Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Bir facebook grubunda admin oldugumdan surekli bu notification geliyor ve her gelen uyeyi elle "Add" diye onaylamak durumunda kaliyorum, grup public oldugu halde.

Bu notificationu surekli almaktan skildim... Otomatik uye olarak eklenemiyor mu insanlar? Onaylamak zorunda ve o notificationu almak zorunda kalmak istemiyorum artik da

Var midir cozumu ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

baktım bir iki siteye, eski grup sistemindeyken açılmış olan gruplara herkes katılabiliyorken yeni sistemde açılmış olanlarda böyle bir olay varmış. page'den bir farkı olmasıymış olayı da vs vs. anladığım kadarıyla o notification'ı kaldıramıyorsun. benim grubum da çook eski olduğundan hiç görmemişim o notification'ı.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

baktım bir iki siteye, eski grup sistemindeyken açılmış olan gruplara herkes katılabiliyorken yeni sistemde açılmış olanlarda böyle bir olay varmış. page'den bir farkı olmasıymış olayı da vs vs. anladığım kadarıyla o notification'ı kaldıramıyorsun. benim grubum da çook eski olduğundan hiç görmemişim o notification'ı.

senin grup ne la?
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

CthuLhu said:

senin grup ne la?
koumuzik
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...