Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

arkadas olunmayan birine mesaj atıldıgında mesaj o kisinin inbox ındaki other kısmına mı dusuyor? daha once boyle bi durum yasamıstım, mesaj atmıs ama bana uyarı falan hic bse gelmemis, mesaj other klasorunde duruyodu.
simdi de ben mesaj attım baska birine ama sanki yine aynı sey oldu, mesaj da farkedilmedi.

bilgisi olan aydınlatsın
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

arkadas olunmayan birine mesaj atıldıgında mesaj o kisinin inbox ındaki other kısmına mı dusuyor? daha once boyle bi durum yasamıstım, mesaj atmıs ama bana uyarı falan hic bse gelmemis, mesaj other klasorunde duruyodu.
simdi de ben mesaj attım baska birine ama sanki yine aynı sey oldu, mesaj da farkedilmedi.

bilgisi olan aydınlatsın

aynen böyle, kızın biri mesaj atmış bana haftalar sonra fark etmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

benim normalde arkadaşlarım gizli kiminle arkadaş olduğumun gözükmemesi lazım ancak bu sağ taraftaki bildirim alanında gözüküyor ki biri söyledi bu nasıl bir şey bilgisi olan var mı? bunu kapatamıyor muyuz?

sağ tarafta zırt pırt çıkıyor tanıyor olabileceğin kişiler diyerek, 1 ortak 2 ortak arkadaş vs yazıyor bazen bunu mu kastediyorsun?

yoksa yeni biriyle arkadaş oldugunda duvarında çıkanı mı kastediyorsun? onu duvardan kaldırırken bu tür bildirimleri duvarımda gizle dersen, bi daha çıkmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

1. arkadaş grubu yapabiliyosun(listeler)

2. kimle arkadaş olduğunun görünmesini istemiyorsan kendi profiline girip herhangi bir arkadaşlık olayını(şununla arkadaş oldu şeyi) hide all friend activity(ya da böyle bişe) yapıyosun. silmek için tıkladığında çıkıyo bu seçenek. bundan sonra profilinde kimlerle arkadaş olduğunun bilgisi görünmüyo. millet de sağ taraftaki ticker da görmüyo (olması lazım).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...