SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bi anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: application invitelarını ignore edince karşı tarafta gözüküyor mu bi de niye herke sbu kadar app meraklısı neden çoğu application'ın gereksiz, boş olduğunu hiç anlamadım. application sadece birilerini invite etmekten ibaret. yok, my cookbook gibi işe yarar applicationlar da var da, ogame türevi oyunlarla işi bile olmuyan insanlar bana paso slayer, vampire, werewolf invite'ı yolluyup duruyor. o application'u yapan adam, invite başına para felan mı kazanıyor da, invite etmekten ibaret bir application yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bürsürü app var hangisinin işe yarar hangiisniz bi halta yaramadığını deneyemem zaten friend listeki herkes ayrı ayrı göndeyiyor manuel olarak gönderilse şunlar belki bu kadar invite la uğraşmaz insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 insanlar invitela ugrasmiyor ki adamlar kocaman invite tusu koyuyor, ufacik skip butonu koyuyor, millette sazan gibi invite yapiyor ama kasten yapanlar da var! lexius sozum sana, gunde 3 kere oktoberfeste davet mi edilir arkadasim?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ya nıe kayıt olamıorum ben. yollamıo mailıma onay kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 çok fazla gereksiz hedesi olan bu mahlukat yüzünden sağ taraftaaki invitelar 21" monitör 1600 e bilmem kaç çözünürlüğü 2 ye katlamış durumda, herbir invite 2 haneli sayı olmak üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: Voys 1 Ekim 2007, Pazar - 00:57 tarihinde demis ki: ya nıe kayıt olamıorum ben. yollamıo mailıma onay kodu mynet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [email protected] ye göndermeye çalışıyorum. hotmail zaten kabul etmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Evet eksik olan şeyler var yani bence bariz bi şekilde facebook'ta.. Özellikle o invite olayı .. aynı boka farklı kişilerden invite gelmemeli mesela bence hali hazırda bişeye invite'ın dururken fln başkasından gelmesin ne bilim sonra ignore ladıgın invite'ı bi daha atmasını engelleyebilmelisin fln .. Bi de fotograf taglarken o karenin cozunurlugunu ayarlayabilmelisin mesela .. aklıma ilk gelen şeyler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kare çözünürlüğü derken büyüklüğünü kastettiysen +rep veriyorum sana. birde aslında ignore yerine application'ı blocklama olayı var. yapınca bir daha gelmiyor o app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Voys 1 Ekim 2007, Pazar - 01:12 tarihinde demis ki: hotmail zaten kabul etmıo ben hotmail ile kayıtlıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kapattığım app. kutucuğunuda geri açamadım ayrıca, poker sıralaması vardı yanlışlıkla kapadık geri açılmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 helm belasını versin bu sitenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 lise ingilizce hocam eklemiş beni iyimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 beni proje hocam ekledi ya -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ekleme dediniz de, şu olaya da acayip sinir oluyorum. yolda görsen sadece selam vereceğin belki onu da yapmayacağın(ya da onun yapmayacağı) ama daha önceden az bi tanışıklığı olan insanlar neden eklerler arkadaş listelerine? konuşsan hadi tamam da yok yani. dün gene biri eklemiş bölümde alt dönemlerden biri, kız yolda görse sallamaz beni pek.. reddetsen ayrı eklesen ayrı bi dert. hepsine ybsgçk demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 eet o da var tabi mesela ben beni ekleyen bi çok kişiyle konuşmuyorum ama heralde ortam büyük olsun diye ekliyolar. ortaokulda çok muhabbetim olmayan bi kız vardı eklemiş beni e ben ne konuscam onla ne güzel ortaokulda hiç konusmuyoduk en günlerdi onlar mı diyim :) edit. ama bi de şöle bi güzellik var.bir karikatür dergisinde (penguen)çizerlik yapan ortaokul arkadasım eklemiş bak buna sevindim :) [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 14:29 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 There is no college network for this email address. Please double-check your email address or request to add your network hatası verıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hmm bilgi nin networku yok o yuzden free mail adresiyle uye ol ilerde bilginin network acilinca o maile gecersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 voys sen kayıtlı diil misin zaten?benim listemde senin fake'in mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 jetmane çok pis sardım dostlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 belli oluyor. başka türlü kim uğraşacak o kadar skor yapmaya yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Ferrero 1 Ekim 2007, Pazar - 14:50 tarihinde demis ki: jetmane çok pis sardım dostlar! giciklik degil mi high score'unu gecicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 cthulhu adın mert mi? ne adn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yok ferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar