Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Şaka maka şarkı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Arama yapıyorum bazılarının isimleri koyu yazı ile oluyor ve onların profiline bakamıyorum bazılarının profiline bakabiliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 evet, privacy var, istersen profilini kapayabiliyorsun, sadece arkadaşların görebiliyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ilkokuldaki arkadaşlarımu gördüm ve buluşma düzenledik. gerçekten muhteşemdi 10 sene önceki insanları görmek ,ama şaka maka nasıl tanıdıysam öyleler ,fazla bir şey değişmemiş bu kadar dalavere içinde gibi geldi bana. çok hoş bir şeydi benim için,teşekkürler facebook ehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=6FahBBnfHAQ&mode=related&search= Enrique Iglesias - hero =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 çok güzel siteymiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Network e paticik diye yazıyorum cıkmıyo. nası katılıcam ben pati grubuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 search ten paticik diye arat bulursun kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 görebildiğiniz ya da göremediğiniz profiller "privacy" ayarına bağlı oldugu gibi içinde olduğunuz network'e de bağlı. yani "Turkey" networkundekiler, varsayılan ayarlar itibariyle birbirini görebilir. tabi bunun üstüne "privacy" ayarları eklenir, buradan da bazıları kapatmış olabilir. ayrıca coğrafi networkler dışında iş ve okul networkleri de mevcut, onlara girerseniz okulunuzdaki insanların profillerini hangi coğrafi networkte olurlarsa olsunlar görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: Yalnız Mum_Chamber private'ın da private'ı friend request edlmiyor, poke edilmiyor, friendlere bakılmıyor. bunu görmemişim =) ben zaten hollanda networkunde oldugum için ben default olarak göremiyorsunuz. bunun üstüne bazılarını da ben kapattım. ama dikkat eden olduysa, mesaj yollayabiliyorsunuz. "eklemeden once bir mesaj yazmayacak adam eklemesin" mantığıyla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya poker olayı yalan g.t kadar hiç bişi anlaşılmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 öuaehahe du bende dürtiim hocayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 sLm ben fransuxa. baya bi suxa (h) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 tayyip erdoğan ve abdullah gül var feysbukta ehuae dün gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 facebook moda oldu. aslında bu tip moda şeyleri takip edip yaşantıyı ona göre düzenlemek lazım da, üşeniyorum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 al ben de ekledim kendimi o zaman. of. http://www.facebook.com/profile.php?id=746223720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 insan ilkokuldaki platonik aşkının soyadını nasıl unutabilir den başka birşey ifade edemiyor bu site bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 poker harbi kolpa bug var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 selçuk erdem pokeladı bana. friend listine de aldığı an sırtım yere gelmez. duvarına da yazarsam yan bakan olmaz agfsag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 "pokeladı bana" ne be, pokeladı beni demeyesin selin? hağ? öyle mi? haaağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 veya bi dakika, poke diye kandırdı mı seni ajdsfhajdshfjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 beni de ekleyin lan ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 devrim, sana türlü türlü cevaplar hazırladım, ama mümkünse msnden iletmek istiyorum. osmanlı pokesi de atabilirim reelde istersen, afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar