kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 asinanyavuz said: oof oof oof :) oha efsane bişey bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bana pt yolayanın kırk yıl kölesi olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bombaymış video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 abi süper ya :D ahahaha hala gülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Video guzelmiş hemen profile koyalım! :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 1m'e dayandi uye sayisi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İyiymiş hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bu facebookta invisible olabiliyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 olabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 invisible menusunu gosterene +5 rep hemde aninda..(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 privacy kısmına gir. ordan profile, orda online status yazıyor, ordan istediğin ayarı yap ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 saol oper. repleri kapinda bil :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickream Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ne mal ilkokul arklarım var bulamadım kimseyi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hayatımda kara bir leke teşkil eden ve kendilerinden uzak durmaya çalıştığım ne kadar tip varsa hepsi de geldi beni buldu. Nasıl bir şans varsa artık bende :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hehe otisabi ve facebook=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Turkey networkunden biri adimi yazip search yapinca beni bulamasin istiyorum, ama Turkey networkunde olmadan bunu yapmak istiyorum, yolu var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 privacy hede hödö, aramalarda görünmeme seçeneği mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abi süper bi site bu yaa. arkadaşlarının neler yaptıını falan takip edebiliosun. herşey derli toplu falan. süper yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 http://www.facebook.com/group.php?gid=6141731915&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oper said: privacy hede hödö, aramalarda görünmeme seçeneği mevcut. ama beni universite networkum felan bulsun, turkey bulamasin istiyom ayrica turkey networkunde olmadan bunu yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 orda some networks ayarı da var ama turkye de olmadan olmaz malesef. networke girmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben de yaptim, bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bugünlerde her gün bir arkadaşımı kaybediyorum. 2 gün önce 95 tü, dün 94, bugün 93 oldu :D gereksizlerin işi yok zaten :D ama keşke kimlerin sildiğini de görebilseydik. iyi olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 dory said: ben de yaptim, bakalim hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 anaokul arkadasimi buldum daha nolabilir sayin seyirciler? vay anasini deaktif ettim yine, korktum kactim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar