Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesele diyelim ki x kişisi senin arkadaşın, ama aynı zamanda abdülkerimin de arkadaşı, işte o x kişisi sizin mutual friendiniz oluyor. ortak arkadaş.
Mesaj tarihi:
hayır mesela ben kardeşimi ekledim, sonra baktım benim ve kardeşimin profilinde mutual friends kısmında birbirimiz varız. e şimdi kim kimle ortak arkadas anlamadım.

kardeşimin mutual listesinde okuldan arkadasları falan var, benim arkadaslar da var hatta, bende neden mutual değil onlar.

yoksa şöyle mi oluyo, benim listemdeki arkadaslarımla kardeşimin listesindeki arkadaslardan ortak olanlar mı cıkıyo mutual kısımda.

kafam karıstı yahu, anlatamadım da galiba.
Mesaj tarihi:
ya, senin benle ne alıp veremediğin var bi anlasam? laf yiyince kıvırma konuyu oluyo. tiksiniyorum senden bu ara, biraz daha konuşursan bağlayacağım eşşeği suyun kenarına devrim. elime de ıslak odun alacağım.
Mesaj tarihi:
bana 2 kişi geldi biri bayan;
bilmemne apartmanı 4. numara tanıdın mı falan

bir de erkek geldi
salih alptekin de ki eralp atmaca mısınız? eğer o iseniz astronot olma hayaliniz ne oldu acaba???

ahah ikisi de 78 li noluyoruz dedim.
Mesaj tarihi:
lan ilk defa bi lise arkadaşım ekledi beni. çok sevindim şerefsizim. ilkokuldan olanların burayla alakası olmayacagını biliyodum ama lisedend e umudum yoktu pek..
alaaaaa
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...