Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eternalus said:
FACEBOOK DOWN! I REPEAT! WE GOT A FACEBOOK DOWN HERE!

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.

diyor ya. ben nasıl bekleyeceğim birkaç dakika. gece falan yapsanıza kardeşim kesintiyi. allah allah ya.
Mesaj tarihi:

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.

arkadaşlar böyle bi uyarı almaya başladım. rica etsem, şifremi versem benim için bakar mısınız sizde giriliyor mu?
Mesaj tarihi:
ne zaman türkçesi çıktı bunun ya? Evdeki bilgde windows dil ayarları vs. ingilizce, evden girmiyorum şu an ve site türkçe :P bu noktadan sonra sanırım dibe vuracak muhabbet bu sitede de...
Mesaj tarihi:
türkçesi çıkmadı bildiğim kadarıyla ama facebook'u türkçe kullanabilme var. translate olayı var ve gayet güzel çeviriyor türkçeye.
Mesaj tarihi:
valla anlamadım zaten ingilizceye geri alayım dedim seçeneklerde zaten türkçe yoktu. anasayfaya bakıyorum, bazı yazıları bazen ingilizce bazen türkçe görüyorum. nooluyoruz yaw :)
Mesaj tarihi:
Aluriel said:
sayfadaki hemen hemen her kelimeye tıklayabiliyorsun cok karmasik bi site sddfdsg. acayip kilim.
bilgisayarla, web tasarımla kodla falan uğraşan birisi için iğrenç bi site gerçekten. adam ne yapmış yaav deyip bakakalıyorum bazen.
Mesaj tarihi:
online arkadaşlar kısmını normal yerinden kaldırmışlar. chat kısmında görünüyor.. ama offline görünürken de arkadaşların görünmesi lazımken ben beceremedim. keep online friends on diyorum
göstermiyo..
fikri olan?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...