forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ark.lar kayıtlıysa güzel de mal mal search yapıp bi tane hatun bulamamamk acı verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 i m in.. bu akşam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 birbirine yazan yine yazıo ama yakında burasınında boku cıkıcaktır.başka bi yer bulunur bu sefer oraya geçilir yine :) ama facebook moralimi bozuo benim.yıllar once bi şekilde koptugum eski arkadaşlarıımı buluyorum.ama hiç bişi eskisi gibi olmuo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: Ehm şey merhaba, Resimde de görmüşündür. Biz bir ara şey yapmıştık.Ben eski manita senin. Bu aralar ben biraz azgınım da, benimle eskisi gibi sevişirmisin? =) Demiyorsundur herhalde eski kız arkadaşlara =] [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 15:56 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 nie oyle bir şey diyip dememesi üzerine düşündün ki şimdi prawler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bulmasınlar beni bende bulmıyım. Eğer çok istenirse zaten bir şekilde bulur veya bulunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yok normal arkadaşlardan bahsediodum zamanında cıktıgım ettiğim kişilerle tekrar gorusmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 çıktığın ettiğin kişiyi ne yapacan ki bi daha eskici misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 beni eklemek isteyen pm den cv yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yaşadığım kötü bi deneyim yüzünden nefret ediyorum facebooktan.. heryerde görmekten de bıktım.. buraya giriyorum görüyorum,ekşide sol frame de bu aralar paso facebook geyikleri,gazeteyi açtım bugün facebook hakkında köşe yazısı.. yeter lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 facebook owns yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bu facebook mevzuu da arkadaşlık sitesi öldü diyenlere kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bende varım hua huağ kızlara itinayla pokemon atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 facebook cok kaliteli bi websitesi, digerleri halt etmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bugun kullanmaya başladım facebooku. 4 saattir başında kalkamıyorum. bi arkadaşı buluyorum onun friend listinden bir başkası çıkıyo chain halinde gidiyo. ilkokul arkadaşlarımı bile buldum yıllaaaar sonra. süper bir oluşum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ben beni eklemek isteyenleri göremiyorum yalnız. maile geldi ama siteden bulamadım arkadasları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 home kismina tiklarsan orda gozukur rquestler toggie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yanarım yanarım bi youtube un o kadar ucuza gittiğine yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 daha sistemi yeni yeni çözmeye başladım. tüm contactlere invite gitmesin diye mail sifremi yazmamıstım ama yazmak gerekiyormus. sadece facebook üyesi olan contactlerime arkadaslık talebi gonderdim cok iyi oldu :) digerlerine de gonderse, üniversitedeki profların mailleri falan filan var sıcardık valla ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aman her gelen apllicationı yüklemeyin profil ucubeye dönüyor ama blackjack yükeyin geceleri oynarız yüklemyek isteyenler pm atsında ben invite edim bari beleş çip gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 oba esasen guzelmi$.sevmem de normalde bole i$leri ama tuttum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 of uğraşılcak çok şey var ama bende o kadar vakit yok.enteresan şeymiş meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Milletin zombie ve vampir invitationlarini blocklamak icin birseyler olsa daha iyi olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 direk addon u bloklayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Aplication'un sayfasına gelip sağ alttaki igore ya da block gibi bir link var ona tıklarsanız, zombieler gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar