Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

yeni bi liste olayı cıktı lan
"yakın arkadaşlar" diye
bu listenin bir özelliği de sadece oraya yönelik paylaşımlar yapabiliyosun. o listenin içinden de "iş" , "aşk" , "seviştiklerim" , "şu mahalleden" diye ayırabiliyosun falan işte
da bunu kullanmazsınız siz bnenve sfsd

bu kadart ingilizceyle anca bu kadarını çözebildim
acil öpğrenmem lazım ama zaman yıok ak
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

ben ing. kullanıyorum.

yeni bişe geldi biraz önce, news feed deki haberleri sıralama seçeneği koymuşlar. şu an 2 seçenek var, highlighted first ya da recent stories first diye.

heh onu yazmayı unuttum ben. işaretleyip sıralıyosun.. hatta bi tane gönderinin günlerce orda kalmasını da saglayabilrsn

abi şöyle bişi var, ing kanalından facebook kullannlara updateler önceden geliyor turkce kullananlara ya da başkadil kullananlara göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Margarita said:

Bana da yollamışlar bugün bir şeyler; meme kanserine dikkat çekmek içinmiş.

meme kanserine dikkat çekmek için değil. sadece dikkat çekmek için :)

[hr]

ayrıca bu saçmalık defalarca yapıldı. şunu yapan kızların %80i liseli ya da yeni üniversiteli kızlar. meme kanserine dikkat çekerek meme kanseriyle savaşılmaz. gider topluluklara derneklere katılırsın bi şekilde yardımlarda bulunursun vs..

şu facebookta artık götünü kaldırmadan vatan kurtarma, insan kurtarma, hayır işleri yapma olayı gerçekten saçmalığın dibine vuruyor. tamam iyi organize olunuyor ama bu tarz şeyler sadece havada kalır ve asıl amacın saptırılması ve bu amacın kullanılarak ego tatmini yapılmasına yol açar ki bu çok iğrenç bişi.

meme kanserinden birsürü ölen kadınlar varken neşeli tipitiplerin facebookda dalga konusu olmamalı bu.

bu da böle bi anımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Margarita said:

Bana da yollamışlar bugün bir şeyler; meme kanserine dikkat çekmek içinmiş.

meme kanserine dikkat çekmek için değil. sadece dikkat çekmek için :)

[hr]

ayrıca bu saçmalık defalarca yapıldı. şunu yapan kızların %80i liseli ya da yeni üniversiteli kızlar. meme kanserine dikkat çekerek meme kanseriyle savaşılmaz. gider topluluklara derneklere katılırsın bi şekilde yardımlarda bulunursun vs..

şu facebookta artık götünü kaldırmadan vatan kurtarma, insan kurtarma, hayır işleri yapma olayı gerçekten saçmalığın dibine vuruyor. tamam iyi organize olunuyor ama bu tarz şeyler sadece havada kalır ve asıl amacın saptırılması ve bu amacın kullanılarak ego tatmini yapılmasına yol açar ki bu çok iğrenç bişi.

meme kanserinden birsürü ölen kadınlar varken neşeli tipitiplerin facebookda dalga konusu olmamalı bu.

bu da böle bi anımdı.

Ben okumadan siliyorum bu tür saçmalıkları, içimden hiç te hoş olmayan şeyler söyleyerek. Klavye başında meme kanserini önleyecekler, vatanı kurtardıkları gibi. Sorsan hiç birinin en ufak bir bilgisi yoktur meme kanseri ile ilgili.

Çok haklısın yazdıklarında.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu şimdi bir olay çıkmış biraz baktımda adımı googleayınca facebookta beğendiğim sayfalar katıldığım eventler direk çıkıyor.

said:
Facebook tekrar ayarlari degistirdi, simdi yaptiginiz yorumlar ve begeniler de google uzerinden gorulebiliyor. Bunu engellemek icin lutfen bu mesajin yaninda benim ismimin uzerine mause ile gelin, cikan pencereyi tiklamadan abone yazan kutucugun ustune gelin, onu da tiklamadan onunuze bir liste acilacak, acilan listeden "yorumlar ve begenmeler" i tiklayarak yanindaki isaretin kaldirılmasini saglayin. Ayni seyi ben de sizin gonderinizin birinin uzerinde sizin isminize yapacagim. Boylece yazdigimiz yorumlarin ve begenmelerin google uzerinde gorunebilirligini ortadan kaldirmis olacagiz. Lutfen bu mesaji kopyalayarak duvarinizda yapistirin.

böyle de bir mesaj dolaşıyor ortada nedir ne değildir?
Sosyal ağlarda paylaş

aga o senin public profilinden kaynaklı olmalı. ben kendimi arattım 3 sayfa boyunca bişe çıkmadı pek dediğin gibi.

bi kere o yazılanı yapınca sadece adamın status update lerini görmüyosun o kadar. senin newsfeed inde görünmüyo yani comment ve like ları istedigin kişinin. iyi sallamışlar valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...