Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

bLackcha0s said:
Benim facebook profilim yarımyamalak gözüküyormuş wall um falan sol frame e kayıyormuş

niye öyle.
Ben firefox üzerinden gayet iyi görebiliyorum.İE de mi öyle çıkıyor acaba ? nasıl düzeltebilirim ?
bi application dan kaynaklanıyo bence bu. bazı profiller yamuk çıkıyo ben firefox tan girdiğimde dahi. hangileri isim veremicem araştırmadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya fizban sorun için mail attım.
Adam döndü bana dedi browserdan falan geri yolladım tekrar cvp bekliyorum sorun browserdan değil

senin dediğin gibi applicationdan kaynaklanıyor ama hangisi ? bende olan tüm applicationlar herkesde olanlardan çözemedim olayı.

bende normal gözüküyor ama başka bilg girdimmi herşey sol frame de
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten eski arkadaşlarını bulup sevinebileceği ve değer verebileceği insanlarla tanışan oldumu aranızdan. bunu merak ediyorum. sadece eskiden çok sevdiğim insanları bulmak için bende üye olmak istiyorum çünkü. ama bu olmıcaksa ordaki kuru kalabalık ve birsürü başka birşeye katlanamam diye sormak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sende bi keramet var heralde bir iki de biz tartaklayalım bakarsın şöhret möhret oluruz fifti fifti kırışırız sonra.yalnız bu şöhret ne pis bişeymiş ya şöhretten dayak yemek bile mesele anasını satayım şimdi eddie vedder gelse eşek sudan gelinceye kadar dövse beni fotoğraf çektiririm valla 11!
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
İlkokulda beni hep döven çocuk vega da davulcuymuş şimdi 110grubunun davulcusuymuş.

beni döven adam oluo :s

çocukken black'e vuruyormuş(yumrukluyormuş, dövmek maksatlı vurma baabında), şimdi davula vuruyor(baget ile, tak tuk, ve zile vurduğunda falan çısss ve tıssss seslerini çıkarmak amaçlı)..

allah adamı davul etmesin.. amin

edit: vurmak falan ayıp olmayacak şeklinde anlamlandırılıp güncellendi..
Sosyal ağlarda paylaş

Causes ~ Çevirmen ~ Free Gifts ~ Pet Dragons ~ Raki Sofrası ve Facebook'un default applicationları dışında hiçbir application barındırmıyorum. Bir aralar (Super + Fun)Wall zımbırtıları da mevcuttu ancak spamlar yüzünden ikisini de kaldırdım kafam rahat şimdi. Millet profiline, sağda solda gördüğü applicationları doldurup çarşaf gibi bi profile ulaşmak için neden bu kadar isteklidir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...