Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

biraz önce telefondan facebook a girmiştim. sonra da nimbuzz açtım. ama facebook contactları yoktu online listede.
sonra eve geldim facebook a girdim, girerken birileri senin hesabına pek tanıdık olmayan bi yerden login olmaya çalıştı diye uyarı verdi (roterdam dan opera for xp ile girilmeye çalışılmış dediğine göre) ve şifreni falan değiştir dedi değiştirdim girdim.

böyle bişe yaşayan var mı? acaba nimbuzz dan dolayı mı oldu(daha önce neden olmuyodu) yoksa bişeler mi oldu anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

farklı bi ülkeden giriş yapınca alışkın olmadığımız yerden girdin diyor facebook. nimbuzz vb. şeylerde adamların serverları üzerinden bağlantı sağlanıyor muhtemelen, bu yüzden bu tip bir uyarı vermesi muhtemel.
adamlara güvenip güvenmemek sana kalmış tabi

bunu her zaman yapmıyor facebook, kafasına esince yapıyor denebilir. güvenlik önlemi adı altında uyarıyor işte, biz ilgileniyoruz mesajı veriyor. uzun süre tek ip'den girip sonra farklı bi yerden girince de diyebiliyor, illa ülke farklı olmasına gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

bu devamlı olan bir şey mi yoksa günün belli saatlerinde falan mı?

cünkü günün belli saatlerinde(16:00 23:00) facebooka giren online olan kişi sayısı arttıkça video izleyen, yükleyen kişi sayısı da artıyor. bu da serverları zorluyor. düşün artık nasıl bi yüklenme.

çünkü gerçekten internet hızı süper olan biri bile günün her saati "tıklıyorum aga tak diye şakır şakır izliyorum" diyemez facebookta.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=485232438179&oid=254875713951&comments

şunu bi izlemeye calış bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

bu devamlı olan bir şey mi yoksa günün belli saatlerinde falan mı?

cünkü günün belli saatlerinde(16:00 23:00) facebooka giren online olan kişi sayısı arttıkça video izleyen, yükleyen kişi sayısı da artıyor. bu da serverları zorluyor. düşün artık nasıl bi yüklenme.

çünkü gerçekten internet hızı süper olan biri bile günün her saati "tıklıyorum aga tak diye şakır şakır izliyorum" diyemez facebookta.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=485232438179&oid=254875713951&comments

şunu bi izlemeye calış bakalım

torrent indirme yapıyoken,1 mbit TTNET internetiyle donma yaşamadan full izledim sorunsuz. bu arada fena oynuyolar ahaha :D
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

biraz önce telefondan facebook a girmiştim. sonra da nimbuzz açtım. ama facebook contactları yoktu online listede.
sonra eve geldim facebook a girdim, girerken birileri senin hesabına pek tanıdık olmayan bi yerden login olmaya çalıştı diye uyarı verdi (roterdam dan opera for xp ile girilmeye çalışılmış dediğine göre) ve şifreni falan değiştir dedi değiştirdim girdim.

böyle bişe yaşayan var mı? acaba nimbuzz dan dolayı mı oldu(daha önce neden olmuyodu) yoksa bişeler mi oldu anlamadım .
önceden opera mini'de bana da oluyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...