Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 facebook'la alakalı konuşmayacaksanız garbage sizin için biçilmiş kaftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 islami facebook lafları dolaşıyo orda burda.. resmi bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yeni bi liste olayı cıktı lan "yakın arkadaşlar" diye bu listenin bir özelliği de sadece oraya yönelik paylaşımlar yapabiliyosun. o listenin içinden de "iş" , "aşk" , "seviştiklerim" , "şu mahalleden" diye ayırabiliyosun falan işte da bunu kullanmazsınız siz bnenve sfsd bu kadart ingilizceyle anca bu kadarını çözebildim acil öpğrenmem lazım ama zaman yıok ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yakin arkadaslar listesi bayadir var, sana yeni gelmis galiba.cok ayip etmisler sana escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Harbi ben olsam her yeniligi once escape'e sunarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 o otomatik liste olayı aylar önce geldi. bu arada foto tanımlama sitemini geliştirmeye devam ediyorlar. yüz tanımadan sonra şimdi de mekan tanıma çıkmış. sağda bura alanya mı burası pendik mi vs diye soruyor, biliyor da şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 evet yer tanıma bana da geldi. noluyo lan dedim. korkutmaya başladılar lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 abi hepiniz mi facebooku ing kullanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ben ing. kullanıyorum. yeni bişe geldi biraz önce, news feed deki haberleri sıralama seçeneği koymuşlar. şu an 2 seçenek var, highlighted first ya da recent stories first diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bu kadınlar yine bişiler yapıyorlar. şimdi de kalp yapıyorlar var mı bunu manası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bana da yollamışlar bugün bir şeyler; meme kanserine dikkat çekmek içinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kozalak said: ben ing. kullanıyorum. yeni bişe geldi biraz önce, news feed deki haberleri sıralama seçeneği koymuşlar. şu an 2 seçenek var, highlighted first ya da recent stories first diye. sonunda ya. en tepe 3 gün öncenin olayını görmekten sıkılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kozalak said: ben ing. kullanıyorum. yeni bişe geldi biraz önce, news feed deki haberleri sıralama seçeneği koymuşlar. şu an 2 seçenek var, highlighted first ya da recent stories first diye. heh onu yazmayı unuttum ben. işaretleyip sıralıyosun.. hatta bi tane gönderinin günlerce orda kalmasını da saglayabilrsn abi şöyle bişi var, ing kanalından facebook kullannlara updateler önceden geliyor turkce kullananlara ya da başkadil kullananlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 o sıralamayı recent yapınca zaman sırasına göre koyuyo di mi? diğer türlüsünü ben de sevmiyorum ama seçenek değiştirirken kaçırdığımız bişe olmasın sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 o da senin dikkatine kalmış. sonra "nasıl lan niye böle oldu laan" diye ağlama burda. ama tamam yeter bu anasayfayla daha fazla oynamamaları lazım bokunu cıkarmamaları lazım daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Margarita said: Bana da yollamışlar bugün bir şeyler; meme kanserine dikkat çekmek içinmiş. meme kanserine dikkat çekmek için değil. sadece dikkat çekmek için :) [hr] ayrıca bu saçmalık defalarca yapıldı. şunu yapan kızların %80i liseli ya da yeni üniversiteli kızlar. meme kanserine dikkat çekerek meme kanseriyle savaşılmaz. gider topluluklara derneklere katılırsın bi şekilde yardımlarda bulunursun vs.. şu facebookta artık götünü kaldırmadan vatan kurtarma, insan kurtarma, hayır işleri yapma olayı gerçekten saçmalığın dibine vuruyor. tamam iyi organize olunuyor ama bu tarz şeyler sadece havada kalır ve asıl amacın saptırılması ve bu amacın kullanılarak ego tatmini yapılmasına yol açar ki bu çok iğrenç bişi. meme kanserinden birsürü ölen kadınlar varken neşeli tipitiplerin facebookda dalga konusu olmamalı bu. bu da böle bi anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 escape said: Margarita said: Bana da yollamışlar bugün bir şeyler; meme kanserine dikkat çekmek içinmiş. meme kanserine dikkat çekmek için değil. sadece dikkat çekmek için :) [hr] ayrıca bu saçmalık defalarca yapıldı. şunu yapan kızların %80i liseli ya da yeni üniversiteli kızlar. meme kanserine dikkat çekerek meme kanseriyle savaşılmaz. gider topluluklara derneklere katılırsın bi şekilde yardımlarda bulunursun vs.. şu facebookta artık götünü kaldırmadan vatan kurtarma, insan kurtarma, hayır işleri yapma olayı gerçekten saçmalığın dibine vuruyor. tamam iyi organize olunuyor ama bu tarz şeyler sadece havada kalır ve asıl amacın saptırılması ve bu amacın kullanılarak ego tatmini yapılmasına yol açar ki bu çok iğrenç bişi. meme kanserinden birsürü ölen kadınlar varken neşeli tipitiplerin facebookda dalga konusu olmamalı bu. bu da böle bi anımdı. Ben okumadan siliyorum bu tür saçmalıkları, içimden hiç te hoş olmayan şeyler söyleyerek. Klavye başında meme kanserini önleyecekler, vatanı kurtardıkları gibi. Sorsan hiç birinin en ufak bir bilgisi yoktur meme kanseri ile ilgili. Çok haklısın yazdıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yahu şimdi bir olay çıkmış biraz baktımda adımı googleayınca facebookta beğendiğim sayfalar katıldığım eventler direk çıkıyor. said: Facebook tekrar ayarlari degistirdi, simdi yaptiginiz yorumlar ve begeniler de google uzerinden gorulebiliyor. Bunu engellemek icin lutfen bu mesajin yaninda benim ismimin uzerine mause ile gelin, cikan pencereyi tiklamadan abone yazan kutucugun ustune gelin, onu da tiklamadan onunuze bir liste acilacak, acilan listeden "yorumlar ve begenmeler" i tiklayarak yanindaki isaretin kaldirılmasini saglayin. Ayni seyi ben de sizin gonderinizin birinin uzerinde sizin isminize yapacagim. Boylece yazdigimiz yorumlarin ve begenmelerin google uzerinde gorunebilirligini ortadan kaldirmis olacagiz. Lutfen bu mesaji kopyalayarak duvarinizda yapistirin. böyle de bir mesaj dolaşıyor ortada nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 aga o senin public profilinden kaynaklı olmalı. ben kendimi arattım 3 sayfa boyunca bişe çıkmadı pek dediğin gibi. bi kere o yazılanı yapınca sadece adamın status update lerini görmüyosun o kadar. senin newsfeed inde görünmüyo yani comment ve like ları istedigin kişinin. iyi sallamışlar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kozalak said: aga o senin public profilinden kaynaklı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 gizlilik yasaları diye bişi var. uluslararası int kurallarıyla ilgili bu.. yani sen komple gizlilik saglarsan profiline senin izin vermdiğin dışında bişi cıkamaz. cıkarsa da aç tazminat davanı al paranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 benim public değil ki her bir şeyim gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 iyi de kardeşim bizim niye cıkmıyor googleda falan o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sakat adamsınız demek ki. nasıl yapıyoruz bunu? Şimdi baktımda privacy de friends te duruyormuş custom'dan sadece arkadaşlara görünüm sağladım. başka ne yapmam gerekiyor ki. Googleladığımda bütün eventler de çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 daha önce hiç profilin publicte takıldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar