak. Arkadaşlık bağlarımızı geliştirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Asteroth 13 Ekim 2007, Cumartesi - 22:12 tarihinde demis ki: MANYAK MISINIZ YAHU, İLKOKUL ARKADAŞLARINIZI BULUP NE YAPACAKSINIZ? Cidden ama, anlamıyorum ben bu olayı. Benim üye olma amacım oydu be, yoksa Spidee'ye "poke" yapmamın bana zerre kadar faydası yok yani =) Bugün 3 tane ilkokul arkadaşımla buluştum hatta, mis oldu ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Abi kime sorsam ilkokul arkadaşlarını buluyo facebookta. Allahtan benimkiler kayıp değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Abi ilkokul arkadaşlarımdan sadece 1 tanesi var... Yazdım ad soyad, çıkmıyor birşey. Öldü mü acaba bu insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar