Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

TTneti ile internete bağlanıyorum.2 gün öncesine kadar facebooka rahat rahat girebilirken şimdi chromeun status barında "wainting for facebook" diyo ve sonra uzunca bir süre bekleyip timeout oluyo.Diğer bütün sitelere bağlanabiliyorken facebooka bağlanamamak biraz garip geldi.VPN kullanıp denediğimde ise bağlanıyorum.VPN bağlantısını koparıp bağlanmayı denediğimde 1-2 dakika kadar bir sürede cache alınmamış sayfalara girebiliyorum sonra tekrar timeout oluyo.dns olarak windows un otomatik dnsinden(ttnet) tutun opendns ve google dnse kadar bütün dnsleri tektek denedim.hosts dosyasının içinede baktım facebook yada onun altdomainlerinden birini bi yere yönlendiren bi girdi bulamadım.ev arkadaşım siteyi açabiliyo ve hiç bi sıkıntısı yok bu konuda.msconfig içinde açılışta çalışan bişiler varmı diye baktım orasıda temiz.acaba bunun sebebi ne olabilir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne gerizekalı bir tasarımdır bu, nasıl salakca bir sistemdir bu? Bugüne kadar değişen arayüzlere hep "ya alışırsın olm sorun değil" dedim kendi kendime ve diğer insanlar gibi çok büyük problem etmedim ama adamlar arayüzü sıfırdan yazmışlar bu sefer bom bok etmişler afedersiniz.

Timeline'mış...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...