Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Görüntülerini izledim, çok hoşuma gitti, bu oyun birinde var mıdır ? Yada ne bileyim nereden temin edilebilir falan da fıstık, bir yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Vakti zamanında indirip, Japonca olduğu için sinirlenip DVD'yi kırmış, bilgisayardan da silmiştim indirdiim şeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bende galiba hala duruyor bakmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 berbat bi oyun.. beğenememiştim zamanında.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Harbi ing versiyonu falan yok demi bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yok olmasin zaten saito hajimeyi seslendiren sanatcinin olmeden onceki son isiydi bu oyun ayri bi degeri vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abov, sırf onu dinlemek için bile oynanırdı.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Kenshin'in PS2 versiyonundan bahsedilmiş sanırım , ben PSX için çıkan 2 oyununu oynadım : Biri Bushido Blade tarzında diğeri de Chibi stil RPG olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 2 PS1 Oyunuda Bu Oyunda Var Bende Yücecim...Bi Ara Alırsın...Ama Oyun Demo Gibi Bişi Çok Kısa Fakat Bence Çok Eğlenceli Bi Oyun [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 16:53 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar