Nomak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hmm tam neresi ya kurcaladim bulamadim, gıcık oldum bu mını feede grrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 baktım da, status updateler falan ayarlanamıyo sanırım. her applicationdan ayarlaman lazım mini feedde görünmesin diye... mal bişey. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Eternalus said: FACEBOOK DOWN! I REPEAT! WE GOT A FACEBOOK DOWN HERE! Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. diyor ya. ben nasıl bekleyeceğim birkaç dakika. gece falan yapsanıza kardeşim kesintiyi. allah allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. arkadaşlar böyle bi uyarı almaya başladım. rica etsem, şifremi versem benim için bakar mısınız sizde giriliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 benim facebook çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 aga oluyo bazen öyle. düzelir 3-5 saate, girersin normal olarankttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 benim de normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hayır illa ki vermek istiyorum şifremi. aslında bi tane daha acc var, onla girip milliyetçi/muhafazakar grupların duvarlarını bombalayayım acayip eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hayat uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sayfadaki hemen hemen her kelimeye tıklayabiliyorsun cok karmasik bi site sddfdsg. acayip kilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya en detayına fotolara kadar ozel hayatını günügününe ifşa eden insanlara inanamıyorum şebek dolu etraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ne zaman türkçesi çıktı bunun ya? Evdeki bilgde windows dil ayarları vs. ingilizce, evden girmiyorum şu an ve site türkçe :P bu noktadan sonra sanırım dibe vuracak muhabbet bu sitede de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 türkçesi çıkmadı bildiğim kadarıyla ama facebook'u türkçe kullanabilme var. translate olayı var ve gayet güzel çeviriyor türkçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 valla anlamadım zaten ingilizceye geri alayım dedim seçeneklerde zaten türkçe yoktu. anasayfaya bakıyorum, bazı yazıları bazen ingilizce bazen türkçe görüyorum. nooluyoruz yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 valla onu bilemiycem.. halisninasyon olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bi garip site bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 keşke herkes amacı doğrultusunda kullansa bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bırak bu ayakları bloody, hangi yunan tanrısısın onu söyle :P kahrolsun dandik app'ler, yaşasın oyunlar, GO rulet kdice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 60 sayfa mesaj var daha önce yazılmış mıydı bilmiyorum ama şöyle bir haber vardır. Facebook neden kuruldu? Mark Zuckerberg'in facebook'u açma amacı yazıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Aluriel said: sayfadaki hemen hemen her kelimeye tıklayabiliyorsun cok karmasik bi site sddfdsg. acayip kilim.bilgisayarla, web tasarımla kodla falan uğraşan birisi için iğrenç bi site gerçekten. adam ne yapmış yaav deyip bakakalıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 online arkadaşlar kısmını normal yerinden kaldırmışlar. chat kısmında görünüyor.. ama offline görünürken de arkadaşların görünmesi lazımken ben beceremedim. keep online friends on diyorum göstermiyo.. fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 saçmasapan bir site hiç bir işe yaramıyor sabah yüzünü gördüğün kişiyi akşam tekrar görüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ee niye sinirlendin bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sırf bu sinirini kusmak için account açmış bence ama sinirinden balonu patlatıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar