Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
problem facebook? falan deme şimdi. ya senin o gizlediğin şeyi 5sn içinde değiştiriym derken tam o anda görürlerse. hyat bu abi saniyelik yaşıyoruz valla dfgsd
Mesaj tarihi:
ya sol tarafta sadece online kişileri gösteriyodu ne güzel. şimdi offline olan bi kaç kişiyi de göstermeye başladı. farketmedim önce bunlara online görünmüyodum lan ben dedim, sonradan çaktım. niye böyle bişe oldu ya iyice mallaştırdılar ha.
Mesaj tarihi:
escape nerdesin

sol tarafta friends on chat diyor ama online olmayan yığınla adam gösteriyor gerizekalı ya. hergün artıyor bir de ordaki kişi sayısı. anlamadım gitti.
Mesaj tarihi:
ya bişe sorucam. ben ayarlarda herşeyim kapalı fln sanıyordum. bu sabah bi kız arkadasın resmine yorum yaptım. bütün arkadaslarımın anasayfasında aiko şu kızın resmine yorum yaptı die çıkmış. önüne geçmenin yolu yok mu bunun?
Mesaj tarihi:
Hayır hacı bunun önüne geçemiyorsun... Ben de bakıyorum mesela adamın HER ŞEYİ kapalı arkadaşı olmayana, ama benim arkadaşım yorum yaptı diye sağda çıkıyor, hem yorum yapılan fotoyu görüyorum hem yorumu. Çok boktan bi durum cidden, o yüzden artık facebooku az kullanıyorum ben.
Mesaj tarihi:
bu bug sayesinde sizi limited profile cekenleri farkedebiliyosunuz.arkadasin profiline girdiginizde wall da sadece ona buna yaptigi yorumlar varsa bilin ki limited profile dasiniz sdfg.
Mesaj tarihi:
Oha birde millet onunla mı uğraşıyor. Yok şunu limited'a alayım, yok şunu limited'dan çıkartayım diye.

İlk açtığım gündeki ayarları neyse hala öyle duruyor benim. Msn kullanmanın bitmesi yüzünden birde çekildiğim fotoğrafları edinme amaçlı kullanıyorum zaten.
Mesaj tarihi:
arkadaşlık isteği kabul edildiği anda hemen kendi profiline girip ilgili postu silmen lazım. başka yolu yok. önceden ayarlayabiliyodun ama şimdi ayarlayamıyosun malesef. o publish ve privac ayarlarının içine sıçmış durumdalar şu an malesef...
Mesaj tarihi:
kozalak said:

abi recent diyo. yine bundan sonraki friend activity görünecek yaneee. :D denemesi bedave

tıkladıktan sonra tam olarak şu yazıyo ama

Friending activity will no longer appear in the recent activity section of your Wall. Edit Options
Mesaj tarihi:
e ama yine recent diyo? dur benim bekleyen bi reuest vardı. şimdi daha onceki bi friend activity i dediğin gibi yapıp sonra elemanı kabul edeyim bakalım profilimde çıkacak mı. :D

edik:

evet nutellanın dediği gibi imiş olay, ben yanlış anlamışım recent muhabbetini.
Mesaj tarihi:
aha bu sayede başka bişeyde buldum.
hani siz milletin duvarına bişe yazınca blokladığınız kişiler bile bunu görebiliyo ya, kendi profilinizden hide dediğinizde göremiyolar sdfg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...