asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 aynı sorun bende de var. ama başka bi arkadaşım kendi hesabına girdi benim bilgisayarımdan ehühüehü oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hürriyette yazıyordu 2 gün önce türk hakemlerden birinin grubu varmış, küfürler ucuşuyormuş tabi. hakem mahkemeye gitmiş sonuc bekleniyormuş sanırım telekomdan ban gelebilir facebooka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Sorunu internetten arastirirken gordugum facebook linklerine girebiliyorum ordanda bazi linkler calisiyor ama son derece verimsiz ve anlamsiz oluyor.. Firefox ta hic acilmiyor Explorer da aciliyor ama login olamiyorsun.. Detayli bir bilgide bulamadim sahsen varsa bilen soylesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 diger yandan baska bir mail adresi ile denedigimde girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Heralde budur diye dusunuyorum... Cunku kendi acc ile login olamamamin disinda baskasinin acc de kendi profilime flnda giremiyorum :) "Site Maintenance" usually means that we're making an improvement to the database that your account is stored on. While we're doing this, you will not be able to access your account. In most instances, this maintenance will last only a few hours. A few other things to note: * After the maintenance is over, you will still be able to login with the same password * Your profile and account will not be affected by the maintenance * There is no need to notify Facebook of the site maintenance. We're the ones doing the work, so if you see this notice, it means that we're already aware of the issue. * We don't do site maintenance on all accounts at the same time, so it is possible that some of your friends will be able to access the site while your account is unavailable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bende db birşekilde türklerin eline geçmiş ve friend listinde bol kız olan acc'lere çeşitli abazan aktiviteler adına el konulmuştur. tarihe bakınca da türklerin hızla yayıldığı coğrafyalarda bu hep böyle değil mi zaten, dört nala koş gel uzak asyadan, sev seviş yayıl bokunu çıkarana kadar, sonra kendi aranda savaş onu bunu biç ele geçir, sonra da ya allah uzaklara kavgaya ta ki alacak yer kalmayana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 facebook gayet güzel çalışıyor dfds. edit: site faketir, boş yere küfür yemeyelim sonra dandun girmeyin şifrenizi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kingpin said: facebook gayet güzel çalışıyor dfds. edit: site faketir, boş yere küfür yemeyelim sonra dandun girmeyin şifrenizi falan. bazı acc'ler için geçerli olduğunu söylemiştik zaten. dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yalnız ne hastası olmuşuz arkadaş sitenin sabahtan beri giremiyorum deliricem, ellerim titriyor safds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 düzeldi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 com.tr uzantılı fake site mi olur yahu? O.o com.tr domain alabilmek için said: # Aşağıda yer alan resmi belgelerden faaliyet alanınıza uygun olanlardan sadece bir tanesini göndermeniz yeterli olacaktır. Ad-soyad.com.tr için, üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi ya da üzerinde T.C. kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanı fotokopisinin yanı sıra T.C. kimlik numarasının bulunduğu bir web sayfasından alınan çıktının fotokopisi, # Ticari amaçlı tüzel kişilikler ve kuruluşlar için, aşağıdaki üç maddede sözü geçen belgelerden herhangi bir tanesi, * Ticaret odasından alınmış olan "Faaliyet Belgesi", "Ticari Sicil Belgesi", "Oda Sicil Kayıt Sureti" ya da Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmış olan ticaret ünvanı ilanı, * Türk Patent Enstitüsü'nden alınmış "Marka Tescil Belgesi" ya da "Marka Başvuru Belgesi", * Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan alınmış olan "Sicil Tasdiknamesi" ya da "Ticari Sicil Gazetesi", # İlgili yerleşim birimine ait portal oluşturmak için, başvuran belediyeler için belediye başkanı imzalı talep yazısı, # Vakıf, dernek ya da odalar için, "Dernek Tüzüğü", "Vakıf Senedi" ya da "Kuruluş Kanunu", # Otel ve tatil köyleri için, Turizm Bakanlığı'ndan alınmış "Turizm İşletmesi Belgesi", # Seyahat acenteleri için, Turizm Bakanlığı'ndan alınmış "Seyahat Acentesi İşletme Belgesi", # Dershaneler için, Milli Eğitim Bakanlığı "Özel Öğretim Kurumları Ruhsatnamesi", # Televizyon programları için, Kültür Bakanlığı'ndan alınmış "Televizyon Gösterim Belgesi" # Film adları için, Kültür Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü'nden alınmış izin belgesi, # Sanatçılar için, bağlı bulundukları meslek birliği, dernek ya da odadan(MESAM, SESAM, ÇASOD, vb.) üye kayıt belgesi, # Özel hastaneler için, Sağlık Bakanlığı'ndan alınmış "Özel Hastane Açılış ve Mesul Müdürlük Ruhsatı", # İrtibat büroları için, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nden alınmış "İrtibat Bürosu Açılım Belgesi", # Yabancı bir kuruluşun Türkiye distribütörlüğünü ya da temsilciliğini yapan kuruluşlar için, başvurulan alan adına ait tescil belgesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra isim sahibi şirketin başvurulan alan adının distribütör ya da temsilci şirket tarafından alınabileceğine dair iznini belgeleyen antetli kağıtları üzerinde, imzalı ve kaşeli yetki belgesi, # Radyo ve televizyonlar için, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'ndan alınmış frekans tahsisini bildiren resmi yazı, # Dergi ve gazeteler için, "derginin/gazetenin aslı" ve "Mevkute Beyannamesi Alındı Belgesi", # Süresiz yayınlar için, yayının aslı, # İlaç isimleri için, "Yabancı Tıbbi Müstahzarlar Ruhsatnamesi", # Çiftlikler için, bağlı bulunduğu ziraat odasından kayıt belgesi. # Gemiler için, "Türkiye Cumhuriyeti Gemi Tasdiknamesi" # Fuarlar için, Resmi Gazetede yayınlanan "Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Fuar Takvimi Tebliği" veya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan alınan "Fuar İzni Yazısı" # Özel numaralar için, Türk Telekomünikasyon Kurumundan alınan "Özel Servis Numarası Tahsis Belgesi" gereklidir. adamın adı face soyadı booksa bilemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 PrudenT said: com.tr uzantılı fake site mi olur yahu? O.o com.tr domain alabilmek için said: # Aşağıda yer alan resmi belgelerden faaliyet alanınıza uygun olanlardan sadece bir tanesini göndermeniz yeterli olacaktır. Ad-soyad.com.tr için, üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi ya da üzerinde T.C. kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanı fotokopisinin yanı sıra T.C. kimlik numarasının bulunduğu bir web sayfasından alınan çıktının fotokopisi, # Ticari amaçlı tüzel kişilikler ve kuruluşlar için, aşağıdaki üç maddede sözü geçen belgelerden herhangi bir tanesi, * Ticaret odasından alınmış olan "Faaliyet Belgesi", "Ticari Sicil Belgesi", "Oda Sicil Kayıt Sureti" ya da Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmış olan ticaret ünvanı ilanı, * Türk Patent Enstitüsü'nden alınmış "Marka Tescil Belgesi" ya da "Marka Başvuru Belgesi", * Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan alınmış olan "Sicil Tasdiknamesi" ya da "Ticari Sicil Gazetesi", # İlgili yerleşim birimine ait portal oluşturmak için, başvuran belediyeler için belediye başkanı imzalı talep yazısı, # Vakıf, dernek ya da odalar için, "Dernek Tüzüğü", "Vakıf Senedi" ya da "Kuruluş Kanunu", # Otel ve tatil köyleri için, Turizm Bakanlığı'ndan alınmış "Turizm İşletmesi Belgesi", # Seyahat acenteleri için, Turizm Bakanlığı'ndan alınmış "Seyahat Acentesi İşletme Belgesi", # Dershaneler için, Milli Eğitim Bakanlığı "Özel Öğretim Kurumları Ruhsatnamesi", # Televizyon programları için, Kültür Bakanlığı'ndan alınmış "Televizyon Gösterim Belgesi" # Film adları için, Kültür Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü'nden alınmış izin belgesi, # Sanatçılar için, bağlı bulundukları meslek birliği, dernek ya da odadan(MESAM, SESAM, ÇASOD, vb.) üye kayıt belgesi, # Özel hastaneler için, Sağlık Bakanlığı'ndan alınmış "Özel Hastane Açılış ve Mesul Müdürlük Ruhsatı", # İrtibat büroları için, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nden alınmış "İrtibat Bürosu Açılım Belgesi", # Yabancı bir kuruluşun Türkiye distribütörlüğünü ya da temsilciliğini yapan kuruluşlar için, başvurulan alan adına ait tescil belgesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra isim sahibi şirketin başvurulan alan adının distribütör ya da temsilci şirket tarafından alınabileceğine dair iznini belgeleyen antetli kağıtları üzerinde, imzalı ve kaşeli yetki belgesi, # Radyo ve televizyonlar için, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'ndan alınmış frekans tahsisini bildiren resmi yazı, # Dergi ve gazeteler için, "derginin/gazetenin aslı" ve "Mevkute Beyannamesi Alındı Belgesi", # Süresiz yayınlar için, yayının aslı, # İlaç isimleri için, "Yabancı Tıbbi Müstahzarlar Ruhsatnamesi", # Çiftlikler için, bağlı bulunduğu ziraat odasından kayıt belgesi. # Gemiler için, "Türkiye Cumhuriyeti Gemi Tasdiknamesi" # Fuarlar için, Resmi Gazetede yayınlanan "Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Fuar Takvimi Tebliği" veya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan alınan "Fuar İzni Yazısı" # Özel numaralar için, Türk Telekomünikasyon Kurumundan alınan "Özel Servis Numarası Tahsis Belgesi" gereklidir. adamın adı face soyadı booksa bilemem sdf bence de; şirketmi kurdu acaba facebook deyü facebook ltd şti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 perfspot ta neymis die uye oldum facebook ta hotmail hesabını giriyorsun arıyor ya kullanıcıları oyle bi yer arattırıyorum herkese amil gondermesin mi ?*?* sildigim insanlar dahil yani mail atmak istemeyecegim insanlar bi sekilde allah diyip uyeligi iptal edicem Uyelik iptali yok ahahah komedi ya site perfspot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Fas'lı bir amcam karizma durayım diye Fas Kraının kardeşi adına Facebook hesabı açıyor ve tutuklanıyor.Türkiyedeki fakelere yapsak bunu ne olur acaba, hapishanelerde yer kalmaz be. Cnn: http://www.cnn.com/2008/WORLD/africa/02/07/morocco.identiity/index.html?eref=rss_latest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kim profiline baktı applicationı. auhahua yuh lan daha neler çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Spastik_Serce said: kim profiline baktı applicationı. auhahua yuh lan daha neler çıkıcak. çalışmıo o ya sallamaa sanrırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 süper videodur da facebook?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 artık insanlar kafayı bozmuş geçen gün gazetede okudum adamın teki facebook'tan üniversitesine başvuran öğrencileri bulup gözetliyomuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 CthuLhu said: süper videodur da facebook?=) Bende nereye koydum die arıyodum ayrı başlık açıcaktım :) Buraya denk gelmiş :P Neyse facebookta arkadaşın videolarından bulmuştum öle bir bağlantısı var dielim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eviLturk Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 facebook: Bence sanal için çok büyük bi tehlike.. bir çok kişinin özel bilgileri var geçmişe ait ne yaptiklar nerde yaşadiklari felan. bunlarin kötü ele geçmesi bir çok kişi için çok şey ifade eder. elimizden geldiği kadar sanalda özel bilgilerimizi vermekten kaçinalim.. Ben facebook'u geliceğin kaos'u olarak görüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 İşte o yuzden her applicationa eet demiceksin! Zuckerberg oturup ahmet mehmet le uğraşmaz ama çakla appiciler bilgilerine ulaşıp sonrada kullanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Şifremi bir çok kez yanlış girdikten sonra, "You have exceeded the number of invalid login attempts that we allow for your account. If you have forgotten your password, reset your password here." hatası almaya başladım. Şifremi resetledim, fakat login olurken hala aynı hatayı alıyorum. Google'dan yaptığım aramalarda da pek bişey bulamadım. Çözümünü bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ahuaheua pop up lar çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 aplikasyonsuz bir profilim var. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar