kozalak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 firewall yönetiyor gibi hissediyorum ben de bazen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Arkadaşlarımdan bir tanesinin profilindeki resimleriyle fake hesap açılmış, insanları rahatsız edip duruyor o profil, sahte profil diye 10-20 kişi şikayet et butonunu kullanırsak profil kapatılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evet kapatiliyor. test edildi onaylandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ama sen tek başina kapattirak güce sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 en az 100 kişinin şikayeti gerekiyor kapanması için. zaten otomatik kapanıyor o şekilde. ama böle 40 50 lerde bi şikayet alırsa adminler inceliyor karar veriyor falan. o da adminlerin keyfine kalmış tabi. 1 aydan 3 aya kadar cevap verebilme şeyleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 beyler facebookta izlediğim videolar yarısında kesiliyor. Neden olabilir nasıl çözebilirim vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 video yüklemesi doldu gözüktüğü halde mi kesiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 videonun ismine tıklayıp izlersen böyle bi sorunla karşılaşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 biraz önce telefondan facebook a girmiştim. sonra da nimbuzz açtım. ama facebook contactları yoktu online listede. sonra eve geldim facebook a girdim, girerken birileri senin hesabına pek tanıdık olmayan bi yerden login olmaya çalıştı diye uyarı verdi (roterdam dan opera for xp ile girilmeye çalışılmış dediğine göre) ve şifreni falan değiştir dedi değiştirdim girdim. böyle bişe yaşayan var mı? acaba nimbuzz dan dolayı mı oldu(daha önce neden olmuyodu) yoksa bişeler mi oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ip adresini random ayarlarsan sorun çözülüyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hacı ben o tarz uygulamaları ve mobil cihazların hesaba yapabileceği etkiyi pek bilmiyorum. ama muhtemelen telefonda yaşadığın o sıkıntıyı facebook bi saldırı olarak algılamış olabilir. çünkü facebook dört dörtlük bi kodla yazılmış değil. abuk subuk buglarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 adam cevap vermedi daha beyler ohoo durun daha bilmiyoruz ne oldugunu tam olarak ya arkadaşım siz de bu tarz topikler açarken 2 cümleyle bitirmeyin işi. madem yardımcı olmamızı istiyorsunuz o zaman detaylı anlatın şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 farklı bi ülkeden giriş yapınca alışkın olmadığımız yerden girdin diyor facebook. nimbuzz vb. şeylerde adamların serverları üzerinden bağlantı sağlanıyor muhtemelen, bu yüzden bu tip bir uyarı vermesi muhtemel. adamlara güvenip güvenmemek sana kalmış tabi bunu her zaman yapmıyor facebook, kafasına esince yapıyor denebilir. güvenlik önlemi adı altında uyarıyor işte, biz ilgileniyoruz mesajı veriyor. uzun süre tek ip'den girip sonra farklı bi yerden girince de diyebiliyor, illa ülke farklı olmasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ip adresi random ve dns te random ayrıca full dolu gözüküyor şuanda az önce izlemeye çalıştığım video. ayrıca kaldığım yerden izlemek istiyorum mesela ortasına tıklıyorum 10 sn sonra kopuyor bu seferde.. facebook videosu ve herkezde düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/bagl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu koydugun ss hiçbi işe yaramaz senin şu sorunun çözümü için flash player ı kaldır regeditten de flash player a dair ne varsa sil tekrar ve güncel sürümünü yükle youtube da bu tarz şeyler oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok youtube gayet sağlıklı sadece feyste sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu devamlı olan bir şey mi yoksa günün belli saatlerinde falan mı? cünkü günün belli saatlerinde(16:00 23:00) facebooka giren online olan kişi sayısı arttıkça video izleyen, yükleyen kişi sayısı da artıyor. bu da serverları zorluyor. düşün artık nasıl bi yüklenme. çünkü gerçekten internet hızı süper olan biri bile günün her saati "tıklıyorum aga tak diye şakır şakır izliyorum" diyemez facebookta. http://www.facebook.com/video/video.php?v=485232438179&oid=254875713951&comments şunu bi izlemeye calış bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 escape said: bu devamlı olan bir şey mi yoksa günün belli saatlerinde falan mı? cünkü günün belli saatlerinde(16:00 23:00) facebooka giren online olan kişi sayısı arttıkça video izleyen, yükleyen kişi sayısı da artıyor. bu da serverları zorluyor. düşün artık nasıl bi yüklenme. çünkü gerçekten internet hızı süper olan biri bile günün her saati "tıklıyorum aga tak diye şakır şakır izliyorum" diyemez facebookta. http://www.facebook.com/video/video.php?v=485232438179&oid=254875713951&comments şunu bi izlemeye calış bakalım torrent indirme yapıyoken,1 mbit TTNET internetiyle donma yaşamadan full izledim sorunsuz. bu arada fena oynuyolar ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 torrent 20 ile falan çekiyordur. mümkün değil 100le çekerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kozalak said: biraz önce telefondan facebook a girmiştim. sonra da nimbuzz açtım. ama facebook contactları yoktu online listede. sonra eve geldim facebook a girdim, girerken birileri senin hesabına pek tanıdık olmayan bi yerden login olmaya çalıştı diye uyarı verdi (roterdam dan opera for xp ile girilmeye çalışılmış dediğine göre) ve şifreni falan değiştir dedi değiştirdim girdim. böyle bişe yaşayan var mı? acaba nimbuzz dan dolayı mı oldu(daha önce neden olmuyodu) yoksa bişeler mi oldu anlamadım .önceden opera mini'de bana da oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 heh şimdi bunu dicektim çitulu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 benim internet zaten rezil vodafone 3g kotamı doldurdum hızımı düşürdüler. 98kbps sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bu ne ya buraya taşımışlar post'umu kaynamış gitmiş arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Başkalarının duvarlarına yazdığım yazıların, veya yorumların milletin haber kaynağında gözükmemesi için ne yapabilirim? Gİzlilik ayarları değil, direk tarif lazım yalnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar