kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 oo beyler bombaya gelin :D artık sizi kimlerin sildiğini görebileceksiniz. nasıl mı? http://www.chip.com.tr/konu/facebook-da-sizi-kimin-sildigini-ogrenin_31110.html user-script yazmış adamlar. muhtemelen hergün hesabındaki kişileri bi yere kaydediyor, bi dahaki kontrolde eşleştirme yapıp olmayanı sana gösteriyor. scripti bi incelemek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hemen kullanmayın bunu bug a girebilir hesap sonra ağlarsınzı burda. güzel sıkrip mantıklı ama yani bi kaç yorum okumak gerekiyor, zaman biraz. bende gördm bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 aga 2010 dan beri varmış bu be. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=unfriend+finder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hmm. vay arkadaş.. olumsuz yorum yoksa gogo o zaman :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 valla kurdum ben hacılar :D baya ayarları da var, iyi yapmış elemanlar. yalnız bunu pek yaymayın ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 o degilde allah belasini versin su "sadece arkadaslarim mesaj atabilsin" diye ayarlayanlarin. tanimadigim ama mesaj atmam gerektigi 6-7 insana sirf bu yuzden arkadaslik teklifi gonderdim, adamlar report etmisler heralde facebooktan uyari geldi, bi de tum requestlerimi cancel ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 orda istekleri geri cekim mi diye bi soru soruyor evet hayır tarzı iki şey var, hayır deseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Black-ice said: timeline güzelmiş lan aklıma bi fikir geldi şöle bişi yaptım gözüküo mu bakın bakam http://www.facebook.com/ualtinovatam verememişsin duyguyu ama uyumlu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 escape said: orda istekleri geri cekim mi diye bi soru soruyor evet hayır tarzı iki şey var, hayır deseydin keşke bana bisey sormadan direk akilli ol bi daha yapma diye uyari verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 tamam kardeş onu ilk başta veriyo, 2. de diyoki "bak şimdi senin yollanmış ve cevaplanmamış isteklerin var bunlarda da geri dönerse ve spam yersen daha uzun ceza yersin, sen en iyisi risk alma, ben geri cekiyim o istekleri bundan sonra eklediklerinde dikkatli olursun, eğer böyle istiyosan bilmem neye bas, he eğer "banane lan devam et sen tipe bak" diyosan sen bilirsin, şuna bas" gibi bi uyarı çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Profil fotoğraflarını değiştirenler sürekli çıkıyor ya anasayfaya, onu kaldırma şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 zaman tüneline girdinmi bitanem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 he yeri gelmişken diyim zaman tüneline giren, anasayfayla alakalı yani haberlerinin gözükmesiyle alaklı hiçbişeyi kaldıramıyo. yani hani eskiden cıkıyodu ya "şu fotoya yorum yaptı.. "chok qusel cıkmssn panpa"" yani bu gözükmüyo. bu gözükseydi onu kaldırrdın o anasayafayda cıkmazdı. ama zaman tüneli onu kaldırdı. yani cıkıyor yani neymiş adam olun ayrıca niye profil fotonun değiştinğini bilmesinki insanlar ahaha ne saçma değiştirdm lan işte bakın bu da yenisi diye var orda. herşeye opşın gelir ona gelmez ama dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 yok engelledim. olm ben 3 yıldır aynı profil fotosunu kullanıyorum zaten de, hep en üstte oluyor o dğeiştirenler görmek istemiyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben senn sorunu anlamadım ya pardon. onu.. bidk güzel bi noktaya parnak bastın. onu sadece gizleyebiliyosun ya.. yani gizliyosun sağ tarafından sekmeye gelip ama tekrar cıkar mı bilmiyorum. belki cıkmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu timeline dan nası kurtuluyoruz peki , eski haline dönmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 3kulvu 1 elham okuyosun gözünü açıp kapatıyosun sağa bakıyosun sola bakıyosun gözlerini acıyosun timeline gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 dediklerini okumayı bilmiyorum nası olcak şimdi, sen yerime okurmusun şifremi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 AHAHAHAHAAH AKŞAM AKŞAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Cacik said: bu timeline dan nası kurtuluyoruz peki , eski haline dönmek için eski haline döndürmece yok diye gördüydüm bi yerde hatta aynı yerde okuduğuma göre bi süre sonra timeline'a geçilicekmiş default olarak istesek de istemesek de cover photo düşünün şimdiden cover photoyla profil fotosu uyumlu olunca kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 geceyarsına yaklaşıktça online sayısı artıp, gönderi sayısı düşüyor foreveraloneya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 orda bi tezatlık yok mu aga? online sayısı artıyosa gönderi sayısı da artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 tezatlık yok gündüz normal takılma zamanıdır, gece chat ve stalk zamanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bişeylerle oynuyolar yine sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar