escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 genel bir sorunmuş bu. boşu boşuna kastım settingste birsürü. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 anonlar saldırmışlar 20sn kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yalnız şu anda logout olamıyorum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 girilmiyor koskoca feysbuk yaşıyorsa böyle sorunları patinin gün içinde birkaç kez neceflimaşrapa göstermesi(bazıları bilmez de şimdi bunu)normal sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 girdim ben hatta çıktım bi daha girdim gidgel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bişi yok abartmayın o kadar güvenlik var calışıyolar şuanda sanırım rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu sefer teğet bile geçmeyecek http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50274_190844143528_2821955_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 an itibariyle gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 geldi geri.. abi adamlar cok fena yapıcak galiba facebooku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 escape fb'la yatıp kalkanlardan mısın hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 evet dün gece cok ateşliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Escape facebook çökmüş diyolar.Bir el atsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 escape niye uctu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bir facebook grubunda admin oldugumdan surekli bu notification geliyor ve her gelen uyeyi elle "Add" diye onaylamak durumunda kaliyorum, grup public oldugu halde. Bu notificationu surekli almaktan skildim... Otomatik uye olarak eklenemiyor mu insanlar? Onaylamak zorunda ve o notificationu almak zorunda kalmak istemiyorum artik da Var midir cozumu ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 gruba gir. sağda edit group var. oradan açılan kısımda Membership Approval: []Only admins can approve requests to join. kutucuğun işaretini kaldırırsan kendikendilerine üye olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 zaten isaretli degil ama... hic degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 baktım bir iki siteye, eski grup sistemindeyken açılmış olan gruplara herkes katılabiliyorken yeni sistemde açılmış olanlarda böyle bir olay varmış. page'den bir farkı olmasıymış olayı da vs vs. anladığım kadarıyla o notification'ı kaldıramıyorsun. benim grubum da çook eski olduğundan hiç görmemişim o notification'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 CthuLhu said: baktım bir iki siteye, eski grup sistemindeyken açılmış olan gruplara herkes katılabiliyorken yeni sistemde açılmış olanlarda böyle bir olay varmış. page'den bir farkı olmasıymış olayı da vs vs. anladığım kadarıyla o notification'ı kaldıramıyorsun. benim grubum da çook eski olduğundan hiç görmemişim o notification'ı. senin grup ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 arkadaş taleplerinde not now seçeneği vardı. şimdi talep gelince add friend ve ignore var. not now yapmak için(istek dursun kenarda öyle) neye tıklamak gerek? yanlış şeye tıklamak istemiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 liberal said: CthuLhu said: baktım bir iki siteye, eski grup sistemindeyken açılmış olan gruplara herkes katılabiliyorken yeni sistemde açılmış olanlarda böyle bir olay varmış. page'den bir farkı olmasıymış olayı da vs vs. anladığım kadarıyla o notification'ı kaldıramıyorsun. benim grubum da çook eski olduğundan hiç görmemişim o notification'ı. senin grup ne la? koumuzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adamlar resmen amatörlük yaptılar ya. düzgün araştırma yapmadan chat sistemini yenilediler ve şimdi geri aldılar-düzelttiler yaptıklarını. Bir de messenger'ı da buglı buglı sürdüler piyasaya. Üst üste olmadı :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 10 puanlik uzmanlik sorusu; nasil facebook da sildiginiz birinden daha once yapilmis tum yorumlari da silersiniz? veya kendinize yapilmis tum yorumlari silersiniz? sonucta silinmis olmasina ragmen yapilmis yorumlar kaliyor. tek tek de silmek imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mumkun degil, sadece sikayet edilip sonucu dogrultusunda olabilir veya olmayabilir diye anliyorum bunu, dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Eger Blocklar isen tum mesajlari gidiyor zaten ama block acarsan tekrar geri gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar