Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 onu değiştirme şansın yok malesef..bi tık fazla yapıp önce oka sonra all'a basıcaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Benim facebook profilim yarımyamalak gözüküyormuş wall um falan sol frame e kayıyormuş niye öyle. Ben firefox üzerinden gayet iyi görebiliyorum.İE de mi öyle çıkıyor acaba ? nasıl düzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bişiii sordumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 IE6 kullanıyosan 7ye yukseltmen gerekiyor. ha eğer zaten 7 ise başka bi sorun var o zamn, onu bilmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Yeni friends görme sistemi berbat olmuş. Eski sistem çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Al benden de o kadar. Eski sistemdeki default olarak herkesin gösterilmesi daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yok İE6 kullanmıyorum keza arkadaşlarımda öyle ama ben iki bilgisayardanda facebook umu açtığımda normal görüyorum fakat herkes bozuk görüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yahu home'dan başka bi yere giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bLackcha0s said: Benim facebook profilim yarımyamalak gözüküyormuş wall um falan sol frame e kayıyormuş niye öyle. Ben firefox üzerinden gayet iyi görebiliyorum.İE de mi öyle çıkıyor acaba ? nasıl düzeltebilirim ?bi application dan kaynaklanıyo bence bu. bazı profiller yamuk çıkıyo ben firefox tan girdiğimde dahi. hangileri isim veremicem araştırmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 az önce "will you suck my lollypop?" diye bir invite geldi. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ya fizban sorun için mail attım. Adam döndü bana dedi browserdan falan geri yolladım tekrar cvp bekliyorum sorun browserdan değil senin dediğin gibi applicationdan kaynaklanıyor ama hangisi ? bende olan tüm applicationlar herkesde olanlardan çözemedim olayı. bende normal gözüküyor ama başka bilg girdimmi herşey sol frame de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 facebook sizdede çok yavaş açılıyor mu? bende 30 dakkada bir page açabiliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 valla hizli acilip acilmamasi kisinin kendi profiline 1323249453 tane application yukleyip yuklememesine gore degisiyor, kaldi ki paticikten hizli aciliyor su an itibariyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 facebook tam bir application çöplüğü olmuş durumda. bir iki tane bişey var bende, gereksizleri hiç barındırmıyorum valla. profilim de gayet düzgün ve hızlı açılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 gerçekten eski arkadaşlarını bulup sevinebileceği ve değer verebileceği insanlarla tanışan oldumu aranızdan. bunu merak ediyorum. sadece eskiden çok sevdiğim insanları bulmak için bende üye olmak istiyorum çünkü. ama bu olmıcaksa ordaki kuru kalabalık ve birsürü başka birşeye katlanamam diye sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ben bi ton ilkokul arkadasımı, mahalleden arkadaslarımı falan buldum. hatta ilkokul arkadaslarımı anneme gosterdim, sonra bi gün karsılastık ben tanımadım annem tanıdı ehueah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 İlkokulda beni hep döven çocuk vega da davulcuymuş şimdi 110grubunun davulcusuymuş. beni döven adam oluo :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 abi sende bi keramet var heralde bir iki de biz tartaklayalım bakarsın şöhret möhret oluruz fifti fifti kırışırız sonra.yalnız bu şöhret ne pis bişeymiş ya şöhretten dayak yemek bile mesele anasını satayım şimdi eddie vedder gelse eşek sudan gelinceye kadar dövse beni fotoğraf çektiririm valla 11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 110 2 hafta önce izmitteydi gelip maas'a öc alsaydın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bende facebooktayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bLackcha0s said: İlkokulda beni hep döven çocuk vega da davulcuymuş şimdi 110grubunun davulcusuymuş. beni döven adam oluo :s çocukken black'e vuruyormuş(yumrukluyormuş, dövmek maksatlı vurma baabında), şimdi davula vuruyor(baget ile, tak tuk, ve zile vurduğunda falan çısss ve tıssss seslerini çıkarmak amaçlı).. allah adamı davul etmesin.. amin edit: vurmak falan ayıp olmayacak şeklinde anlamlandırılıp güncellendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 vuruyormuş falan olmuyor yalnız kelimeleri dikkatli seçersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Causes ~ Çevirmen ~ Free Gifts ~ Pet Dragons ~ Raki Sofrası ve Facebook'un default applicationları dışında hiçbir application barındırmıyorum. Bir aralar (Super + Fun)Wall zımbırtıları da mevcuttu ancak spamlar yüzünden ikisini de kaldırdım kafam rahat şimdi. Millet profiline, sağda solda gördüğü applicationları doldurup çarşaf gibi bi profile ulaşmak için neden bu kadar isteklidir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Başkalarının applicationlarıda sizin hızınızı etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Etkilse en fazla, onun profiline bakarken sayfayı yavaşlatır o kadar. Yoksa başkasının ki sana bi engel oluşturmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar