copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 barbu said: herkes timeline a geçmeye başlamış. millet söyleniyor zorla geçtik vs diye. benim facebook hala like a boss takılıyor eski şekilde. umarım unuturlar beni sdfs Birşey paylaşmadığın sürece sıkıntı yok ,bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yeni mi bu olay? geçenlerde paylaştım çünkü. hala sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaşımının önüne geçmek için uyduruyor olabilirim tabi sdf Hiç beğenmiyorum paylaştığın şeyler barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sen beni mi stalklıyorsun ki? yoksun benim arkadaş listemde? vay stalker ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ayakkabı pantolon uyumun da yok bugün , hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yuh. nasıl beğenmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sağdaki bar komple bozuldu bende ya? chat kısmı devamlı loading... şeklinde kalıyor. o üstteki haberler de tıklayınca büyümüyor falan. bi tek bana mı oldu bu? he bi de search kısmı suggestion da göstermiyor artık. edit: mesajlar da açılmıyor an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 timeline da çok dandikmiş arkadaşlıktan silindim diye eski yıllarda şunla arkadaş oldu diye göstermiyor kendimi stalklayamadım ne menem bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 sildigin kisiyi timeline da gorebiliyosun ya. sag bardaki sacmalama bende de oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 silinilen kişi gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ben gordum diye hatırlıyorum ya.yanlıs hatırlamısım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Facebook a girince surekli chatte online oluyoruum ilk giriste, bunu kapatmanin bir yolu yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 chati ofline yap stalk konusunda, türk kızları yerine herhangi bir rus ismi yazıp arkadaşlarıan bakmayı akıl edebildim %95 verimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Kapatıyorum zaten abi her seferinde ona rağmen açılıyor işte her girişimde sorun o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 şuraya bi f5 atıp temizliyim. ee nasıl gidiyo naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bu arada stalk olayına darbe gelebilir. dikkat "profili son ziyaret edenler" diye bi hede çıkarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 sanmıyorum öyle bi özellik geleceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 arkadas olunmayan birine mesaj atıldıgında mesaj o kisinin inbox ındaki other kısmına mı dusuyor? daha once boyle bi durum yasamıstım, mesaj atmıs ama bana uyarı falan hic bse gelmemis, mesaj other klasorunde duruyodu. simdi de ben mesaj attım baska birine ama sanki yine aynı sey oldu, mesaj da farkedilmedi. bilgisi olan aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 benim normalde arkadaşlarım gizli kiminle arkadaş olduğumun gözükmemesi lazım ancak bu sağ taraftaki bildirim alanında gözüküyor ki biri söyledi bu nasıl bir şey bilgisi olan var mı? bunu kapatamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kozalak said: arkadas olunmayan birine mesaj atıldıgında mesaj o kisinin inbox ındaki other kısmına mı dusuyor? daha once boyle bi durum yasamıstım, mesaj atmıs ama bana uyarı falan hic bse gelmemis, mesaj other klasorunde duruyodu. simdi de ben mesaj attım baska birine ama sanki yine aynı sey oldu, mesaj da farkedilmedi. bilgisi olan aydınlatsın aynen böyle, kızın biri mesaj atmış bana haftalar sonra fark etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kingpin said: benim normalde arkadaşlarım gizli kiminle arkadaş olduğumun gözükmemesi lazım ancak bu sağ taraftaki bildirim alanında gözüküyor ki biri söyledi bu nasıl bir şey bilgisi olan var mı? bunu kapatamıyor muyuz? sağ tarafta zırt pırt çıkıyor tanıyor olabileceğin kişiler diyerek, 1 ortak 2 ortak arkadaş vs yazıyor bazen bunu mu kastediyorsun? yoksa yeni biriyle arkadaş oldugunda duvarında çıkanı mı kastediyorsun? onu duvardan kaldırırken bu tür bildirimleri duvarımda gizle dersen, bi daha çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Eskiden arkdas grubu yapip ayar cekebiliyorduk kalkti mi o fonksiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 1. arkadaş grubu yapabiliyosun(listeler) 2. kimle arkadaş olduğunun görünmesini istemiyorsan kendi profiline girip herhangi bir arkadaşlık olayını(şununla arkadaş oldu şeyi) hide all friend activity(ya da böyle bişe) yapıyosun. silmek için tıkladığında çıkıyo bu seçenek. bundan sonra profilinde kimlerle arkadaş olduğunun bilgisi görünmüyo. millet de sağ taraftaki ticker da görmüyo (olması lazım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 abim sağ taraftaki tickerdan gördü heralde başka bir açıklaması olamaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 valla ben en son test ettigimde gorunmuyodu diyr hatırlıyorum. ticker icin de bi ayarlama olayı getirseler iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar