ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Solun tüm renklerini alan yeni oluşum İstanbul Bağımsız Milletvekili Ufuk Uras, solda yeni oluşumun arifesinde olduğunu açıkladı. ÖDP’nin de desteklediği hareket, “CHP’den rahatsızlar” dahil, solun tüm renklerini biraraya getirmeyi hedefliyor. http://www.ntvmsnbc.com/news/415441.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 işin içine dtp girerse -ki o da bok rengi olsa bile solun bi rengi sayılır oldu- beni öldürseler oy vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 başka bi yolu yok çünkü bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hadi bakalim hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=185066 ne demişim bak son bölümde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Aferin devam solu bölmeye parçalamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bölmeye değil birleştirmeye yönelik bir hareket bence. dinozorlar inerse iyi olur. ak partiye bir alternatif oluşması şart. bu alternatifin chp olmadığı açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Dikkat etmeleri gereken sey, Kurtleri temsil edecek hareketleri bunyelerine alirken PKK'yi almamalari. Guzel baslayabilecek bir olusumun icine eder cunku kesinlikle. Ve yine ayni sekilde kesinlikle irksal azinliklari da icine alan bir hareket olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Aferin devam solu bölmeye parçalamaya hangi solu parcaliyorlar? ben sol göremiyorum ya sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Solu parçalamaktan kastın CHP ise, CHP sol değil. O ise sol parçalansın zaten, ülkede sol hareketin önünde en büyük engel CHP nin sol zannedilmesi. 6 ilkesinden biri milliyetçilik biri devletçilik. Böyle sol mu olur? 301 i savunan sol, azınlıkları sindirmeye çalışan sol, parti içi muhalefeti ihraç eden sol, savaş çığırtkanlığı yapan sol, muhtıracı askerci darbeci postalcı sol, içe kapanmacı yabancı düşmanı sol. Bu sol bize lazım değil "Laikçiler" CHP de takılsın kendi kendine rejim elden gidiyor diye. 12 Eylül rejimini savunmak için bize ihtiyacınız yok. 3 5 solcu biz kendi başımızın çaresine bakarız, CHP nin korumasına muhtaç değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Gayet umut verici fakat boyle bir olusumu ne akp ne de ulusalcilar ister zannediyorum o yuzden onlerine bol bol engel cikacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Umarım dış etkilerin altında ezilmeden yükseliler, akıllıca davranarak ilerleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 eşitlik lazım.sağlam şekilde kurup kendilerinden söz ettirirlerse chp de buyuk olcude parcalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Solu parçalamaktan kastın CHP ise, CHP sol değil. O ise sol parçalansın zaten, ülkede sol hareketin önünde en büyük engel CHP nin sol zannedilmesi. 6 ilkesinden biri milliyetçilik biri devletçilik. Böyle sol mu olur? 301 i savunan sol, azınlıkları sindirmeye çalışan sol, parti içi muhalefeti ihraç eden sol, savaş çığırtkanlığı yapan sol, muhtıracı askerci darbeci postalcı sol, içe kapanmacı yabancı düşmanı sol. Bu sol bize lazım değil "Laikçiler" CHP de takılsın kendi kendine rejim elden gidiyor diye. 12 Eylül rejimini savunmak için bize ihtiyacınız yok. 3 5 solcu biz kendi başımızın çaresine bakarız, CHP nin korumasına muhtaç değiliz. Chp dsp shp ödp daha pek çok parti sayabiliriz. Gerçek olan şeyse solun bu ülkede tüm oyunun %40 olduğudur. ( iyimser bir tahmin.) Daha fazla partiye gerek var mı? Chp nın polıtıkaların memnun olmaya bilirsin. Girersin partiye sarıgül gibi mücadeleni verirsin. Bizim solcular işlerine gelmedimi yeni parti kuruyor. Deniz Baykalın parti içi muhalefeti baltaladığını kabul ediyorum. Sadece örnek verdim başka partilerdede bu yol izlenebilir. Ayrıca chp ortanın solu olduğunu ta İnönü zamanında söylemiştir. SAydığın ilkelere gelirsek Atatürk Milliyetçiliği: Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşayan herkesi Türk sayar. Böylece herkes eşit haklara sahip olur. Dışarıdan bize baskı yapılmasını nifak sokulmasını engellemeye çalışır. Devletçilik: Ülkenin kurulduğu zamanların ekonomik yapısı gereği hayati bir ilkedir. Solculuğa nasıl engel oluyor bu ilkeler anlamadım. Anlatırsan çok sevinirim. 301 çok kapsamlı bir konudur. Bazı yerlerine karşı çıkılabilir bazı yerleride savunulabilir. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:56 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 !!! [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:58 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 dtplilerin adımlarıyla pkk tuzağına çekilmezse olur bu iş gibi geldi bana da. seçimlerden sonra dtplilerden henüz herhangi bir negatif eylem gelmemişken bunları söylemekten hicap ediyorum aslında ama içimdeki korkuyu da bastıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 zamaninda shp denemisti bunu sonra paladi neden dtp yi aralarina alinca insannar dtpye verceme vermem dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kurulduğu zamanın gerekliliği ise değiştirsenize? Sol bölünmesin geyiğine baraj kaygısıyla millet gidip CHP ye oy veriyor daha ne engel olsun. Hrant Dİnk i hedef gösteren zihniyet bugünde CHP.org aracılığı ile Zülfü Livaneli ni hedef gösterdi. 301 zihniyeti budur yıkılmalıdır. Livaneli ne birşey olursa CHP bu sorumluluğun altından nasıl kalkacak:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 dtpden kimleri aldıgına bakar gibi geliyor bana. faşist takımı degil de kürtlerin haklarını savunan bagımsızlarla birleştiyse iyidir güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ombakcım chp nın son secım bıldırgesi olan pusulayı ınceleme fırsatı buldun mu? Devletçilikle ne alakası var sımdıkı polıtakaların. Özel sektörün girmediği yer mi kalmış. Devlet küçülebilir ancak stratejik yerleri elinde tutmalıdır. bır sınır stres gördum sende sakin sakin tartış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 CHP. sol bir parti olarak kurulmadı. Kurulduğu dönemde, yukarıdan devlet yoluyla ve devlet denetiminde değişimi gerçekleştirmek isteyen ilerici bir partiydi. 1965'te kendini ortanın solu ilan edişi tamamen, o dönemde meclise giren sosyalist Türkiye İşçi Paritisi'nin gündemi alt üst ederek kazandığı prestiji dizginlemek istemesinden kaynaklandı. Bu çaba 1970'lerdeki "Ak Günler" sloganınıda etkiledi. Ama bugün Baykal'ın CHP'si devletçi, askerci, siyasal anlamda muhafazakar, milliyetçiliği yücelten ve kışkırtan, belkemiği yalnızca ve yalnızca "toplumsal korku" üzerine dayanan bir partidir. Türkiye'de siyasetin sol kanadı tamamen boştur. Bu dengesizlik siyasetin yalpalamasına neden olmaktadır. Türkiye siyaseti tek kanadı olan bir kuş gibidir. Alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 chp'nın solluğumu kalmış yapmayın af edersiniz, hoş hiç bi zaman sol değildiki, korkak korkak yandan "sosyal demokratız biz" diyen bir partiydi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 zaten aşırı sağ bir parti ancak türkiyede kendisini sol diye yutturabilir. -şşt aptal -? -oyunu bana ver aptal -ne diyon hemşerim? -oyunu ver aptal, kafan basmaz aptal -başka kapıya -versene lan oyunu aptal -/ignore -aptallar ama çoğunluktalar, akılla mantıkla izahı yok, malesef onun oyu da 1 benimki de 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Hahaha : ) Haklisin CHP aynen boyle : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 %10 barajına takılacak yeni bir parti daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar