dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ya bana görüntülü mesaj bırakmışlar facebookta, bunu indirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Bi tane facevideoindir.rar diye bi dosya indirdim fatih duman kardeşim yapmış gezginler.net te buldum da çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 virüs falan olmasın o sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 değil. türk programlarına hemen bok atmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hayır abi görüntülü mesaj geldi hedesi virüs olmasın dedim. onu indiren programa değil :) ya da pising saldırısı falandır belki de. daha önce duymadım ben görüntülü mesaj bırakma muhabbetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yok arkadaşım bırakmış görüntülü mesaj normal video gibi geliyor işte izliyorsun =) görüntülü arama varya artık aradığın zaman ulaşamadıysan mesaj bırakıyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hmm ilginçmiş ben de şimdi gördüm mesaja video attach edilebiliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 facebookunuza bi baksanıza haberlerde uyku ve uyumakla ilgili bişeyler yazan, paylaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 benim profilde birbiriyle alakasız 5-6 kişi ardarda uyumak ne güzel felan yazmışta uyku bombası felan atmıştır belki gizli güçler dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 http://img199.imageshack.us/img199/9717/89pl1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 nihayet andorid uygulamasini guncellediler.ama hala iphone uygulamasi kadar gelismis degil malesef.mobil sayfayi uygulama haline getirmisler o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 az önce 9gag de gördüm if you are not paying something,you are not the customer,you are the product being sold fb hakkında daha güzel bir tespit olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25304788 escape beklediğin fırsat geldi.Başvur hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hiçbişi belirtmemişlerki. sadece kurucaz demişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Facebook'da duvarda çıkan bazı aktiviteleri gizleyebiliyorsunuz çıkan aktivitenin yanında [x]'e tıklayıp gizle diyerek. Bu gizlediğimiz şeyleri nasıl geri getirebiliyoruz bi bilginiz var mı? Mesela arkadaş eklediğinizde ve hide dediğinizde gizleme falan oluyor o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 "nutella yerim" said: az önce 9gag de gördüm if you are not paying something,you are not the customer,you are the product being sold fb hakkında daha güzel bir tespit olamaz herhalde. Word of mouth'un geldigi son nokta iste :) en ilkel ve bu tip bi projede en etkili yontem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 TTneti ile internete bağlanıyorum.2 gün öncesine kadar facebooka rahat rahat girebilirken şimdi chromeun status barında "wainting for facebook" diyo ve sonra uzunca bir süre bekleyip timeout oluyo.Diğer bütün sitelere bağlanabiliyorken facebooka bağlanamamak biraz garip geldi.VPN kullanıp denediğimde ise bağlanıyorum.VPN bağlantısını koparıp bağlanmayı denediğimde 1-2 dakika kadar bir sürede cache alınmamış sayfalara girebiliyorum sonra tekrar timeout oluyo.dns olarak windows un otomatik dnsinden(ttnet) tutun opendns ve google dnse kadar bütün dnsleri tektek denedim.hosts dosyasının içinede baktım facebook yada onun altdomainlerinden birini bi yere yönlendiren bi girdi bulamadım.ev arkadaşım siteyi açabiliyo ve hiç bi sıkıntısı yok bu konuda.msconfig içinde açılışta çalışan bişiler varmı diye baktım orasıda temiz.acaba bunun sebebi ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Harir said: http://www.ntvmsnbc.com/id/25304788 escape beklediğin fırsat geldi.Başvur hemen sdf ahah bunun için gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 geldim!! efsane geri döndü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Ne zaman geliomus facebook turkiye ekibi? Bir de sadece programci mi alacaklar acaba, sales, marketing tarzi pozisyonlar olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 lan sol taraftaki cell spacing mi ne halta artırmışlar. ayrık ayrık duruyor o kısım. çok saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 timeline tam olarak aktif. 22 aralıkta hayat geçicek ama bu sabah sanırım tüm profillere gönderildi taslagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Abi ne gerizekalı bir tasarımdır bu, nasıl salakca bir sistemdir bu? Bugüne kadar değişen arayüzlere hep "ya alışırsın olm sorun değil" dedim kendi kendime ve diğer insanlar gibi çok büyük problem etmedim ama adamlar arayüzü sıfırdan yazmışlar bu sefer bom bok etmişler afedersiniz. Timeline'mış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sene 2011 hala facebook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar