escape Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 problem facebook? falan deme şimdi. ya senin o gizlediğin şeyi 5sn içinde değiştiriym derken tam o anda görürlerse. hyat bu abi saniyelik yaşıyoruz valla dfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 benim facebook tekrardan eski haline döndü niyeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 nası ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 benimki hiç değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ya hani su milletin yaptıgı seyler yanda görünüyoduya o kayboldu eski haline döndü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 olur öle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ok ozaman rahatladım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ya sol tarafta sadece online kişileri gösteriyodu ne güzel. şimdi offline olan bi kaç kişiyi de göstermeye başladı. farketmedim önce bunlara online görünmüyodum lan ben dedim, sonradan çaktım. niye böyle bişe oldu ya iyice mallaştırdılar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 escape nerdesin sol tarafta friends on chat diyor ama online olmayan yığınla adam gösteriyor gerizekalı ya. hergün artıyor bir de ordaki kişi sayısı. anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi onu bende anlamadım gerçekten.. bu chatle ilgili bişi cıkarıcaklar yine galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya bişe sorucam. ben ayarlarda herşeyim kapalı fln sanıyordum. bu sabah bi kız arkadasın resmine yorum yaptım. bütün arkadaslarımın anasayfasında aiko şu kızın resmine yorum yaptı die çıkmış. önüne geçmenin yolu yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 o kız arkadaşın o fotosu "herkese açık" tır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Hayır hacı bunun önüne geçemiyorsun... Ben de bakıyorum mesela adamın HER ŞEYİ kapalı arkadaşı olmayana, ama benim arkadaşım yorum yaptı diye sağda çıkıyor, hem yorum yapılan fotoyu görüyorum hem yorumu. Çok boktan bi durum cidden, o yüzden artık facebooku az kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bu bug sayesinde sizi limited profile cekenleri farkedebiliyosunuz.arkadasin profiline girdiginizde wall da sadece ona buna yaptigi yorumlar varsa bilin ki limited profile dasiniz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Oha birde millet onunla mı uğraşıyor. Yok şunu limited'a alayım, yok şunu limited'dan çıkartayım diye. İlk açtığım gündeki ayarları neyse hala öyle duruyor benim. Msn kullanmanın bitmesi yüzünden birde çekildiğim fotoğrafları edinme amaçlı kullanıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bundan normal ne varki?atsan atilmaz satsan satilmaz arkasin var, haliyle boyle bi yola basvuruyosun...sebebi cok bu olayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 teşekkrler kozalak eıehuhe lan roket caner "herkese açık" olmayan fotoları göremez bir başkası. gizlilik anlaşmasına aykırıdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 arkadaşlar birisiyle arkadaş olduğumda yazıo ya milletin sayfasında bu bunla arkadaş oldu diye bunun yazmaması için ne yapmam gerkeiyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 arkadaşlık isteği kabul edildiği anda hemen kendi profiline girip ilgili postu silmen lazım. başka yolu yok. önceden ayarlayabiliyodun ama şimdi ayarlayamıyosun malesef. o publish ve privac ayarlarının içine sıçmış durumdalar şu an malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hala ayarlayabılıyorsun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Hide all recent friending activity? sagda carpıya bas bu cıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi recent diyo. yine bundan sonraki friend activity görünecek yaneee. :D denemesi bedave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kozalak said: abi recent diyo. yine bundan sonraki friend activity görünecek yaneee. :D denemesi bedave tıkladıktan sonra tam olarak şu yazıyo ama Friending activity will no longer appear in the recent activity section of your Wall. Edit Options Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 e ama yine recent diyo? dur benim bekleyen bi reuest vardı. şimdi daha onceki bi friend activity i dediğin gibi yapıp sonra elemanı kabul edeyim bakalım profilimde çıkacak mı. :D edik: evet nutellanın dediği gibi imiş olay, ben yanlış anlamışım recent muhabbetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 aha bu sayede başka bişeyde buldum. hani siz milletin duvarına bişe yazınca blokladığınız kişiler bile bunu görebiliyo ya, kendi profilinizden hide dediğinizde göremiyolar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar