zarek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 konu dışında açılan tartışılan şeyler genelde aynı, din-laiklik, bekaret, ezan, tanrı var mı yok mu ? bu tür şeyler. loop a alınmış bir playlist gibi. tekrar edip duruyor. garip değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hayatta hep aynı, eve gel, işe git, sıç yat seviş. bence o kadarda garip degil :) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 20:08 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sevmişler demek ki bu playlisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hmmz o zaman Konu Dışını bir düzene oturtması ve tekdüzelikten çıkartması için liderimizi çaırıorm:) Kim ki o? Tabii ki: Crafted by Chemical:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ama olmuyor ki böyle Viktor her topice giremez. Bence mod arkadaşlar Viktor un göreve çağırıldığı topicleri flaglesinler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ole her yerede yetisemiyorum paso gorev cirak aldim yanima gunlugu 2.45$ den sizin yuzunuzden bundan bole o ilgilenicek ayak isleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bodrack ilgi ceken sen degilsin , Viktor. Umarim farkindasindir heryere bu resmi yapistirirken. Baskasinin seyiyle seyolunmaz mi ne bir cumlemiz vardi guzel atasozlerimiz arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 iyi ki shuffle secenegi acik degil o zaman. rastgele topik acilmasi pek ic acici olmazdi:) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 20:31 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yanağa bardak yapıştırma loopun dışında ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 GARBaGE!!! demek geldi icimden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Soulless ilgi çekmek gibi bir niyetim yok kendi çapımda eğleniorm He bilinçaltımda varsa da farkında deilsem zaten yapabileceğim birşey yok:D Ayrıca viktor ilgi çeksin ne olacak ki sonuçta o da ordunun seçilmişi? Kaç kere söylemem gerekiyor bilmiyorum ama tekrar söyleyeyim.Viktorun Ordu Göreve resmini(ki her yere koyuluyordu yakın zamana kadar) kendimce protesto etmek için yaptım bunu.Eğer ilgi çekmeye çalışsaydım yada Paticikte bilinen bir insan olmak isteseydim madalyalar zamanında post kasardım ki bilen bilir tarih dışında biryere nadiren yazı yazardım Edit:He birde rahatsız oluyorsan(rahatsız oluyorsun demiyorum bak oluyorsan eğer) şikayet et lütfen [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 20:38 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bende madalya bol evren pasa gibi denize attim fazlalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Sen zaten bir numarasın:)Boşuna mı göreve çağırıorm seni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 halk bunu istior =P o diil de konu dışı loop'a alındıysa demekki millet bu loop'u çok sevmiş ki hala patinin en çok ilgi gören bölümü konu dışı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sabret biraz. siyasetin gündemdeki yeri azaldıkça burdaki siyasal topiklerde azalır. din, türkçe ezan vs topikleri de biraz akp'nin başa geçmesi ile alakalı. akp'nin iktidarı kabullenildiğinde o topiklerin sayısı da azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bi keresinde de ben viktor'u göreve çağırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Her genç patinin başına gelir üzülme zarek...Hem bu bir vatan borcu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: o diil de konu dışı loop'a alındıysa demekki millet bu loop'u çok sevmiş ki hala patinin en çok ilgi gören bölümü konu dışı ^^ o da farklı bir bakış açısı. ben de baydım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 paticik yıllardır mevcut, sorf ben 4 yıldır üyeyim :) sonuçta tartışılcak konu kalmıo :D normal yani :D yeni konular açılmasının tek yolu, üye alımlarının açılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 zarek olmayan bişeyi var ve gerçek gibi göstermene hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: ayak içinin kendini tekrarı se'gili güzin abdullah senelerden beri pası, frikiki, ortayı ayakiçiyle atıyorum. Artık ayakiçi sıradan bi olay haline geldi. Her gün kendini tekrar ediyor ve ben bundan dolayı acaip sıkılıyorum. Depresyonum tavan yaptı, hayattan sıkıldım artık! Ciddi ciddi futbolu bırakmayı düşünüyorum. Sence ne yapmalıyım. İmza: Mehmedi Çakırcıoğlu ---------- Sefgili Mehmedi, Evladım mal mısın, malak mısın? Ayakiçi sıktıysa dışıyla vur, üstüyle vur. Futbolda bu güzellikler de var! Önemli olan bu güzellikleri de değerlendirmek. Yok ayakkabın ayağının iç kısmını sıkıyorsa, derdin buysa git değiştir ayakkabını. Futbol canlı bir organizma gibidir, bekletmeye gelmez. Sen kullanmazsan, ben kullanmazsam kim kullanacak bu korner atışını? Hadi canım git topun yanına da at abinin kıllı göğüsüne.. Bak nası çakıcam topu vole ile doksana... En kısa sürede topu ortalaman dileğiyle. Güzin Abdullah Şimdi karşılıklı bi hissi kalben vukuuu oldu Güzin Abdullah ile. İşin özü diyorum ki, "hacı sen farklı konular aç o zaman. aç da şenlensin.. di mi? ama güzel, sürükleyici bişiler olsun. bak o zaman nası geliyor millet altına yazmaya" hep şikayet hep şikayet.. yada yada yada yada [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 21:16 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 eee sandıktan çıkan oylara göre millet akp yi beğenmiş demek ki. loop u beğenenler şapkasını önüne koyup bir düşünsünler o zaman. said: Fistan üye § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 21:07 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- zarek olmayan bişeyi var ve gerçek gibi göstermene hastayım pardon fistan abi affet ama ben yanılıyor olsam bile bunca insan da mı yanılıyor ? bu konudaki gerçeklik payı aldığın nefesten aşağı kalmaz. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 21:18 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tarikatlar ve seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar