Spidee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Kim ulan bu "500.000 kişi", çıksın ortaya da rahatlasın şu provokatörler lan. "500.000 kişi aşağı", "500.000 kişi yukarı" tak etti canıma be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Amca, baba yarısıdır yavrum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oof oof oof :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oha süfer yapmışlar.. ki baktından sonra sardım collagehumor 'un yaptıkları 10 numara.. http://www.youtube.com/ watch?v=pQtKnDGhxmk mesala buna da bakın. . Ayrıca Link verseniz direk daha iyi firefox kasıo.. videoyu koyunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mavi said: Kafayı yicem Bu mesaj atarken falan security check te çıkan metni düzgün giriyorum kabul etmiyor ya... mesaj atarken security check mi var? bende hic cikmiyor o check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 asinanyavuz video bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Gelen tüm application, cause davetlerini bloklamanın, yada otomatik olarak ignore etmenin yolu var mı? Baydım her seferinde tek tek hepsine ignore atmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 evet. application'ın kendi sayfasına giriyosun, block secenegi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 profil resmi nerden değiştiriliyor. bir kere buldum şansa bi daha bulamıyorum :) edit: buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: evet. application'ın kendi sayfasına giriyosun, block secenegi olması lazım. Her application'i tek tek block'layabiliyorum da.. application davetiyelerini de bloklayabiliyor muyuz? Oluyorsa bir link rica edebilir miyim? Bulamadim ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bulamadım ben yok sanırım. talep geldikçe tek tek blocklayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 application blocklayınca davet de gelmiyo zaten. ama yeni gelen app varsa malesef onları engelleme şansı yok. davetiyeler geldikçe blocklayacaksın. zaten en önemlileri warewolf vampire zart zurt, onları engelleyince rahatlıyosun :D edit:taypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Gelince blokluyorum zaten. Ama milletin işi gücü yok, gece gündüz application üretiyor. Her gün yeni bir şeylere davet geliyor. Baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 senin arkadaşlar pek bi boş insanlar o zaman. şahsen bana gelmiyo. ben de pek göndermiyom. gerçekten güzel bişe olursa gönderiyom, mesela osmanlı pokesi var süper, onu göndermiştim millete ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 facebook'ta DotA oynuyorum lan ben euhe. Defense of the Ancients application2ı var ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oha bana yollasana onu. candaş tekman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben de merak ettim ya, linkini falan koysan Fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bayadır var o,saçma biraz ama zevkli hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 http://apps.facebook.com/dotaitems/send.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Global Hepimiz Supiyiz act`e herkesleri beklemekteyim. Aratin ve gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dota'da allies olalım arkadaslar. basladım ben de level 3 anti-mage var :) tolga özdemir, bulun beni ekleyin. benim listedeki kimse bilmez bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 la item send diyo ben kendime yolluyom itemleri tunca bana yollamış ne iş başkasına yollamak şartmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bana göre değil bu oyunlar yaw.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 başkasına yollamak şart değil de ally oluyosun yolladıgım kişi ile galiba. ally olmadan da savas kazanamıyosun. ben level 4 oldun, saldıramıyorum millete. çünkü hepsinin ally arkadası var. savasa girdiginde tüm grup ile kapısıyosun, ve dogal olarak kaybediyosun. o yüzden toplanmalıyız diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Türkiye Facebook’ta ilk 5’e girdi Facebook’a üye Türklerin sayısı 860 bine ulaştı. Tüm dünyada 51 milyon üyesi olan sitede Türkiye, kullanıcı sayısıyla ilk beşe girdi. En çok Facebook üyesi bulunan ülkeler listesinde ABD, Kanada ve İngiltere ortalama 7’şer milyon kişiyle ilk üçte yer alırken, Türkiye 1 milyon kullanıcılı Avustralya’nın ardından beşinci sırada yer aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar