toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 eveeeet sonunda üşenmedim ve bu saatte aklıma koydum bu konuyu açmaya. efenim güzel oyunlardan, filmlerden hoşunuza giden müzikleri bekliyorum sizden. ama tekno falan değil he, örnek vereyim şimdi bi kaç tane. mesela blizzard oyunlarının tamamındaki müzikler. wow'un müziklerini kim yapmış? glenn stafford'un adı geçiyo ama limewireda bişey bulamadım. sadece blackrock & roll u bilirim süperdir. diablo'nun müzikleri de aynı şekilde çok sağlam. metal gear'ın giriş videolarında çalan müzik de çok iyi. filmlerden de king arthur'un müziğine bayılırım. hans zimmer - all of them. mutlaka dinleyin. lotr müzikleri falan fişman. şimdi sizinkilere gelelim. yalnız isimleriyle yazarsanız bulmam da kolay olur. tşk. edik: wow un tbc öncesi login ekranında çalan müzik ve tbc ile yenilenmiş versiyonu falan mükemmel mesela, nasıl bir orkestradır? kimdir bu adamlar? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 02:32 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 metal gear dediğin gibi çok güzeldir. müziklerini yapan harry-gregson williams, kingdom of heaven filminin falan müziklerini yapan adam. ama metal gear serisinde en beğendiğim müzik, metal gear solid- ending theme / the best is yet to come- rika muranaka. kaybettiğim için upload edemiorum, edemediğim gibi nette de bulamıorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ben de istek yapıyım bari hunharca, Final Fantasy X'in orjinaline sahip olanlar izlemiştir mutlaka ek dvdde bir klip var, oradaki sanatçı kimdir? Sonracııma söylediği şarkının adı neydi? (main theme'ydi sanırım o müzik) (Suteki da ne idi sanırım adı) Evet Suteki Da Ne imiş ismi şarkının aha bu da kendisi :P http://www.youtube.com/watch?v=G0jUB7QNLB0 Sonracııma yine FFX'te neredeyse tüm halkların koro halinde söyledikleri ilahivari bir şarkı vardı onun adı neydi? Ve nereden bulabilirim tüm bunları? :P Kendim soruyorum kendim cevaplıyorum.Sıyırdım sonunda. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 04:11 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 rainbow six : rogue spear müzikleri iyidir :) (belki yenilerininkiler de iyidir bilmiyorum) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 11:16 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kieslowski'nin bütün filmlerindeki müzikler enfestir. preisner imzalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Dostum MGS bir efsane zaten. Aklımda başka kalıp da yapımcısını bilmediğim müzik şey var ya , hitman'de var ya bi hatun opera söylüyor sanırım. O parça nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hours mükemmeldir, zaten Philip Glass yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ecstasy Of Gold İyi,Kötü,Çirkin 1000 lerce askerin yattığı mezarlıkta çalan parçası süperdir. İzlemek lazim hissetmek için mp3: http://spaghettiwesterns.1g.fi/music/Ennio_Morricone_-_The_Ecstasy_of_Gold.mp3 Buda Metallica yorumu ile http://www.youtube.com/watch?v=Ks9MmvM_NQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 saolun valla baya yardımcı oldunuz. metal gear'ın müziğini buldum, tekrar yükleyip oynayasım geldi bu kadar etkileyici bişey olamaz, aynı şekilde diablo müzikleri de öyle ve onu kesin tekrar oynayacam. iyi kötü çirkin filminin müziğini de buldum, zaten kendileri bir avuç dolar'dan sonra en kral kovboy filmidir :) şu ana kadar indirdiklerimi yazıyorum. aynı şekilde aratarak limewire'da bulmanız mümkün. bazılarında sadece şarkının ismini yazarsanız bulabilirsiniz, deneyin işte uğraşınca çıkıyor. Diablo - Tristram World of Warcraft - Seasons of War Glenn Stafford - Lordaeron Fall Glenn Stafford - Blackrock & Roll Philip Glass - The Hours Hans Zimmer & Lisa Gerald - Gladiator Theme Hans Zimmer - All of Them Matt Uelmen - Fortress bulamadıklarınızı upload etmeye calısırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hours'da ki en iyi şarkılar. The Kraken - Hans Zimmer Eğer bir filmde Zimmer ya da Glass yazıyorsa romantik komedi olsa bile giderim. Pan's Labyrinth - Soundtrack (buda çok iyi, hatta mükemmel ötesi) Aimee Mann - Magnolia: Wise Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hans Zimmer ilginç adam. çok saçma filmere güzel müzikler yapıyo :) misal Mission Impossible 2 filmindeki Hans Zimmer - Nyah parçası... [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 13:32 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 pan's labyrinth'in ninnisini ben de tavsiye ederim. bi de şu arkadaşın siteye bak istersen, ünlü bi kompozitör. konusunu da açmıştım. baya film & oyun müziği yapmış biri. aralarında rainbow six, c&c, lineage falan filan da var. özellikle göz atmanı isterim. kendi sitesinden mp3 formatında yasal olarak çekebiliyosun; http://billbrownmusic.com/musicmain.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Nellie McKay - David grey's anatomy ve weeds in soundtracki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tabi snatch ve Lock Stock And Two Smoking Barrels soundtracklerinin herkesin bilgisayarında zaten olduğunu varsayıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 diablo 2 ost'yi dinememiş olanlar varsa köprüye gidiş biletleri benden. aratın limewire veya ares'te; tristram harem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 wow un tbc oncesi login ekraninda calan jason hayes - legends of azeroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Aa, hala yazilmamis. C&C Red Alert - Hell March efsanedir, boyle gaz oyun muzigi de yoktur. Bethesda Softworks'ten ES3: Morrowind'in komple muzikleri bu arada. Ozellikle acilis muzigi efsane, ama benim gelmis gecmis en sevdigim oyunu, bu kadar sevmemin sebeplerinden biri de muzikleridir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 fallout 2 yi yazmamisiz ama herkes biliyodur heralde louis armstrong - a kiss to build a dream on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 fallout 2'nin o şarkı harici kalan bgm'leri de dinlenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oyun ve film müziklerini farklı topiklerde tartışsaydık keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hitman 2 nin menu müziği, nfs underground daki tüm şarkılar son olarakda ra2 nin tüm şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hell march'ı bilmeyen yoktur da ben morrowind'i nasıl unuturum giriş müziğinin hastasıydım ben de, eyw penthullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kısa ve güzel: clive barker's undying. max payne de güzeldir.hitman in hepsi efsane oluyor genelde, ayrı soundtrack albümü çıkar her oyunla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Arcanum - Radcliffe's Commission (Ben Houge) Yaylılar bir oyunun atmosferini ancak bu kadar yansıtabilirdi. Playlistte ne zaman denk gelse oyunun o soluk, garip atmosferi canlanıyor gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tabiiki grim fandango..bence tartışmasız bir numaralı oyun soundtracki ha bi de en son çıkanlardan civ4 menü müziği 10 numara [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 01:58 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar