Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film ve oyun müzikleri

toggie

Öne çıkan mesajlar

eveeeet sonunda üşenmedim ve bu saatte aklıma koydum bu konuyu açmaya.

efenim güzel oyunlardan, filmlerden hoşunuza giden müzikleri bekliyorum sizden. ama tekno falan değil he, örnek vereyim şimdi bi kaç tane.

mesela blizzard oyunlarının tamamındaki müzikler. wow'un müziklerini kim yapmış? glenn stafford'un adı geçiyo ama limewireda bişey bulamadım. sadece blackrock & roll u bilirim süperdir.
diablo'nun müzikleri de aynı şekilde çok sağlam.
metal gear'ın giriş videolarında çalan müzik de çok iyi.
filmlerden de king arthur'un müziğine bayılırım. hans zimmer - all of them. mutlaka dinleyin.
lotr müzikleri falan fişman.

şimdi sizinkilere gelelim. yalnız isimleriyle yazarsanız bulmam da kolay olur. tşk.

edik: wow un tbc öncesi login ekranında çalan müzik ve tbc ile yenilenmiş versiyonu falan mükemmel mesela, nasıl bir orkestradır? kimdir bu adamlar?

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 02:32 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

metal gear dediğin gibi çok güzeldir.
müziklerini yapan harry-gregson williams, kingdom of heaven filminin falan müziklerini yapan adam.
ama metal gear serisinde en beğendiğim müzik,
metal gear solid- ending theme / the best is yet to come- rika muranaka.
kaybettiğim için upload edemiorum, edemediğim gibi nette de bulamıorum=(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de istek yapıyım bari hunharca,

Final Fantasy X'in orjinaline sahip olanlar izlemiştir mutlaka ek dvdde bir klip var, oradaki sanatçı kimdir? Sonracııma söylediği şarkının adı neydi? (main theme'ydi sanırım o müzik) (Suteki da ne idi sanırım adı)

Evet Suteki Da Ne imiş ismi şarkının aha bu da kendisi :P
http://www.youtube.com/watch?v=G0jUB7QNLB0

Sonracııma yine FFX'te neredeyse tüm halkların koro halinde söyledikleri ilahivari bir şarkı vardı onun adı neydi? Ve nereden bulabilirim tüm bunları? :P

Kendim soruyorum kendim cevaplıyorum.Sıyırdım sonunda.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 04:11 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

saolun valla baya yardımcı oldunuz. metal gear'ın müziğini buldum, tekrar yükleyip oynayasım geldi bu kadar etkileyici bişey olamaz, aynı şekilde diablo müzikleri de öyle ve onu kesin tekrar oynayacam. iyi kötü çirkin filminin müziğini de buldum, zaten kendileri bir avuç dolar'dan sonra en kral kovboy filmidir :)

şu ana kadar indirdiklerimi yazıyorum. aynı şekilde aratarak limewire'da bulmanız mümkün. bazılarında sadece şarkının ismini yazarsanız bulabilirsiniz, deneyin işte uğraşınca çıkıyor.

Diablo - Tristram
World of Warcraft - Seasons of War
Glenn Stafford - Lordaeron Fall
Glenn Stafford - Blackrock & Roll
Philip Glass - The Hours
Hans Zimmer & Lisa Gerald - Gladiator Theme
Hans Zimmer - All of Them
Matt Uelmen - Fortress

bulamadıklarınızı upload etmeye calısırım.
Sosyal ağlarda paylaş

pan's labyrinth'in ninnisini ben de tavsiye ederim.

bi de şu arkadaşın siteye bak istersen, ünlü bi kompozitör. konusunu da açmıştım. baya film & oyun müziği yapmış biri. aralarında rainbow six, c&c, lineage falan filan da var.

özellikle göz atmanı isterim. kendi sitesinden mp3 formatında yasal olarak çekebiliyosun;

http://billbrownmusic.com/musicmain.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...