Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: görmemeniz gereken şeyleri de görebilir, dandik moralinizi daha da berbat bir hale sokabilirsiniz. ne demek o be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 mesela eski kız arkadaşınızın evlendiğini görebilirsiniz demek istiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben üye oldum da bir türlü akivasyon maili gelmedi, adresi doğru girdim acaba mynet olduğu için mi gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 mutual friend nasıl olunuyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 mesele diyelim ki x kişisi senin arkadaşın, ama aynı zamanda abdülkerimin de arkadaşı, işte o x kişisi sizin mutual friendiniz oluyor. ortak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 mesela selin herkesin mutual friendi. herkeste görüyorsun. heryerden çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 çevrem geniş kıskanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bende üye oldum az önce profilde biraz düzenleme yaptım hoşuma gitti gerçekten.. meğerse msn listemde ne kadar çok facebook üyesi varmış şimdi öğrendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hayır mesela ben kardeşimi ekledim, sonra baktım benim ve kardeşimin profilinde mutual friends kısmında birbirimiz varız. e şimdi kim kimle ortak arkadas anlamadım. kardeşimin mutual listesinde okuldan arkadasları falan var, benim arkadaslar da var hatta, bende neden mutual değil onlar. yoksa şöyle mi oluyo, benim listemdeki arkadaslarımla kardeşimin listesindeki arkadaslardan ortak olanlar mı cıkıyo mutual kısımda. kafam karıstı yahu, anlatamadım da galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben olmusum mutual... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet öyleymiş. profiline baktıgım kişi ile ortak olan friendler cıkıyomus orda, çözememiştim davayı kac gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 he he lol, senin ve kardesinin listesinde olanlar mutual :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yani iki sayfada da ayni seyleri gormeniz muhtemel, tamamen aynisi olmayabilir, yani biri otekini kapsar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: çevrem geniş kıskanıyorsun. demedim mi diyet yapıyorum diye. bir aya kalmaz çevreyi normallersin. AUEHAUEHUAEUHAUHEUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 UAHEUHAUHEUAHUEAUHEUAHUEAUEHUA hala gülüyorum ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben biraz rejimle sıfır beden olabilirim, ama sen istersen takla at, hep 1.50 kalacaksın, arkadaş çevren de ona göre şekillenecek, pigmelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 1.50 ne lan ahhahahaha. Hadi hadi kıvırma konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ya, senin benle ne alıp veremediğin var bi anlasam? laf yiyince kıvırma konuyu oluyo. tiksiniyorum senden bu ara, biraz daha konuşursan bağlayacağım eşşeği suyun kenarına devrim. elime de ıslak odun alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 şikayet ettim seni banlatıcam selin. çok pis hakaret ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 paticik grubunda sam'i buldum,adı da barışmış,zaten çok seviodum şimdi adaşım diye daha çok seviyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 patiyi birakip deliler gibi arkadaslarimi aradigim tek site pati out feysbuk in patinin boku cıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 beni bi ilkokul arkadasım bulmus yıldız diye bi kız ama ben tanımıyorum. hatta kardeşimle folklorda eş bile olmuş ama o da tanımıyo ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bana 2 kişi geldi biri bayan; bilmemne apartmanı 4. numara tanıdın mı falan bir de erkek geldi salih alptekin de ki eralp atmaca mısınız? eğer o iseniz astronot olma hayaliniz ne oldu acaba??? ahah ikisi de 78 li noluyoruz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 lan ilk defa bi lise arkadaşım ekledi beni. çok sevindim şerefsizim. ilkokuldan olanların burayla alakası olmayacagını biliyodum ama lisedend e umudum yoktu pek.. alaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar